Şimdi Ara

vatan bilgisayar (sipariş hazırlanıyor) ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandan telefon aldım şu %25 ile cuma günü olmuştu verildi kargoya verilmedi spariş hazırlanıyor diyor c.tesi ögle olunca ögleden sonra mesaj attım ama cevap vermediler. Bu durumda olan varmı???? Düzelte bilen varmı bögle durumda olupta?????

• kardeş seninle aynı durumdayım bende uma günü indirimdeyken sipraiş verdim hala kargo hazırlanıyor yazıyor.bende yarın yolcuyum onun için kargo değişikliğini yapmaları için mesaj attım.hala cevap yazmadılar.ilk gün mesaj atmış başka konuyla alakalı ona da dün gece cevap verdiler.
  • hemen telaş etmeyin yoğun oldukları için belki sisteme girmemişlerdir . 1 gün bekleyim sonra müşteri hizmetleriyle görüşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

hemen telaş etmeyin yoğun oldukları için belki sisteme girmemişlerdir . 1 gün bekleyim sonra müşteri hizmetleriyle görüşün

ama bugun 2. güm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

quote:

hemen telaş etmeyin yoğun oldukları için belki sisteme girmemişlerdir . 1 gün bekleyim sonra müşteri hizmetleriyle görüşün

ama bugun 2. güm :)

öyleyse müsteri hizmetlerini bi arayın yardımcı olurlar
  • millet sipraişler 10 gün içerisinde gelecekmiş merak etmeyin bende tel ettim sordum.yalnız benden kredi kartı ön yüz ile nüfus cüzdanı fotokopisini fakslatmamı istediler.yoksa siparişin iptal olacağını söylediler.bende mecburen gönderdim.ama içime bir kurt düştü şimdi.inşallah bir sorun olmaz.sizce kredi kartım riskte olabilir mi?ne yapmamı önerirsiniz.daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

millet sipraişler 10 gün içerisinde gelecekmiş merak etmeyin bende tel ettim sordum.yalnız benden kredi kartı ön yüz ile nüfus cüzdanı fotokopisini fakslatmamı istediler.yoksa siparişin iptal olacağını söylediler.bende mecburen gönderdim.ama içime bir kurt düştü şimdi.inşallah bir sorun olmaz.sizce kredi kartım riskte olabilir mi?ne yapmamı önerirsiniz.daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

evet arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.yoksa kredi kartını internet ve telefon alışverişini kapatırsam mı?riskte olabilir mi sizce?vakıfbank kredi kartı internet alışverişine nasıl kapattırabilirim bilgisi olan var mı acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatanda indirimli ürünlerde yoğunluk olduğundan 10 gün içerisinde kargoya veriyorlar
  • quote:

quote:

millet sipraişler 10 gün içerisinde gelecekmiş merak etmeyin bende tel ettim sordum.yalnız benden kredi kartı ön yüz ile nüfus cüzdanı fotokopisini fakslatmamı istediler.yoksa siparişin iptal olacağını söylediler.bende mecburen gönderdim.ama içime bir kurt düştü şimdi.inşallah bir sorun olmaz.sizce kredi kartım riskte olabilir mi?ne yapmamı önerirsiniz.daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

evet arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.yoksa kredi kartını internet ve telefon alışverişini kapatırsam mı?riskte olabilir mi sizce?vakıfbank kredi kartı internet alışverişine nasıl kapattırabilirim bilgisi olan var mı acaba???

telaşa gerek yok

• quote:

quote:

quote:

telaşa gerek yok

valla bilmiyorum içime bir kurt düşürdü çok saçma bir uygulama tamam güzel bizi düşünerek yapıyorlar ama başka bir yöntem bulmaları lazım ya faks çektirdiğim adam kredi kartının numaralarını kopyalarsa diye şüpheye düşüyor insan.vatana bu konuda özel mesaj attım bu uygulamanız tamam güzel ama başka b.r yöntem bulun diye mesaj attım bakalım cevap yazacaklar mı?bu arada arkadaşlar ürünler 10 güne gelecekmiş haberiniz olsun.

