Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Montaj Yapıyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım sistem hazır ama bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan değil, başka bir yer den alacağım. Alacağım yer montaj yapmıyor. Peki ben bu sistemi Vatan Bilgisayar'dan almamama rağmen belli bir ücret karşılığında takarlar mı ?

NOT: Kendim aslında monte edebilirim fakat korkuyorum bir şey olur diye, mahalle bilgisayarcısına da güvenmiyorum o yüzden...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vatan Bilgisayar Montaj Yapıyor Mu?

Vatan Bilgisayar, müşterilerine çeşitli montaj hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler arasında bilgisayar montajı da yer almaktadır.

Vatan Bilgisayar'da Montaj Ücreti

Vatan Bilgisayar'da bilgisayar montaj ücreti, seçilen bileşenlere ve montajın karmaşıklığına bağlı olarak değişmektedir. Basit bir montaj için ücret genellikle 50-100 TL arasındadır. Ancak, özel soğutma sistemleri veya çoklu GPU'lar gibi karmaşık montajlar için ücret daha yüksek olabilir.

Vatan Bilgisayar'da Montaj Süreci

Vatan Bilgisayar'da bilgisayar montajı için şu adımları izlemelisin:

• Mağazaya git ve montaj yaptırmak istediğini belirt.
    • Bileşenlerini seç ve teslim et.
    • Montaj süresini ve ücretini görüş.
    • Montajın tamamlanmasını bekle.

Vatan Bilgisayar'da Diğer Montaj Hizmetleri

Bilgisayar montajının yanı sıra Vatan Bilgisayar, şu montaj hizmetlerini de sunmaktadır:

• Masaüstü PC montajı
    • Dizüstü bilgisayar montajı
    • Oyun bilgisayarı montajı
    • İşlemci montajı
    • Anakart montajı

Vatan Bilgisayar'da montaj yaptırmak, bilgisayarını profesyonelce ve sorunsuz bir şekilde bir araya getirmeni sağlar. Bu hizmet, bilgisayarlarını kendileri monte etmek için zamanı veya yeterli teknik bilgiyi olmayanlar için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanmıyorum. İnternette gayet açıklayıcı videolar var. Onları izleyerek kendin takabilirsin. Bir parçaya zarar vermek fazla beceriksiz olman lazım.
  • Yaparlar anacak yine de ilgili şubeye telefon açıp teyit etmende fayda var.
  • Oradan toplandığında ücretsiz yapıyorlar fakat bu şekilde yapacaklarını sanmam. Belli bir ücret karşılığında yapıyorlar mı onu da bilmiyorum (ki zannetmiyorum) fakat yapıyorlarsa bile o en az 40-50 TL.dır. Evde kendiniz yapın montajı. Çok zor değil ne de olsa. Videolara, kitapçıklara falan baka-ede dikkâtli şekilde montajlayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 31 Mayıs 2017; 10:44:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici montaj hizmeti verilmez.
  • Başka bir yerden alırsan yapmazlar, kendi sattıkları parçalar için yapıyorlar
  • Yogunluk oldugunda baska subeye yonlendirdikleri oluyor. Disaridan montaj kabul etmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçaların tümünü mağazalarından alırsan ücretsiz montaj hizmeti veriyorlar. Bazılarını bir yerden bazılarını başka yerden alırsan yine yapmıyorlar. Birde Vatanın kendi İnternet sayfasından da alsan mağazalar montaj yapmıyor. Kesin bilgi.
  • Montaj yapıyorlar ancak bazen montajda hataları olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretini verdikten sonra herkes yapar
  • inventus yapıyor:

inventus.com.tr
    Sıkça Sorulan Sorular - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_info/FAQ.aspx?FAQID=17

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman Technopat ın her parçayı ayrı ayrı nasıl takılır rehberi var ordan bakarak yaparım
  • Aynen 1 saate yakın videosu varmış. Ona da bakarak benzer şekilde kendi sisteminizi montajlarsınız.

@HiperNet İnventus ne yapmış öyle ya. Dış sistem montaj, kablolama ve test : 120 TL. demiş. Bana biraz fazla gibi geldi.

• Sinerjiden al. Hem fiyatlar iyi hem de kendileri monte ediyorlar instersen.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Aynen, inventus'un pahalı olduğunu belirtenler var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 31 Mayıs 2017; 21:26:39 >
  • O kadar da aşırı fiyatları yok bence. Ürünlere göre değişiyor. Vatan 'dan toplanacak yere İnventus 'tan sistem toplamak daha mantıklı bana göre. Harici montaj hizmetini pahalı buldum tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 31 Mayıs 2017; 21:46:22 >
  • Vatan montaj yapiyor tabiiki

https://www.youtube.com/watch?v=YMigEgw5Vtk

CMYLMZ
  • hocam önce technopat'ın montaj rehberini izle daha sonra aldığın kasanın modelini yazıp o kasaya yapılan bir montajı izle.

kablolamayı daha rahat yaparsın bu sayede.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    technopatın özel olarak anakart nasıl monte edilir adlı videosu var oradan bakarak yaparım illa kendi kasamın modelini yazmama gerek yok
  • efe92efe kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin ben kabloların nereden geçirildiğine bak kasanın içi çok dağınık olmasın kasa içi hava rahat dolaşsın diye demiştim.

yoksa parçaların montajını yapmak zor değil emin ol kablolama daha fazla uğraş istiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.