Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

İşletim sisteminin yüklü olduğu temel boot sürücünüz, değil mi? Harici kutuyla ya da data yedeği olarak kullanmıyorsunuzdur sanırım. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Fiyatında çok küçük bir artış olmuş, günceli 989,40 TL:

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-g2-serisi-nvme-m-2-ssd-2100mb-okuma-1700mb-yazma.html

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 23 Mart 2023; 23:27:46 >

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

Temel boot sürücüm iki sistemimde kullanıyorum 3 ay kadar oldu tamamen sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi rx6700 ve 5600 aldık bakalım ne olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vatan bilgisayardan bir ürün aldıysak iadesi kolay oluyor mu bilen var mı? İnternet sitesinden sipariş verip mağazadan teslim aldım. Kutuyu açmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ajea- kullanıcısına yanıt

Kutuyu açmadıysanız güvenlik etiketi sağlamsa iade alıyorlar ama anakartlarda kutuda güvenlik etiketi yok yine de iyice bakıp kontrol ediyorlar kullanılmış mı diye emin olmak için ben bir keresinde bana UPS kargodan geldiği gibi dış kutusunu bile açmadan iade etmeye gittiğimde önce kolinin dış kutusunu açıp anakartın kutusunu bile içini açıp kontrol etmişlerdi dedim ki şuan siz açtınız tüm kutuları ben hiç ellemedim aynen bana geldiği gibi size getirdim dedim evet ama kontrol etmek zorundayız demişti sonuçta iade aldılar iyice baktıktan sonra müşteri hizmetleriyle konuşun sizi ne yapmanız gerektiği konusunda yönlendirirler.

• HWS kullanıcısına yanıt
    Aradım mağazadan alınan ürünün kesinlikle iadesi yok diyorlar. Bu konuda hiçbir hakkımız yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mağazadan alınan ürünlerde inisiyatif tamamen satıcınındır. Çünkü ürünü elden aldığınız için ürünün sorunsuz olduğunu kabul ederek almış olursunuz. Ancak güvenlik bandı, jelatini açılmamışsa yardımcı olurlar.

İnternetten satın aldıysanız iade alınması gerekir siparişi internet üzerinden verip mağazadan teslim almanız bir şeyi değiştirmez yasalar gereği ürünü internetten sipariş verdiğiniz için 14 gün içerisinde aldığınız ürünü geri iade edebilirsiniz örnek vereyim 2 yıl önce monitör siparişini mağazadayken cep telefonundan internete girip sipariş verip dakikasında mağazadan elden teslim alıp eve götürdüm ve ertesi gün paketleyip mağazaya ışık sızması probleminden iade ettim müşteri hizmetlerine siparişi internetten verdiğinizi söyleyin ve paketin açılmadığını aldığınız gibi sıfır durduğunu söyleyin bunda ısrarcı olun iade almak zorundalar ama mağazadan direkt satın aldıysanız o zaman iade hakkınız olmuyor arkadaşın dediği gibi satıcının insiyatifinde olan bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 24 Mart 2023; 18:35:9 >
  • Vatan ve amazon arasındaki köşe kapmaca bu üründe de kendini gösterdi:

Kioxia 1TB Exceria G2 Serisi NVMe M.2 SSD (2100MB/1700MB) LRC20Z001TG8

Vatan ... 989,40 TL

amazon ... 988,23 TL

itopya ... 969,00 TL

amazon genelde Hburada ile kapışır ve ürünlerin tutarını 1-2 TL daha düşük tutardı. Muhtemelen amaç webdeki en düşük fiyatı sağlamak ve böylece akakçe, cimri, epey, teknofiyat vs. gibi sitelerde de en tepede yer bulmak. Vatan'ın indirimleriyle bu çekişme şimdilik ikisi arasında ama Hburada'nın da devreye girmesi lazım. Rekabet olsun ki ne yazık ki değeri sürekli düşen milli paramızla çeşitli ihtiyaçlarımızı makul fiyatlarla bir nebze giderebilelim.

itopya arada çıkıntılık yapıp en düşük fiyatı vermiş, kargo da bedava. Ancak Vatan ve amazon varken benim tercih edeceğim bir site değil şimdilik. Çok olumlu müşteri yorumları varken bazıları da yerin dibine sokuyordu. İlgilenen arkadaşların bilgisi olsun son durumlardan.

@Michael Giacchino

Kullanıcı yorumları çok önemli, bilgilendirme için teşekkürler. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

@HWS

Bu SSD fiyatı ve bazı özellikleriyle ilk sayfadaki ürünler arasında yer almayı hak ediyor sanırım.Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-g2-serisi-nvme-m-2-ssd-2100mb-okuma-1700mb-yazma.html

https://www.amazon.com.tr/KIOXIA-EXCERIA-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-PCIe-Siyah/dp/B09NRZ6LPY

https://www.itopya.com/kioxia-exceria-g2-1tb-nvme-m2-ssd-2100mb-okuma-1700mb-yazma_u15087

• Vatandan dün saat 15.30 da 3 tane sistem topladım hepsi farklı mağazalardan kargo yapılması için beklenmektedir diyor. Bu kadar yavaş mı işliyor kargo süreci.

