Şimdi Ara

Vatan bilgisayar rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netten mouse sipariş ettim 3 gün geçti hala siparişe hazırlanıyor benim gibi böyle vakalr yaşayan var mı

edit:ürün geldi ürünün hızlı ulaşması için gerekli adımlar şunlar

1.) ilk defa vatandan işey alıyosanız sizden değişik bilgiler ister buda ürünün yola çıkmasını engeller

2.)ürün orda durup paketlenmeyebilir bu durumda aldığınız mağazayı arayıp (ürünün yola çıkacağı mağaza örnek internet topkapı) sizi net siparişlerini yaptıkları yere yönlendirmesini isteyin ordaki sekretere göre 444 nolu hattı aramanızı isteyebilir ama orayı son çare olarak arayın

3) mağazanın net sipariş yerine telle ulaştığınızda ordaki adama yakının derdinizi anlatın şöyle sipariş vardı vb söyleyin onlar hemen o gün kargoyu yaparlar olmadı diğer gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 10 Eylül 2013; 23:00:40 >

• Mail atmayı denediniz mi yada aramayı?
  • İletişime geçmeyi dene baktın olmuyor iptal et siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

netten mouse sipariş ettim 3 gün geçti hala siparişe hazırlanıyor benim gibi böyle vakalr yaşayan var mı

Öyle yazıp ürünü gönderebiliyorlar, galiba güncelleme yapamıyorlar ya unutuyorlar ya yetişemiyorlar, tabi gelmeme durumu da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

netten mouse sipariş ettim 3 gün geçti hala siparişe hazırlanıyor benim gibi böyle vakalr yaşayan var mı

Öyle yazıp ürünü gönderebiliyorlar, galiba güncelleme yapamıyorlar ya unutuyorlar ya yetişemiyorlar, tabi gelmeme durumu da var

hocam tamamda hızlı kargo 3gün beklemezki
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Mail atmayı denediniz mi yada aramayı?

aradım önünüzde 10 kişi 5 10 dk bekle diyodu topkapı vatanı aradım orda da mıy mıy ediyo
  • ben de çok yaşadım bu durumu. Vatan kargo konusunda çok kötü. Kargo durumu doğru düzgün güncellenmiyor. 3 gün sonra aradığımda henüz kargoya verilmedi dediler, ertesi gün aradığımda kargoya verileli 2 gün olmuş gelmişler sizi bulamamışlar dediler. Böyle rezil bir Sistemleri var işte. hala düzeltememişler. internet yerine mağazadan almaya çalışıyorum vatan dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maus gibi basit bişeyi niye netten alıyorsunki? mahalle bilgisayarcılarında tonlarca var. bırakın böyle basit şeyleri büyük firmalardan almayı birazda küçük esnaf kazansın.
  • auronus A kullanıcısına yanıt
    Kimse zaten 10TL lik ürün için kargo parası vermez gider alır. Demekki mahalle bilgisayarcısında bulunmayan bir ürün almaya çalışıyor insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: auronus

maus gibi basit bişeyi niye netten alıyorsunki? mahalle bilgisayarcılarında tonlarca var. bırakın böyle basit şeyleri büyük firmalardan almayı birazda küçük esnaf kazansın.

+1

Ayrıca ekran kartı bölümü burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeranSetaou -- 9 Eylül 2013; 14:20:34 >
  • Küçük esnaf da kazansın kazanmasına da, belki aradğı marka model yoktur Mahalle PC cisinde.

Kısıtlı marka getiriyor mahalle PC cileri.
  • gmfaruk kullanıcısına yanıt
    valla mouse hiçbisey dostum. gecen hafta sipariş verdim işlemci - anakart - hdd - ram - kasa. tek fatura. tek ödeme yaptım. neyse sipariş hazırlandı fln takip ediyorum vatan'ın sayfasından. iki kargo yapmışlar. normal olarak. kasa ve diğerleri şeklinde.

kasa elime 2 günde ulaştı. problem yok. diğer parcalar 5. gün aksamı geldi. hayır ikisi de aynı kargo firması ile gelip, aynı anda yola cıktıysa biri 2 günde biri 5 günde nasıl geldi onu anlamadım. Bir hafta pc'siz bıraktılar beni

kargo'yu da UPS'den takip ediyorum. Bi bayramapasa'ya gidiyor, bir pendiğe. sürekli dağıtım ana şubeleri arasında mekik dokuyor. ulan kimse de dememş ki biz bunları niye beraber teslim etmiyoruz diye

neyse sonuçta elime ulaştı parçalar. sıkıntı olmadı...

• Abi sizin ordaki mahalle bilgisayarcılarını bilmem ama arkadaşım bir gamepad aldı uzay mekiği gibi Klavye mouse ise TasTech diye bir marka geliyor.Ayrıca burdaki bilgisayarcıların garanti diye birşeyden anladığı da yok.Alırsın ürün elinde patlar sen bozdun der
  • Siz yine iyisiniz. Bilgisayar topladım. 2. gün anakart, işlemci, ram gibi parçalar geldi. 4. gün kasa geldi ama 10 gündür ekran kartı bekliyorum Ümraniye'den. Hızlı gönderi olacak güya ^^ Stoklarda da var... Siteye mesaj da attım, 4 kez de aradım. Not düşüyorlar ama yine tık yok. Bugün arattırdım mağazayı. Kargoyu bugün çıkartacaklardı ama yine hareketlilik yok. Amaçları ne anlamış değilim.
  • Konu yanlış yerde
  • quote:

Aynısı banada oldu aradım kargo noldu diye.Verilmemiş verilecek dediler telefonu kapadım 30 dakka sonra kargo geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Konu yanlış yerde

hocam herkes vAtandan aldigi icin boyle parcalari buraya yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'yi ilk toplama zamanı CM HAF serisi kasa siparişi vermiştim üzerinden 10 gün geçmesine rağmen halen hazırlanıyordu..Sonrasında ürünün ellerinde kalmadıklarını belirttiler.O kadar bekledikten sonra birde üzerine paranın iadesini bekledik..Gidip bizzat yerinden alacaksın.
  • quote:

Bazen yola cıkmıs oluyor veya siteyi güncellemiyorlar.Buna rezillik denmez bu arada!
  • Siz ne diyorsunuz

Ben toplam 3 kere sistem kurdum, her bir alışverişim 1000TL-3000TL arasında ve her defasında 5-7gün bekledim elime ulaşmaları için.. Toplam 20 kere online alışveriş yapmışsam vatandan bugüne kadar bir kere 2 iş günü sonrası ulaştı ama ortalama 4gün beklemekteyim.. Hele ki Ankara'dayım ve Vatan'ın şu Armada karşısındaki mega mağzasına 2km uzaklıktayım..

Bana verdikleri bilgiye göre, hafta sonu kampanya ile satın alınan ürünlerin çıkması ortalama 2-3iş gününü alıyormuş, yoğunluklarından dolayı.. Birde sanırım toplu vermeye çalışıp kargo ücretlerinden yırtmaya çalışıyorlar gizli bir kaynaktan almıştım bu bilgiyi :)

Uzun lafın kısası geç gelirse şaşırmayın.. Ağır birşey almadığınız sürece ve ulaşım imkanınız varsa kesinlikle mağzasından almanızı öneririm..

Edit : Haf 912 kasama 35 lira kargo parası ödemiştim tam 2km uzaklıktaki şubesinden gelmesine rağmen.. Taksi ile binip gelseydim 10lira tutardı.. ama bilmiyorsun işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLiVa -- 10 Eylül 2013; 5:57:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.