Şimdi Ara

vatan bilgisayar (sipariş hazırlanıyor) ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ken-di

quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

millet sipraişler 10 gün içerisinde gelecekmiş merak etmeyin bende tel ettim sordum.yalnız benden kredi kartı ön yüz ile nüfus cüzdanı fotokopisini fakslatmamı istediler.yoksa siparişin iptal olacağını söylediler.bende mecburen gönderdim.ama içime bir kurt düştü şimdi.inşallah bir sorun olmaz.sizce kredi kartım riskte olabilir mi?ne yapmamı önerirsiniz.daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

ben de cep telefonu almıştım bana da kimlik fotokopisi faxlattılar. kredi kartından 3D security ile onay verilmeden yüklü bi ödeme yapıldığında öyle bir uygulamaya başvuruyolar. kredi kartının gerçekten sahibimiyiz ödeme onayımızla mı yapıldı diye anlamak için. bana uygulama mantıklı geldi ama kimlik fotokopisi olmasa tabi daha iyiydi...

ne kadar tutmuştu telefon?. çünkü bende ilk defa bi ürün aldım 440 tl civarı fakat benden öyle birşey istenmedi. üründe kargoya verilmeye hazır derken sipariş takipten yok oldu bir anda.

919 TL tutmuştu ilk çıktığında Xperia Neo almıştım da
    siz bence müşteri hizmetlerini arayın, sipariş takipden bi anda yok olması iptal edilmesi anlamına gelebilir. ya da en azından bi problem vardır gibi geldi bana...

Vatan Müşteri hizmetleri ürün dün kargoya verilmiş diyor. Ups Adınıza kargo yok diyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

Vatandan telefon aldım şu %25 ile cuma günü olmuştu verildi kargoya verilmedi spariş hazırlanıyor diyor c.tesi ögle olunca ögleden sonra mesaj attım ama cevap vermediler. Bu durumda olan varmı???? Düzelte bilen varmı bögle durumda olupta?????

Bu tip internet alışverişlerini bu konularda daha usta olan sitelerden yapabilirsin...eğer bilgisayar vs bu tür şeyler alacaksan gidip birebir alışverişi tercih edebilirsin bu konuda iyi olan mesela PC Gold yada vtnblg. fakat internetten alışveriş yapacak isen hızlıal.com'u tavsiye ederim.Daha az sorun yaşarsın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

millet sipraişler 10 gün içerisinde gelecekmiş merak etmeyin bende tel ettim sordum.yalnız benden kredi kartı ön yüz ile nüfus cüzdanı fotokopisini fakslatmamı istediler.yoksa siparişin iptal olacağını söylediler.bende mecburen gönderdim.ama içime bir kurt düştü şimdi.inşallah bir sorun olmaz.sizce kredi kartım riskte olabilir mi?ne yapmamı önerirsiniz.daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

ben de cep telefonu almıştım bana da kimlik fotokopisi faxlattılar. kredi kartından 3D security ile onay verilmeden yüklü bi ödeme yapıldığında öyle bir uygulamaya başvuruyolar. kredi kartının gerçekten sahibimiyiz ödeme onayımızla mı yapıldı diye anlamak için. bana uygulama mantıklı geldi ama kimlik fotokopisi olmasa tabi daha iyiydi...

ne kadar tutmuştu telefon?. çünkü bende ilk defa bi ürün aldım 440 tl civarı fakat benden öyle birşey istenmedi. üründe kargoya verilmeye hazır derken sipariş takipten yok oldu bir anda.

919 TL tutmuştu ilk çıktığında Xperia Neo almıştım da
    siz bence müşteri hizmetlerini arayın, sipariş takipden bi anda yok olması iptal edilmesi anlamına gelebilir. ya da en azından bi problem vardır gibi geldi bana...

Vatan Müşteri hizmetleri ürün dün kargoya verilmiş diyor. Ups Adınıza kargo yok diyor. :)

geçmiş olsun inşallah kısa sürede problemi halledersin kardeşim, tel trafiğinde başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jennes -- 4 Ekim 2011; 16:13:31 >

• quote:

aradı kimlik ve kradı kartın fotokopisini istiyor saçma ürünü iptaline uğraşıyorum vatana artık güvenmiyorum

İptalini bari doğru düzgün gerçekleştirdiler mi ? hocam vatandan tanıdıklarımdan da kötümser sözler duymuştum, gerçekten haklılarmış... ben vatan , teknosa gibi teknoloji avmlerden alışveriş yapacağım zaman netten değil yerinde alıyorum çünkü bu tip sorunlar çok oluyor... bu konuda yerinde alışveriş yapacaksam eğer gold dan yapıyorum hizmeti hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

aradı kimlik ve kradı kartın fotokopisini istiyor saçma ürünü iptaline uğraşıyorum vatana artık güvenmiyorum