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

Ekledim hocam 20 Mart Pazartesi günü aynı SSD Vatan'da 968,03 TL idi şimdi bir tık fiyatı arttırmışlar ama yine de fiyat iyi en azından kapasite olarak. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Amazon Hepsiburada ile aynı ürünü satıyorsa ellerinde de adetli mal varsa en geç ertesi gün Hepsiburada fiyatından 2-3 TL düşüğe fiyatları indiriyor ama her üründe değil belirli ürünlerde bunu yapıyorlar yaptıkları tam olarak Hepsiburada 'dan kopya çekmek en düşük fiyat bende demek için yani Hepsiburada olmasa indirim yapacakları da yok çünkü tuzu kuru bir firma burayı hala zengin avrupa ülkesi gibi zannediyorlar ürünlerindeki fiyatlar dudak uçuklatıyor bu fiyatlarla Türkiye'deki Vatan, Hepsiburada, Itopya vb. diğer firmalarla rekabet edebilmesi çok zor ancak bilen alıyor yani bu firmaların kampanyalarından kopya çekeceklerine en az 5 yıllık bir strateji belirleyip Türkiye'de bu ekonomik koşullarda adam gibi fiyatlandırmalar yapıp tüm listelerde hep 1 numara olmayı da başarabilirler işte o zaman saydığım bu firmalar mal satmakta nal toplar ve o zaman roller değişir özetle Amazon 'un pazarlama müdürleri salla başını al maaşını kafasıyla global bir firmada çalışıyorum düşüncesinde oldukları müddetçe o mallar stoklarında daha çok bekler işi bilmedikleri çok açık en azından Türkiye pazarına bakan kısım piyasaya hakim değil.

Diğer taraftan Media Markt 'ın Türkiye 'ye ilk geldiği ve mağaza açtığı yılları hatırlayın nasıl reklam yapıyorlardı tv 'lerde bangır bangır hatırlayanlar mutlaka vardır fiyatları kırıyoruz diye ellerinde balyozlarla rakamları kıran tipler vardı iş o yıllarda Media Markt Türkiye pazarı için sırf tanınmak uğruna 5 yıl zarar ederek ürün sattı peki o zaman Vatan ne yapıyordu yine 2-3 haftada bir %25 hatta bazen ayda veya 45 günde bir %30 indirimler yapıyordu değil mi işte o zamanlarda Vatan tanındı ve bilindi ama bugün ne oldu komik piyasa fiyatlarıyla %15 indirim yaptım diye geçinen bir Vatan var kaşımızda onu geçtim kampanya devam ediyorken ürüne zam yapıp milletin aklıyla dalga geçer gibi bir de üstünü çizip %15 indirimli fiyat bu diyecek kadar da komediler ama kendi düşen ağlamaz bu firmayı buralara getiren bizleriz yapacak bir şey yok adamlar artık bu zamandan sonra tok satıcı kim ne düşünürse düşünsün ve istedikleri gibi at koşturup fiyat belirleyebiliyorlar aynı şekilde Itopya 'nın da bugünlere nasıl geldiğini hatırlayın şimdi müşterilerine yaptıklarını da oradan buradan okuyoruz biliyoruz her neyse biz gerçek indirim olduğunda yine buradan duyururuz ama kimse aklımızla dalga geçmesin.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 24 Mart 2023; 21:32:4 >

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]
    Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.itopya.com
    MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/mld-m300-1tb-nvme-2280-gen3x4-m2-ssd-3300mb-okuma-3100mb-yazma_u56#bYorum

Ben de bu SSD'yi alacaktım okuma yazma hızları çok düşükmüş belirtilene göre. Kioxia 500gb olan modeli takılı bende ama 1tb yapayım diyorum bilemedim şimdi.

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Hangi amaç için kullanacaksınız onu kendinize sormanız lazım. sürekli yüksek boyutlu dosya silip tekrar yazdıracaksanız işinizi görmez dram yok. SSD'lerde okuma yazma değerinden çok IOPS değerine bakmak daha mantıklı. Biraz daha koyup(+500/600TL) 970 EVO PLUS çok ama çok daha mantıklı seçenek olacak size. o da olmazsa indirimde KC3000/Fury Renegade/980 Pro kovalanabilir.

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Tavsiye etmem bende 1 tb olanı var 3000 civari okuma yazma hizları hikaye piyasanın en dandik ssd markası mld hiç bulaşmayin

• F/P sistemlerin ilacı bu SSD özellikle bütçesi düşük olanlar için ilk mesaja 500GB olanını da ekledim 7000 küsür okuma 5000-6000 küsür yazma değerine sahip SSD 'yi herkes ister uçsun kaçsın vs. ama alacak kişinin bütçesi uygun değilse işte bu gibi SSD 'ler ona ilaç oluyor.

• Samsung 970 Evo Plus 2Tb ssd 3.200 Tl ye gelmişti iyi ki hemen kapmışım stoklarda kalmamış :) Bu fiyata bu saatten sonra mümkün değil böyle bir ssd almak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Mart 2023; 20:13:25 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar webden verdiğim siparişi ellerinde varsa eğer ordu mağazasından kendim gidip alabilir miyim?

• Vatan harika, muhteşem, mucize vs. diyebileceğimiz kampanyalar yapMıyor. Sizin aldığınız farklı bir model mi?

MZ-V7S2T0BW

Samsung 2TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB)

Teknobiyotik ... 3.049,00 TL

https://www.teknobiyotik.com/samsung-970-evo-250gb-3400-1500-mb-s-m-2-ssd-mz-v7e250bw-27096.html

https://www.n11.com/urun/samsung-970-evo-plus-nvme-mz-v7s2t0bw-2-tb-pci-express-30-m2-ssd-1049994?magaza=teknobiyotik

Amazon TR ... 3.189,00 TL

https://www.amazon.com.tr/Samsung-SSD-970-EVO-PLUS/dp/B07MLJD32L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 25 Mart 2023; 22:41:32 >

• 3050 tl'ye satan siteler mevcut. Çok uyguna almadınız yani :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.