• @ burak_5866

Vatandan bilgi verirlerse bize de aktar bilgimiz olsun
  • aradı kimlik ve kradı kartın fotokopisini istiyor saçma ürünü iptaline uğraşıyorum vatana artık güvenmiyorum
  • Kargo 5 gün önce teslim etti telefonu hala kargo için hazır diye gözüküyor vatanda :) Benim alışverişimde sorun olmadı 1 günde geldi üstelik hızlı gönderi de yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souverng

Kargo 5 gün önce teslim etti telefonu hala kargo için hazır diye gözüküyor vatanda :) Benim alışverişimde sorun olmadı 1 günde geldi üstelik hızlı gönderi de yoktu.

sanslısın
  • arkadaşlar ben olayı çözdüm.3d güvenli alışveirş yapmayanlarda benim gibi mesela ve yüksek fiyatlarda alışveriş yapanlarda istiyorlar nüfus cüzdanı ve kredi kartı önyüz fotokopisini.amaç olabilirya sen kartı çaldırmışsındır veya başkası numara sallar tutar diye bizim güvenliğimiz için istiyorlar.onları gönderince sorun kalmıyor kargo yola çıkıyor benim kargo şuan yolda.ama istediği belgeleri faxlatacağınız yeri güvenilir yerde yaptırın derim size tavsiye.adama kart ilgili arka yüzünü filan çektirtmeyin bilginiz olsun.ben hatta bu konuyla ilgili vatana mesaj yazdım cevapta geldi onuda sizinle paylaşıyım isterseniz.
    " size bir öneride bulunmak istiyorum.ben internet mağazasından kredi kartı ile alışveriş yaptım ama alışverişimin gerçekleşmesi için kredi kartı sahibinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve kredi kartı ön yüz fotokopisinin faklatılmasını istiyorsunuz.tamam onları güvenlik için istiyorsunuz biliyorum ve gayet mantıklı ama ben size fakslatmak için kırtasiyeye gidiyorum ve oradan fakslatıyorum.sonuçta kendimi riskte hissediyorum ya kırtasiyedeki adam kredi kartımı başka bir yerde kullanırsa diye şimdi içime bir kurt düştü.bunun için başka bir çözüm bulsanız daha iyi olur.bu konudan hiç memnun olmadım.saygılarımla."
    cevap: " Sayın Burak Kaya ,
    Kredi kartınızın sadece ön yüzünün fotokopisi hiç bir yerde işleme alınmaz.O nedenle sizden sadece ön yüzünün fotokopisi istenir arka yüzünde güvenlik numaranız olduğu için.Dolayısı ile mail order için gerekli olan tüm bilgiler kartınızın ön yüzünde yer almadığından bir sorun teşkil etmeyecektir.Konu hakkında bankanız ile de irtibata geçebilirsiniz.İçiniz rahat olsun.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com"

• quote:

arkadaşlar ben olayı çözdüm.3d güvenli alışveirş yapmayanlarda benim gibi mesela ve yüksek fiyatlarda alışveriş yapanlarda istiyorlar nüfus cüzdanı ve kredi kartı önyüz fotokopisini.amaç olabilirya sen kartı çaldırmışsındır veya başkası numara sallar tutar diye bizim güvenliğimiz için istiyorlar.onları gönderince sorun kalmıyor kargo yola çıkıyor benim kargo şuan yolda.ama istediği belgeleri faxlatacağınız yeri güvenilir yerde yaptırın derim size tavsiye.adama kart ilgili arka yüzünü filan çektirtmeyin bilginiz olsun.ben hatta bu konuyla ilgili vatana mesaj yazdım cevapta geldi onuda sizinle paylaşıyım isterseniz.
    " size bir öneride bulunmak istiyorum.ben internet mağazasından kredi kartı ile alışveriş yaptım ama alışverişimin gerçekleşmesi için kredi kartı sahibinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve kredi kartı ön yüz fotokopisinin faklatılmasını istiyorsunuz.tamam onları güvenlik için istiyorsunuz biliyorum ve gayet mantıklı ama ben size fakslatmak için kırtasiyeye gidiyorum ve oradan fakslatıyorum.sonuçta kendimi riskte hissediyorum ya kırtasiyedeki adam kredi kartımı başka bir yerde kullanırsa diye şimdi içime bir kurt düştü.bunun için başka bir çözüm bulsanız daha iyi olur.bu konudan hiç memnun olmadım.saygılarımla."
    Kredi kartınızın sadece ön yüzünün fotokopisi hiç bir yerde işleme alınmaz.O nedenle sizden sadece ön yüzünün fotokopisi istenir arka yüzünde güvenlik numaranız olduğu için.Dolayısı ile mail order için gerekli olan tüm bilgiler kartınızın ön yüzünde yer almadığından bir sorun teşkil etmeyecektir.Konu hakkında bankanız ile de irtibata geçebilirsiniz.İçiniz rahat olsun.
    Saygılarımızla...
    www.vatanbilgisayar.com"