İptalini bari doğru düzgün gerçekleştirdiler mi ? hocam vatandan tanıdıklarımdan da kötümser sözler duymuştum, gerçekten haklılarmış... ben vatan , teknosa gibi teknoloji avmlerden alışveriş yapacağım zaman netten değil yerinde alıyorum çünkü bu tip sorunlar çok oluyor... bu konuda yerinde alışveriş yapacaksam eğer gold dan yapıyorum hizmeti hoşuma gidiyor.

ben sorun yaşmadım dun paramı geri vermişler hesap özetinde gördüm...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

ben sorun yaşmadım dun paramı geri vermişler hesap özetinde gördüm...

ne mutlu sana allah kurtarmış...

• Arkadaşlar bende 4 gün önce hızlı gönderi ile monitör klavye sipariş ettim. 2 gün sonra siparişiniz hazırlanıyor yazısı kayboldu. Kargoda hala gelmedi. çağrı merkezini aradım sinirden kapadım. durum ne şimdi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy_resital2007

Arkadaşlar bende 4 gün önce hızlı gönderi ile monitör klavye sipariş ettim. 2 gün sonra siparişiniz hazırlanıyor yazısı kayboldu. Kargoda hala gelmedi. çağrı merkezini aradım sinirden kapadım. durum ne şimdi acaba ?

kargo haftasonu teslim edilmiyor genelde vatandaki durumu bilmem ama pazartesi elinde olur muhtemelen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Orijinalden alıntı: ßy_resital2007

Arkadaşlar bende 4 gün önce hızlı gönderi ile monitör klavye sipariş ettim. 2 gün sonra siparişiniz hazırlanıyor yazısı kayboldu. Kargoda hala gelmedi. çağrı merkezini aradım sinirden kapadım. durum ne şimdi acaba ?

kargo haftasonu teslim edilmiyor genelde vatandaki durumu bilmem ama pazartesi elinde olur muhtemelen .

inşallah elimde olur 4 günü geçiyor sipariş vereli. Vatandan alışveriş yapcaksanız ve mağaza çokta uzak değilse gidin yerinden alın kargo felan uzun sıkıcı iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 29 Ekim 2011; 14:10:42 >
  • benimde şimdi başıma geldi lanet olsun ya kim uğraşır fotokobi fln!
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkonur

benimde şimdi başıma geldi lanet olsun ya kim uğraşır fotokobi fln!

3D security güvenlik kullanıldığında sanırım fotokopi istenmiyordu. keşke güvenlik onaylı ödeme yapsaydın.
  • hep aynı kartttan alırsanız sorun çıkartmazlar 3 alışverişi aynı yaptıysanız 4 de istemezler 15 miylarlık al istersen
  • 3d yapıcaktım tam ne olduysa dalgınlıkla iptal ettim. bugun gönderdim bakalım kargolanmış. her ihtimale karşı bankaylada konuşucam. vatanda sorun yaratırsa nerden alışveriş yapcaz
  • Aklinizda olsun 3d le yapin daha hizli guvenlik saglanir,gerci vatan biraz gec kaliyo gibi geliyor bana
  • hocam ben vatan değil ama goldbilgisayardan, sanalpazardan memnunum, sıkıntı yaşamadım alışverişlerimde.
  • Cumartesi gece siparişi verdim. Pazartesi kargoya verildi. Bugün geldi. Vatan'dan ilk siparişim bence yeterli. Daha önce hepsiburada'dan ve hizlial'dan çok sipariş vermiştim ondada aynı şekilde 3-4 gün içinde elime ulaşmıştı. Ama forumda gördüğüm kadarıylı alışveriş sitelerinin maduru çok. Acaba eksik bilgi fln mı giriyorlar :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 1 Kasım 2011; 17:59:55 >
  • Ellerinde mal varsa cabuk gonderiyorlar,yoksa uretici/tedarikci firmadan gelmesini bekledikleri icin sure geciyor tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

Ellerinde mal varsa cabuk gonderiyorlar,yoksa uretici/tedarikci firmadan gelmesini bekledikleri icin sure geciyor tabii

sana katılıyorum hocam yalnız hb de hizli gönderi olsa dahi sıkıntı doğabilir dikkatli olun, yorumlardan görüyorum.
  • valla benım sipariş 5 günde geldi. sitede ise hala kargolanmaya hazır diyor. bugunde aradım kampanya ile aldığım için bayramdan sonra gelicek demişti!
  • kurumsal gibi davranmıyor sanki, site farklı kargo farklı çalışıyor sanki birbirinden haberleri yok mu yahu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.