Arkadaşlar merhaba bayadır masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Hem parayı toparlamaya çalışırken hem de istediğim gibi bir bilgisayar bulmaya çalışırken monsterin 12 ay taksitli bilgisayar kampanyasına denk geldim. Bilgisayar konusunda çoğu zaman sıkıntı çektiğim için artık pahalı da olsa beni uzun zaman götürecek düzgün bir şey almayı düşünüyorum. Galiba kampanya yeni olduğu ve yeni modeller çıkardıkları için youtubede falan incelemelerini bulamadım ancak aynı bilgisayarların eski modellerinin incelemesinde fiyat açısından fazla tuzlu olduğunu dile getirmişler. Benim de 12 taksiti var diye kafam buraya kaydı. Bilgisayardan pek anlamam fiyat performans kıyası yapamam o yüzden cevap yazacak arkadaşlar detaylı bir şekilde yazarsa sevinirim. Ayrıca İntel işlemciye karşı da bir önyargım var sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla, herhangi bir sorun olur mu bilmiyorum.
![]() ![]() 4070 Süperli bilgisayarlar bunlar. Fiyatlarını bilerek koymadım belki forumda bir sorun olabilir diye. 12 taksit seçeneğini de aklınızda bulundurursanız veya ayrı olarak ele alırsanız çok işime yarar iyi forumlar. |
Bildirim