Vatan dan ram (notebook için) sipariş etmiştim internetten. Ürün az önce geldi. Ama kutusu daha önceden açılmış ve bantlayıp bana göndermişler. Galiba bunların internetten satış yapma amacı bu. Demekki mağazada satamadıklarını bu şekilde kakalıyorlar müşteriye. Neyse başlamayayım şimdi çok kızdırdılar zaten. Şimdi ben ne yapmalıyım. Kullansam çalışır belki ama ilerde sorun çıkar mı diye korkuyorum. Büyük ihtimalle ayıplı üründür gibi geliyor bana. Öneriniz var mı?
Bu tür paketleri kargo görevlisinin yanında açmak gerekir her zaman. Size kutusu daha önce açılmış bir ürün göndermişlerse kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Şu anda yapacak hiç bir şeyiniz yok. Çalışıyorsa devam edeceksiniz, çalışmıyorsa zaten yeni ürünler bekletilmeden değiştirilir.
su an piyasada mal bulunmuyor bu notebook icin olan ram de daha da bulunmayan bir seyse olabilir bizim de basimiza geldi hizlial'dan ama az bulunan bir ddr ramdi yari fiyatiydi bisi demedik gayet guzel calisiyor.anakartima uymadi diye degistirebiliyorlar kullanilmis ayipli degildir denemislerdir en fazla ya da icine garanti kagit kurek bisi koymuslardir.magazada makine topluyorlar butun notebooklar ellerinde icine takmak yerine niye netten gondersinler bunun icin online dukkan acsinlar?online magaza olmadan yasabilen bilgisayarci yok cagin geregi ama dert olduysa uydur bisi geri ver baska yerden al bu kadar basit.
artık cok gec
kullan gitsin ya.bişey olmas. eğer bozulursa götürüp yenisini alırsın :D
Şimdilik yapacak başka bişey yok gibi. Taktım kullanıyom zaten. Bi kaç defa sonuna kadar doldurdum da sorun yok şimdilik bakalım nolacak ilerde.
hocam özel bir marka değilse oem ramlar zaten kutusuz geliyor, burda satıcılar kutuluyor rami...
Açılmış olsa ne olur ki ? Sorun vermeden çalışsın yeter, fatura tarihinde garantin başlar sen garanti sürecini bilir sorun yaşarsan o süre içinde işini görürsün her türlü... Genelde ram gibi şeylerin kutuları açılmış olur bilhassa kingstonlarda, distribütörler garanti belgesini koymak ve ramin üstüne etiket yapıştırmak için açıyolar o kutuları...
Sonra sende sorun cıkmasın diye belki deneyip gondermişlerdir, birde rem oem ise kendileri kutularlar.
ben yazıcı aldım aynı şekilde kutusu açılmış ve sonradan bantlanmıştı tabi hemen sordum neden böyle diye verdikleri cevap içine alarm koyuyoruz ve sonradan tekrar bantlıyoruz dediler ödemeyi yaptıktan sonra kutuyu tekrar açıp içindeki alarmı çıkardı ve bana teslim etti aldığım yer ise teknosa
Banada iki Kingston Ramımdan birisi açık gelmişti konulduğu mukavva kutu içinde. Sanırım fazla sarsıntıdan açılmıştı yolda.Alınca memtest86 ile test yaptım, herşeyi normal çıktı! 2 yıldırda problemi hiç yok çalışıyor.
Sonuç nedir?
Düşünmene gerek yok ki. Kullan gitsin, önemli olan çalışması. Arızalıysa söyleyince değişim yaparlar zaten
Evet korktuğum başıma geldi. Donmalar oluyordu en başta ama çok seyrekti. Sonradan sıklaşmaya başladı. Bilgisayarda bir ram daha takılıydı 512 lik belki uyumsuzluk vardır deyip onu çıkardım ama devam etti donmalar. Ben de bu gün götürdüm vatana şaşıtıcı bir hızla geri aldılar ürünü banada alışveriş kuponu verdiler aldığım fiyat üzerinden. Şimdi de araştırıyorum acaba uyumsuzluk mu oldu diye. Bilgisi olan var mı bu konuda bilgisayarım Asus F3J. Ama en iyisi bir konu daha açayım ben. Burdan pek gören olmayabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme