Vatan Bilgisayar'dan internet üzerinden verilen sipariş gecikirse herhangi bir şubesine gidip elden alabiliyormuyuz aynı ürünü acaba? 18'inde sipariş verdim ama haftasonuna denk geldi 2 gündür Kargoya verilmeye hazır yazıyor. Eğer oluyorsa yarın sabah Vatan Bilgisayara gidip elden alacağım. şimdiden sağolun.
İnternet şubesinin stoğu ayrı o yüzden olmadığını söylemişlerdi.Mesela Ankaradasın diyelim, istediğin ürün Ankaradan değil istanbuldaki internet stoğundan geliyor.
Anladım. Olsaydı Topkapı'dan gidip alırdım. Yine bekleyeceğiz malesef. Teşekkür ederim cevabın için.
Yanlız internet stoğu topkapıda diye biliyorum, bu durumda arayıp sorabilirsin müşteri hizmetlerini. Yanlız operatöre bağlanmak 5-10dk arası sürüyor sabırlı olmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
Yanlız internet stoğu topkapıda diye biliyorum, bu durumda arayıp sorabilirsin müşteri hizmetlerini. Yanlız operatöre bağlanmak 5-10dk arası sürüyor sabırlı olmalısın.
Tamam ben yarın bi arayıp şansımı deneyeyim. Bende Elmadağ diye biliyordum Stoğu ama Topkapı ise iyi olur gerçekten.