Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DA TÜM ÜRÜNLER %12 İNDİRİM 5 AY TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VATAN BİLGİSAYAR'DA TÜM ÜRÜNLER WORLD KARTA %12 İNDİRİM VAR

VATAN BİLGİSAYAR'DA TÜM ÜRÜNLER  %12 İNDİRİM 5 AY TAKSİT

DERINKAN
  • _____________________________
    TR
  • Geçen hafta notebook aldım vatan'dan şimdi olan bizemi oldu

büyük indirim sonrası bakıyoruz fiyat ne durumda diye, 1692TL

yorumu size bırakıyorum arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36554

çok iyi fiyat bence....

Bende biraz önce buna baktım, gördüğüm en iyi fiyat bu kesinlikle kaçırmayın.
  • %22 indirim göremedim ben dolarda düştü bunlar hala milleti kazıklamaya kalkıyorlar hayret bişi
  • 2 haftadır anakart takibi yapıyorum günlük ve fiyatlarında milim oynama olmadığını söylemek isterim. Diğer indirimler gibi bu da balon Zaten satndart fiyatları piyasadan ciddi farklı olduğu için indirimle bile genel ortalamaya ancak yaklaşıyor.
  • İnternet sitelerinde ve mağazalarda bir kampanya bitiyor bir başkası başlıyor. Sadece isim değiştiriyor. Fiyatlar ise aşığı-yukarı aynı oluyor. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok arkadaşlar...

Orjinalden alıntı: Intensifier

İnternet sitelerinde ve mağazalarda bir kampanya bitiyor bir başkası başlıyor. Sadece isim değiştiriyor. Fiyatlar ise aşığı-yukarı aynı oluyor. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok arkadaşlar...

Barton 2500+ | Abit AN-7 | 1.5gb DDR400 | ASUS X800XT Platinum Edition + AC Silencer | 120gb WD JB 7200rpm + 250gb Samsung Sata2 NCQ | Philips 109P4 | Jazz JB9901 150watt RMS | Ferrari Force Feedback Wheel | Thermaltake 420watt pfc | ASUS TA 210 | AC Fan Pro TC
    2nd:
    ThorougBred 1700+dlt3c | MSI KT4AV | 512mb DDR400 | Sapphire 9800pro | 15gb Quantum lct 7200rpm + 4gb WD 4200rpm:(| Samsung 763mb | Philips a2.610 5+1 55watts RMS | ASUS 300watt
  • Dostum hangi sitelere bakıyorsun bilmiyorum ama o sitelere bakmayı kesinlikle değiştir...

Ve bu iki siteyi devamlı takip et **** İstanbul bilişim + Vatan Computer ****

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

2 haftadır anakart takibi yapıyorum günlük ve fiyatlarında milim oynama olmadığını söylemek isterim. Diğer indirimler gibi bu da balon Zaten satndart fiyatları piyasadan ciddi farklı olduğu için indirimle bile genel ortalamaya ancak yaklaşıyor.

Orjinalden alıntı: Exhell

quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36554

çok iyi fiyat bence....

Bende biraz önce buna baktım, gördüğüm en iyi fiyat bu kesinlikle kaçırmayın.

ısrar ediyorum çok iyi ürün ve çok iyi fiyat :):)

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

İnternet sitelerinde ve mağazalarda bir kampanya bitiyor bir başkası başlıyor. Sadece isim değiştiriyor. Fiyatlar ise aşığı-yukarı aynı oluyor. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok arkadaşlar...

• takip ettiğim birkaç üründe hiçbir indirim yok.ne biçim indirim bu?
    hayalet indirim.adı var kendi yok.
    yine bir vatan klasiği.......
  • Kendimi bildim bileli vatan da devamlı bir %18 kdv indirim %10 nakit indirimi var ama bi bakıyorsun kampanyadan bir gece önce %18 artırıyor sonra indirim diye satıyorlar bu fiyatı... Hatta bi ara forumda resimler ile yayınlanmıştı gece fiyatı yükseltip sabaha indirim diye yayınlıyorlar...Bu onlara kaybettirir..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.