Şimdi Ara

PSU ve Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda kullandığım 500w lık psu iyice koyverdi yaklaşık 6-7 sendir kullanıyorum zaten fanı bozuldu ve çok ses yapmaya başladı , değiştirmenin zamanı geldi.

Uzun zaman donanım dünyasından uzakta kaldım o yüzden güncel modelleri takip etmedim,

Bir kaç psu arasında kaldım , bunlardan hangisini tercih etmeliyim veya bunların haricinde tercihen 200 tl yi çok geçmeyen 600w civarı tavsiye edebileceğiniz bir psu var mı ?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/nagas-ao600-600w-80-bronze-aktif-pfc--guc-kaynagi.aspx?ttype=Details#pt

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html?srt=UP#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi.html?srt=UP#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-700-serisi-700w-guc-kaynagi.html?srt=UP#yorumlar

açıkcası gönlüm aopen dan yana çok masraf yapmak istemiyorum fakat 12v ne kadar güç verdiği ile ilgili bir bilgi bulamadım.

Uzun zamandır oyun oynamaya fırsatım yoktu şimdi bir kaç ay fırsatım GTA 5 alabilirim , full ayarlarda oynama gibi bir takıntım yok hd6850 yeterli olur mu ? yoksa bir ekran kartına bir upgrade gerekli midir ?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

• Fsp700 oneririm birde zalman 600w olana bakin cok ayar acmazsaniz 6850 gta v oynatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI Kesinlikle önerimdir. Kalitelidir ileride yükseltme yapabilirsin. 700 W olanı seçme hata yaparsın. 80 plus Bronz sertifikası var. Fanları sesiz çalışır. Elin ayağın rahat durursa 5 sene sıkıntısız kullanırsın. Ekran kartına gelirsek hd 6870 günümüzde oyunlarında tam performans alamayabilirsin. Sana Asus Gtx 750 Ti veya R7 265 önerebilirim. İkisi de aynı gibidir. Asus Strix Gtx 750 ti soğutması ile ünlüdür fanları 60 derece olmadan 0 desibelde çalışır. R7 265 biraz daha sıcaktır am aralarında 1-2 fps fark var. Ben olsam biraz daha koyup R9 270x alırdım nede olsa ikisinden daha performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pintipanta -- 4 Ekim 2015; 16:48:08 >
  • zalman 600w al
  • pintipanta P kullanıcısına yanıt
    Fsp dunya uzerunde belkide o sertifikaya sahip encok urunu olan uretici idir. baskasi gibi baska firmalara urettirip etiket basmaz sertifikasi olmasada verimliligi zaten %85 civari ve ordakilerin cogundan iyidir
    http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=1120#
    Ne 500u 636w verir 12v kanalindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 4 Ekim 2015; 16:52:52 >
    Ekran kartı güç tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pintipanta P kullanıcısına yanıt
    Bence sen hic yazma bilgi sahibi olmadan sahip oldugun fikirlerle

http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=1120#

Evet 80+ sertifikası yok ama % 85 verimlilikten bahsedilmiş. Fsp psu konusunda yılların firması aynı zamanda ups te uretiyorlar.
    İyi günler.

AMD Ryzen 5 5600X 4.3 GHz@1.15V///Asrock X470 Taichi///Crucial Ballistix 2X8 Gb, 3200 MHz, CL16///MSI RTX 4070 Gaming X Trio///Corsair Force MP510, 480 Gb, Nvme///Arctic Liquid Freezer II 240 MM///Seasonic Snow Silent 1050W, 80+ Platinum///Be Quiet! Pure Base 500DX Beyaz///Aorus FI27Q, 1440P@165 Hz, IPS///Razer Deathadder V2///HyperX Alloy Core RGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: pintipanta

XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI Kesinlikle önerimdir. Kalitelidir ileride yükseltme yapabilirsin. 700 W olanı seçme hata yaparsın. 80 plus Bronz sertifikası var. Fanları sesiz çalışır. Elin ayağın rahat durursa 5 sene sıkıntısız kullanırsın. Ekran kartına gelirsek hd 6870 günümüzde oyunlarında tam performans alamayabilirsin. Sana Asus Gtx 750 Ti veya R7 265 önerebilirim. İkisi de aynı gibidir. Asus Strix Gtx 750 ti soğutması ile ünlüdür fanları 60 derece olmadan 0 desibelde çalışır. R7 265 biraz daha sıcaktır am aralarında 1-2 fps fark var. Ben olsam biraz daha koyup R9 270x alırdım nede olsa ikisinden daha performanslı.

Yazdigin psu 12v 432 watt verir 600w psular arasinda kotudur fsp ondan kat kat kalitelidir lutfen bilincsizce yorum atma sacma sapan psular onerme

O sertifika kalite ibaresi değildir sadece kullanılan kapasitörlerin kalitesi ile kalite belirlenir FSP xigmatekten çok daha kaliteli parça kullanır. 700W o psu 12V kanalından 636W güç verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Ekim 2015; 17:18:26 >

• GAJU kullanıcısına yanıt
    Corsair VS650 alabilirsiniz

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6818

FSP ve Corsair 650w arasında seçim yapmam gerek o zaman aralarında ciddi bir fark yok gibi ...

Aopen için bilgisi olan var 80+ sertifikası var fakat 12v ne kadar güç veriyor bulamadım eğer kaliteli ise onu da alaiblirim
  • Aopen konusu biraz karisik normalde aopen psularda iyidir ama piyadada nagas adi altinda cakma powerler var gercek aopen degiller orjinalse bu urun olmasi gerekir satis sitesinden teyid edin bu urun gelecekse olabilir
    http://www.aopen.com/turkey/shop/categories/power/products/ao600-12ab5

l AMD Ryzen 7 5800x3D l MSI x370 Gaming Pro Carbon l Corsair Vengeance RGB RT 32 GB 3200 Mhz l Corsair H150i Elite Capellix XT 360 - LCD l
    l Zotac RTX 5070 TI AMP Infinity l LG GR83Q l Dell S2721DGFA l
    l Lian Li O11 Dynamic White B/W l Seasonic Prime Platinum 750w l
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.