Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'ın Ciddiyetsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Vatan Bilgisayar ile hiç bir zorum yoktur ;hatta çok sayıda alışveriş yapmış ve ürün kaynaklı sorun yaşadığımda bana hiç zorluk çıkartmamıştır; ammaaa...

İki dündür Vatan çağrı merkezine ağzıma geleni sayıyorum.

Ankara'da dün öğleden sonra Batıkent'te stok gözüktü Plus için , 25km gittim arabayla .

Gidince " bizde yok " dediler, nasıl olur vatan web sitesi Vatan Bilgisayar'a ait değil mi dedim ? Cevap yok .

"Depomuz Söğütözü'nde , buraya ancak Cuma gelir" dedi.

Söğütözü'ne gittim deponuzda varmış dedim stok , " hayır efendim 10 gün içinde telefonların stoğa girmesini bekliyoruz " dedi bayan.
    Ben web sitenizdeki stok bilgisine güvenerek evimden kalktım önce Batıkent'e sonra da Söğütözü'ne gittim dedim , eminim ki benim gibi bir sürü insan madur olmuştur dedim.
    Kiminle konuşmak gerekiyorsa konuşalım , benden sonra gelecek insanlar aynı duruma düşmesin dememe kalmadı ,"ben genel merkeze mail atarım efendim" dedi bayan görevli.

Eve gittiğimde akşam çağrı merkezini aradım ; olayı anlattım .

Neden stoğunuzda olmadığı halde stok gösteriliyor dedim , " beyefendi web sayfasında gördüğünüz stok , yani o şubelere stok gelecek anlamına gelir" dedi,( bir an ya sabır dedim ;herhalde dalga geçiyor benimle diye düşündüm)

Ben buradan şikayette bulunmak istiyorum o zaman dedim , " şikayetler için web sitemizdeki iletişim formunu kullanabilirsiniz , yazılanları üst düzey yöneticilerimiz okuyor " dedi.

Daha fazla sinir olmadan telefonu kapattım ve web üzerinden şikayet formu doldurup gönderdim.

Bugün yine bakayım dedim stoklara , yine Batıkent'te stok gözüküyor .

Tekrar çağrı merkezini aradım ;siz dalga mı geçiyorsunuz insanlarla, olmayan bir ürünü neden varmış gibi gösteriyorsunuz dedim .
    Telefonlarınızı açsanız mağazaya gelmeden önce bilgi alıp duruma göre gelmemize gerek kalmaz dedim.

"O gördüğünüz stok , teşhir ürünü anlamındadır" dedi telefondaki.

Hayır , teşhir ürünü bile yok dedim , biriniz stok gelecek diye yazılmış diyorsunuz dedim biriniz de "teşhir ürünü olduğu için yazılmıştır" dedi dedim.

Bu dediklerim kayıt altında geçsin diye konuşuyorum dedim.

Sonunda Ankara'daki stoku kaldırmışlar.

Bence bu durumla karşılaşan herkes tepki vermeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 29 Ekim 2014; 17:21:21 >

• yahu ülkenin çivisi çıkmış. vatandaşı öpen öpene. bir yönetim düşünün ki vatandaşı yerine şirketi destekliyorsa ne beklersin. en basit örneği ( herkesin malumu olduğu için söylüyorum ) eskiden bankacılık işlemlerinde hiçbir ücret alınmıyordu. şimdi herşeye bir masraf çıkardılar. peki sorarım bunu devlet istemezse yapabilirler mi ?
    vatanda bakmış herkes yalan dolanla iş çeviriyor onlar da bu yönteme başvurmuş.
  • Takdir edersiniz ki siteyi anlik guncellemek prk mumkun olmayabilir.

Gitmeden once keske sitedeki subelerin telefon numarasindan arayip bilgi alsaydiniz.

Ama tabii sizde haklisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazımı okumadığınızı gördüm ve üzüldüm doğrusu.
    Okumamakta ısrarlısınız sanırım .

Telefonları arayan var ;ama telefona bakan yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 29 Ekim 2014; 18:19:30 >
  • Büyük ihtimalle ayırmışlardır o telefonu .

• Geçen galeria turkcell 2.600 tl ye kredi kartı ile alıcam anlaştık.Kasada tam ödeme yapıcam %8 komisyon dedi.
    Turkcell merkezi aradık şikayetimiz var konu bu dedik.Şikayet almadı adamlar.serbest piyasa varmış karışamazlarmış.
    Ulen en namussuz tefeci bile %8 komisyon koymaz be
  • Seninki gene iyi . Ben anteras avea dan tarifeli iphone 6 alcaktim var mı dedim 1 tane var dedi ama 150 liralik kilif alirsan veririm dedi. Aveaya sikayet ettim sonuc sıfır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • APOLL0 kullanıcısına yanıt
    Sanmam , neden derseniz;
    Diğer bir şubede plus için sıraya yazılmıştım ve 3. sırada olduğum söylenmişti.

Benzer bir durum olsa söylerlerdi diye düşünüyorum ; madem ayırtmak gibi bir sistemleri var.
  • yav nedemek anlık güncellemek pek mümkün değil. orda çalışmak yangelip yatma mesleğimi
  • Gideceğine şubeye telefon açıp sorsaydın ya :D
  • klasik vatan
  • Sabah şikayetime cevap yazılmış :

"Ürün stok durumu hakkında net bir bilgi verilememekte olup web sitemiz üzerinden ulaşabilir siniz. İlginiz için teşekkür ederiz."

Çok merak ediyorum bu mesajı yazanın Vatan Bilgisayar'daki pozisyonunu ;

"ulaşabilirsiniz" 'i "ulaşabilir siniz" olarak kim yazar ki ?

Küçümsemek için söylemiyorum , asla !

Müşterileri ile düzgün Türkçe kullanarak iletişim gerçekleştiremeyen müşteri temsilcilerini göreve getiren yine Vatan Bilgisayar'ın samimiyetsizliği , ciddiyetsizliğidir.

Çok fena halde takılmış bulunmaktayım Vatan Bilgisayar'a ; şu verdikleri cevap bile durumu daha kötüye götüren bir cevap.

Şu yazdıklarımı belki de başka biri yazsa ve ben okusam belki de inanılmaz derecede itici gelirdi konu sahibi bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 30 Ekim 2014; 13:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Seninki gene iyi . Ben anteras avea dan tarifeli iphone 6 alcaktim var mı dedim 1 tane var dedi ama 150 liralik kilif alirsan veririm dedi. Aveaya sikayet ettim sonuc sıfır...

Bir arkadaş da avea Bayisi telefon yanında zorla tablet satıyor diyordu. Allah aşkına bırakın şu rezil gsm şirketini, şehrin ortasında telefonu havaya kaldırarak sinyal gelmesini bekleyen arkadaşları görüyorum.

• Ben bilgisayar toplarken yaşamıştım aynı durumu.
  • Vatan öyle.Bende erkek bakım seti almaya gitmiştim siteye güvenerek.Gittiğimde bu ürünü tek satmıyoruz şunu alırsanız hediye ederiz falan dediler.Benim ürün 25 lira dediği şey 150 lira.Sitede alınıyor ama dediğimde biliyorum ama burada böyle demişlerdi.Bir seferinde de stok olayı olmuştu o stok teşhir ürünü oluyormuş az bulunan bir ürünse.Haberiniz olsun güvenip gitmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.