Şimdi Ara

vatan bilgisayarda 2 tb seagate 199 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st320005exd101-rk-3.5-2tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=42055
    Son 62 ürün nasıl sizce?

Bunun 1 tb olan versiyonundan birçok kişinin canı yanmıştı diye hatırlıyorum. F/P olarak gayet iyi ona sözüm yok.
  • canı yanma derken?
  • quote:

canı yanma derken?

Kafa vurma, uykudan çıkarken hd den gelen sesler, HD in tamamen bozulması gibi problemler çok sık görülmekte seagatelerde.
  • seagate 7200.11 serisi disk'leri ile pek çok kişi tarafından kulakları çınlatılan bir firma. özellikle de ben sağlam çınlatmıştım masaüstü disk'te seagate mi? bir daha asla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 14 Ekim 2010; 1:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

seagate 7200.11 serisi disk'leri ile pek çok kişi tarafından kulakları çınlatılan bir firma. özellikle de ben sağlam çınlatmıştım masaüstü disk'te seagate mi? bir daha asla...

aynen.. 2 günüm gitti verileri kurtarayım derken..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seagate beni de öldürdü, hem bir defa verilerimi kaybedip saçımı başımı yolmama neden oldu, hem de bir süre çalışmadığı zaman kendini spin off'a alıyor bir daha kapatıp açmadan çalışmıyor. Bilgisayara bağlıyken bilgisayar bios ekranını geçmiyordu.

Çok isteyen warsa bendekini satayım
  • 7200 rpm mi içindeki disk? bilen var mı ?
  • Expansiyon serisinin 1 ve 1,5 tb olanlarında sorun vardıhttp://forum.donanimhaber.com/m_35006031/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35006031 epey tartışıldı.

Dikkat etmekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

asla seagate almam

+1

vatandan aynısının 1,5 tb nı almıştım 6 ayda bozuldu. tüm film arşivim gitti. vatana tekrar gönderdim. servis yapamayınca para iadesi yaptılar. bir daha asla seagate almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

canı yanma derken?

Kafa vurma, uykudan çıkarken hd den gelen sesler, HD in tamamen bozulması gibi problemler çok sık görülmekte seagatelerde.

seagate dünyanın en büyük HDD üreticisidir. seagate, quantum, western digital, maxtor bunlar iyi markalardır. samsung, champion vs... markalar dandiriktir. eğer istatistiki bir bilgin varsa yayınlar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Ekim 2010; 13:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

canı yanma derken?

seagate dünyanın en büyük HDD üreticisidir. seagate, quantum, western digital, maxtor bunlar iyi markalardır. samsung, champion vs... markalar dandiriktir. eğer istatistiki bir bilgin varsa yayınlar mısın?

Arkadaşım bilmediğin konulara atlama lütfen. Gir Seagate in kendi forumlarına, iyice oku sonra gel burada atıp tut. Kimse Seagate dünyanın en büyük hd üreticisi değil demiyor, öyle veya değil konumuz bu hiç değil. 3.5 inc 1tb ve üstü hd lerin çok büyük oranında bahsettiğim arızalar mevcut. Bu durum Seagate tarafındanda kabul edilip yeni firmware yayınlandı.

Kafana göre hd leri sınıflandırmıssın. Neyi baz aldıgını çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 16 Ekim 2010; 2:04:34 >

• Ben 1 yıldır kullanıyorum. sıkıntı yok.
  • valla bizde daha pahali güzel fiyat icerigini bilemem.
  • :( hadi yaaa! Ben vatana baktığımda son 9 ürün diyordu, fazla araştıracak vakit yoktu, almış bulundum. Kötü mü ettim şimdi?

Diğer taraftan bilgisayarda 190 mb civarı yer kaldı. Windows artık isyan ediyor. :(

Edit;
    Arada epey bir fiyat farkı da varmış ama iade edeyim bari.

Bir abimde de seagate disk vardı. Onunki tak tak ses gelmeye başlamış ama daha tüm verileri gitmemiş. Neyse uyardığınız için teşekkürler. Ben de abimi uyardım verilerini başka Hdd alıp yedekleyecek.
  • YAA forum ahalisi forumdan anladığım kadarıyla sıkıntı 3.5'' lerde meydana geliyo ben seagate in 2.5'' lik bir hdd sini almayı düşünüyorum son 2 haftadır araştırma aşamasındayım çok sık fikir değişikliği yaşadım bu aralar...2.5''liklerindede buna benzer bi sıkıntı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaberk

YAA forum ahalisi forumdan anladığım kadarıyla sıkıntı 3.5'' lerde meydana geliyo ben seagate in 2.5'' lik bir hdd sini almayı düşünüyorum son 2 haftadır araştırma aşamasındayım çok sık fikir değişikliği yaşadım bu aralar...2.5''liklerindede buna benzer bi sıkıntı oluyor mu?

SG in 2.5'' inc lerinde bildigim kadar ile herhangi bir sıkıntı yok fakat seagete in 1tb 2.5'' hd leri adaptörlü imiş. Buna dikkat. WD nin yeni hd lerinin (2.5.'' ler) kablosu değiştirildiği için bağlantıda kopmalar, dosyaları bozuk kopyalamalar vs. sık oluyor. Şahsen bendede var hiç memnun değilim.
  • beyler ne derseniz deyin ama seagate demeyin::(((((((((((((((((((((((

vatan bilgisayarda 2 tb seagate 199 tl
  • arkadaslar,

ben de seagete'ten almistim, ama bu yonde sorunlari oldugunu bilmiyordum. simdi datalari yedeklemek icin baska HDD alayim bari. onerilen marka, model ya da forum linki verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.