İyi sizin adınıza sevindim . Gelecek telefonunuzla mutluluklar

• quote:

arkadaşlar ben olayı çözdüm.3d güvenli alışveirş yapmayanlarda benim gibi mesela ve yüksek fiyatlarda alışveriş yapanlarda istiyorlar nüfus cüzdanı ve kredi kartı önyüz fotokopisini.amaç olabilirya sen kartı çaldırmışsındır veya başkası numara sallar tutar diye bizim güvenliğimiz için istiyorlar.onları gönderince sorun kalmıyor kargo yola çıkıyor benim kargo şuan yolda.ama istediği belgeleri faxlatacağınız yeri güvenilir yerde yaptırın derim size tavsiye.adama kart ilgili arka yüzünü filan çektirtmeyin bilginiz olsun.ben hatta bu konuyla ilgili vatana mesaj yazdım cevapta geldi onuda sizinle paylaşıyım isterseniz.
    Saygılarımızla...
    www.vatanbilgisayar.com"

Böyle saçma şey mi olur. o zaman oradan 3d güvenlikli alışveriş dışındaki seçeneği kaldır, her defasında faxla falan uğraşmak zorunda mı millet. hem güvenlik içinse bu kredi kartı çalan kişi internetten alışveriş yapar mı ev adresini verip.

• quote:

ben de cep telefonu almıştım bana da kimlik fotokopisi faxlattılar. kredi kartından 3D security ile onay verilmeden yüklü bi ödeme yapıldığında öyle bir uygulamaya başvuruyolar. kredi kartının gerçekten sahibimiyiz ödeme onayımızla mı yapıldı diye anlamak için. bana uygulama mantıklı geldi ama kimlik fotokopisi olmasa tabi daha iyiydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ken-di

quote:

ben de cep telefonu almıştım bana da kimlik fotokopisi faxlattılar. kredi kartından 3D security ile onay verilmeden yüklü bi ödeme yapıldığında öyle bir uygulamaya başvuruyolar. kredi kartının gerçekten sahibimiyiz ödeme onayımızla mı yapıldı diye anlamak için. bana uygulama mantıklı geldi ama kimlik fotokopisi olmasa tabi daha iyiydi...

ne kadar tutmuştu telefon?. çünkü bende ilk defa bi ürün aldım 440 tl civarı fakat benden öyle birşey istenmedi. üründe kargoya verilmeye hazır derken sipariş takipten yok oldu bir anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

Orijinalden alıntı: ken-di

quote:

ne kadar tutmuştu telefon?. çünkü bende ilk defa bi ürün aldım 440 tl civarı fakat benden öyle birşey istenmedi. üründe kargoya verilmeye hazır derken sipariş takipten yok oldu bir anda.

919 TL tutmuştu ilk çıktığında Xperia Neo almıştım da
    siz bence müşteri hizmetlerini arayın, sipariş takipden bi anda yok olması iptal edilmesi anlamına gelebilir. ya da en azından bi problem vardır gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jennes -- 3 Ekim 2011; 23:59:54 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.