Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar kdv bizden kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 1 aydır sitesinde bazı ürünlerde 'kdv'nin üzeri çizilmiş olarak duruyordu zaten.
    Artık hangisine indirim yaptılar bilmiyorum.
  • pek değişen bişi yok gibi geldi bana da..
  • Vatanın KDV indirmi olmayan günü var mı?
    %18 KDV indirimi normal her zaman olan bir olay ve %18 KDV indirimli fiyatları normal piyasa fiyatıdır. Vatan ile ilgili bir indirimden söz edeceksek en az %20-25 indirim olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Vatanın KDV indirmi olmayan günü var mı?
    %18 KDV indirimi normal her zaman olan bir olay ve %18 KDV indirimli fiyatları normal piyasa fiyatıdır. Vatan ile ilgili bir indirimden söz edeceksek en az %20-25 indirim olması lazım.

Bazı ürünlerde %20 bile kurtarmıyor. %25 olması lazım. Vatan bu aralar iyi satış yapıyor herhalde epeydir %25 indirim yok.
  • %25 de yetmez
    %50 indirim + 8 veya 10 taksit yapsın da büyüklüğünü göstersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb4m1ewi-eb4m1ewi-core-i3-380m-2.53ghz-4gb-500gb-dvdrw-512mb-hd5470-15.5-cam--bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52503

Bu ürünü Mayıs gibi indirimden 1274 e almıştım. Euro arttı bence indirim normal seviyede devam ediyor.. tabi her ürün için konuşmuyorum
  • Bana worldcard vatanda %25 indirim vermiş.Ama çoğu ürün piyasadan yine pahalıya geliyor. Bir türlü uygun fiyata pc bulamadım.
  • Sepetteki ürünlerim 4600 tl yapıyordu kdv siz de aynı yapıyor, ne kadar ilginç
  • 123 liraya aldığım logitech k350 klavyem, bu indirimle 119 liraya inmiş. hakikaten muazzam bir indirim...kimse indirim yok diyemez, adamlar o konuda haklı beyler.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Takipte olduğum tvnin fiyatı aynı.

Yükseltip indiriyorlar sonra kdv bizden vs vs diye gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

123 liraya aldığım logitech k350 klavyem, bu indirimle 119 liraya inmiş. hakikaten muazzam bir indirim...kimse indirim yok diyemez, adamlar o konuda haklı beyler.!

Doların ne kadar yükseldiğinin farkındasın değil mi :) çok akıllıca konuşmuş gibisin..

• sony lerin çoğu stok dışı kalmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifurkancan

Vatan Bilgisayar kdv bizden kampanyası

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s24a350h-24-s24a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55297

3 gün önce 725 e aldım bunu yüzde 18 indirim 590 küsür yapıyor..
  • doğum günüme özel yüzde 25 indirim ve +5 taksit gelmiş var mı böyle bişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpanyoL`

quote:

123 liraya aldığım logitech k350 klavyem, bu indirimle 119 liraya inmiş. hakikaten muazzam bir indirim...kimse indirim yok diyemez, adamlar o konuda haklı beyler.!

Doların ne kadar yükseldiğinin farkındasın değil mi :) çok akıllıca konuşmuş gibisin..

İleri zeki arkadaş,
    ben aldığımda dolar 1,69 lira idi.... yani en fazla 3-4 lira dolardan zam gelmiş olsun... doları biliyorsan hesap et, o zaman indirim var mı yok mu anlarsın?

• Kur böyleyken don bile alınmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iSpanyoL`

quote:

İleri zeki arkadaş,
    ben aldığımda dolar 1,69 lira idi.... yani en fazla 3-4 lira dolardan zam gelmiş olsun... doları biliyorsan hesap et, o zaman indirim var mı yok mu anlarsın?

kendinin çok zeki olduğunu düşünüyorsan .. Tara faturanı koyda görelim.. Dolar 1,805 şuanda karalamayla olmaz bu işler senin gibi ölücüler basmış burayı zaten ..

• Daha önce fiyatı 6716 olan TV'yi 6186 yapmışlar.

Evet indirim var, haklarını yemeyelim.

Ama aynı televizyonu ben dün teknosa turuncu indirimle 5200'e aldım.

Çıkarılacak sonuç şu:

İndirim vaaar, indirim var :)

Buna pek indirim denmez. minik bir teşvik!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.