Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba Temmuz ayının 9 unda yani Cuma günü Vatan bilgisayardan bir sistem aldım hazır sistemdi dediklerine göre 10-15 kere testten geçiyorlarmış bu masanın üstünde duran kasalar için dedi neyse ben o gün 17 bin TL ye bir bilgisayar aldım fakat eve götürdüğümde bilgisayar interneti görmedi bende ertesi gün götürdüm adam bende sorun olucağını söyledi kendiside Ethernet kablosu taktı görmedi format atmamı istedi attım düzelmedi ertesi gün fişiyle her şeyi alıp iade etmek istedim ve garantiye yollayacaklarmış iade alamadıklarını söylediler 2.el olarak geçtiğini ilettiler hiç kullanmadığım bilgisayar nasıl ikinci el olabiliyor onu anlamadım kasanın içinden anakart ve işlemciyi aldılar garantiye yollayacaklarını söylediler 30 gün içinde şimdi ben nasıl iade yapabilirim ürünlerin hepsini geri bırakıp para iadesi yapılmasını istiyorum sizce ne yapmam gerek?

• Bildiğim kadarı ile beyan edecek olursak yeni alınan elektronik cihazın eğer ayıplı mal ise 14 gün içerisinde iadesi yapılıyor diye biliyorum eğer yapmazlar ise size Tüketici hakem heyeti yolu gözüküyor demektir. Onuda e-devlet'den başvurmanız gerekiyor.

• Kolay kolay iade etmezler. Tüketici hakem heyetine gitmeniz gerekiyor. Başvurduktan bir süre sonra bilirkişi sizi çağıracak ve eğer cihazda kusur varsa o zaman rapor yazacak siz de o raporla iadenizi talep edeceksiniz. O zaman iadenizi kabul ederler.

Edit: yanlışlıkla alıntıladım hocam sizi. :) @sol-krose

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 13 Temmuz 2022; 19:32:1 >
  • Kasapovski kullanıcısına yanıt

Tamam. Önemi yok. İadeyi zaten kolay kolay yapmazlar da önceden söylesin yine de THH başvuracağını gene yok derlerse e-devlet'ten THH başvurusunu yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5A36B309 -- 13 Temmuz 2022; 19:58:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.