Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar' da Çalışmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
35.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bilgili ve deneyimlileri almıyorlar çünkü kendi
    cahillikleri meydana çıkar Piêr Dé Sans arkadasın dediği gibi
    taklacı satışçı arıyorlar. Listedeki iş tanımı sadece kağıt üzerindedir.
    öyle Windows kur format at tamam işin bitti demezler boş durunca
    elbet başka işler yptırırlar sonra "işine geliyorsa dışarda nasılsa genç
    işsizler var " derler içlerinden

DH Doctor Who
  • ben de iki gün önce kariyer.net'te ilan görüp başvurdum hafta sonu için eleman arıyorlarmış, tam bana göre hafta içi üniversiteye gidiyorum. ama geri dönen, arayan falan olmadı daha. ilanını ise sürekli her gün güncelleyip duruyor. hiç öyle teknoloji meraklısı da değilim, sadece para lazım :) . acaba yerine gidip yüz yüze mi konuşsam?
  • Arkadaşlar konuyu zortlatmak gibi olacak ama bende bişey sormak istiyorum Ben aydın vatana kariyer.net üstünden başvuruda bulundum 12 gün falan oluyor. Daha önceki aylardada başka pozisyonlar için başvuruda bulunmuştum geri dönen olmadı. Acaba kariyer.net den başvuru yaptıktan sonra alım yapacak mağazaya gidip birde elden iş başvurusu falanmı yapmak gerekiyor mülakata çağrılmak için. Küçük bir il olduğumuz için kariyer.netden yapılan başvuraları takmıyorlar gibimi geliyor. Gerçi mülakata çağırsalarda şu okuduklarımdan sonra işe alınacağımı düşünmüyorum arkadaşların söyledikeri gayet mantıklı. Beni işe alsalar en iyi ürünleri satmaya çalışırım o da onların işine gelmez Misal müşterinin 500 lira bütçesi var giriş seviyesi akıllı telefon almak istiyor gidipte mağazanın elinde kalan ürünlerden değilde 500 liraya alabileceği en iyi ürünü öneririm açıklamalarımla :D Aydın vatana depo elemanı pozisyonuna kariyer.net aracılığıyla online başvuruda bulundum. Depo elemanı ne iş yapar çalışma şartları nasıldır ? Kariyer.netide hiç anlamadım cvim hiç görüntülenmemiş gözüküyor 1 hafta önce telefonum çaldı açtım çağlar teknolojiden arıyoruz turkcellin iş ortağıyız şöyle bir iş için eleman arıyoruz ilgilenirmisiniz iletişim bilgilerinizi kariyer.netden aldık dediler ilgilenirim dedim ertesi güne mülakat için randevu verdiler gittim görüştüm başka adaylarda vardı görüşmem olumlu geçti haber bekliyorum mülakat sonucu için. Buda tuhafıma gitti vatana o kadar kariyer.netten başvurdum geri dönen olmadı. kariyer.netden hiç iş başvurusu yapmadığım bi firma aradı ilginç geldi bana

• Konu portlamışken soruyim istedim, nasıl çalışılabilirmi verdikleri paraya değermi,iş ortamı eğlencelimi yani sevilerek yapılabilirmi, çalışanda varsa belirtirse memnun kalırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 seneye yakınçalıştım şunu söylebilirimki müdürler çalışanın arkasında durmuyor. maaş ve çalışma şartları iyi değil 900 tl maaş vede 12 saat çalışma.boş kalıncada başka bi buluyorlar illaki çalıştırıyorlar.
  • zaten vatan ın çalışanından ik sına tümü geri zekalı bana göre. kaç kere mülakatına gittim. pc konusunda bir satış elemanına göre bilmediğim mevzu yok ama almıyorlar. cv mde falanda bir yanlış yok. mağazalarına gidiyorum satıcılarına bir soru soruyorum dünyadan haberleri yok. msı ın gaming model laptobunu alacaktık bakıyoruz tam. satışçının teki başımıza dikildi , -siz bunu iş için alacaksınız demi? iş için çok iyi bir pc bu bundan iyisini bulamazsınız falan. töbe töbe, la bir git başımızdan diyecektim , istifimi bozmadım. alınan bayan satışçılar ise bambaşka bir dünya. bir halttan haberleri yok , olmamasıyla beraber orada yaptıkları iş sadece konu mankenliği. böyle mal bir firma işte vatan bilg. başvururken iyi düşünün derim.
  • Vatanı boşverin adam kayıran bir firma yalakalık yapanları şef yapmışlar cahil şefler burunları havada görende küçük dağları ben yarattım havasındalar. Başka firmada çalışın vatanda çalışmayın. Zamanınızı boşa harcamayın orda. Maaşı 976TL'dir. Prim işi hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 3 Ağustos 2014; 15:16:58 >

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Vatanı boşverin adam kayıran bir firma yalakalık yapanları şef yapmışlar cahil şefler burunları havada görende küçük dağları ben yarattım havasındalar. Başka firmada çalışın vatanda çalışmayın. Zamanınızı boşa harcamayın orda. Maaşı 976TL'dir. Prim işi hikaye.

5 sene gecmis hocam bes 5 :D

Orijinalden alıntı: berkayy23

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Vatanı boşverin adam kayıran bir firma yalakalık yapanları şef yapmışlar cahil şefler burunları havada görende küçük dağları ben yarattım havasındalar. Başka firmada çalışın vatanda çalışmayın. Zamanınızı boşa harcamayın orda. Maaşı 976TL'dir. Prim işi hikaye.

5 sene gecmis hocam bes 5 :D

olsun yeni gireceklere duyurulur
  • arkadaşlar vatan bilg de kasa elamanı ne iş yapar ? zor mudur ? ürünleri bilgisayardan okutup fatura keserken ne tür iş yapılır ? bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler....

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.