Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar' da Çalışmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
35.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 16 yaşımdayım, muamelem iyidir, 10 parmak klavyem var, yaz tatilleri çok boşluk oluyor, benim girebileceğim bir iş olmaz mı böyle, MediaMarkt, Vatan gibi yerlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shotgun1925 -- 16 Temmuz 2009; 16:08:51 >
    Bende başvurmayı düşünüyordum.
    Hayırlısı bakalım.
  • Arkadaşlar bu tip yerler part time eleman alırlar mı? Rahatlıkla depo görevlisi vs. olabilirim. Part time'dan kastım haftasonları. 2 gün. Elektronik bilgim oldukça iyi ama depoda zevkle çalışırım :D

Hort için kusura bakmayın yeni konu ile kalabalık etmek istemedim.
  • arkadaslar sunu unutmayin teknoloji yani elektronik satisi yapiyorlr diye goruntuye kanmayin boyle magazacilik isinde sartlar pek iyi olmaz ya on saat ya on iki saat calistirirlar hafta ici bir gun iznin olur butun gun genelde ayakta olursun hergun tras olman gerekir ve cok cok sabirli olmalisin her zaman musteri memnuniyeti on planda olmali hafta sonu herkesi tatil yaparken gormek moralinizi bozar dha bir suru var ama teldn bu kadr yazabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotgun1925

Bende 16 yaşımdayım, muamelem iyidir, 10 parmak klavyem var, yaz tatilleri çok boşluk oluyor, benim girebileceğim bir iş olmaz mı böyle, MediaMarkt, Vatan gibi yerlerde?

bende çok merak ediyorum. 17 yaşındayım bende bilgisayarla ilgili baya bi geçmişim var acaba böyle yerlere girmek mümkün mü
  • arkadaşlar bimeks ile ilgili bilgi geçilmemiş hiç. var mı nedir ne değildir?

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Bende 16 yaşımdayım, muamelem iyidir, 10 parmak klavyem var, yaz tatilleri çok boşluk oluyor, benim girebileceğim bir iş olmaz mı böyle, MediaMarkt, Vatan gibi yerlerde?

bende çok merak ediyorum. 17 yaşındayım bende bilgisayarla ilgili baya bi geçmişim var acaba böyle yerlere girmek mümkün mü

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı?18 yaş altı mediamarkt,vatan vb yerlerde çalışabiliyo mu part time olarak?
  • vatan basvurusuna katıldım mulakatlarıda gelctım ama lıse dıplomasını alamadıgım ıcın 1 ay vardı gıremedım .bundan 2 sene oncesı cocuk parası cart curt falan 1.000 lırayı buluodu ve sabah 10 aksam 10 calıslıo ve 2 gun calıs bı gun tatıl sıstemı var ama sımdı ne yaptılar nasıl ıslıor bır bılgım yok
    mağazası ilanını gördüm. Vatandan yeni ayrılan
    arkadaşımı aradım " abi 800 tl maaş, yemek
    ve az miktarda prim alınıyor dedi. Başka şubesine
    gidersen prim de alamazsın dedi Başvuru yapacakların
    bilgisine..

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

quote:

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• belki konuya girip bilgi almak isteyen olur diye yazıyorum. ankara söğütözü şubesindeki mülakatım..

mülakata çağırıldım. gittim bekleyen birkaç kişi vardı. sıram gelince bir odaya yönlendirdi sekreter hanım. Odada masa bilgisayar sandalye vardı.. gittim oturdum. ekranda istanbul insan kaynaklarından bir görevli hanımla konuşmaya başladık. "şu bilgisayarı bana satar mısın? Hadi bunu tiyatro şeklinde yapalım.." , "yeni evli bir çift geldi tv almak istiyorlar tam 50 dakika özelliklerini anlattınız kasaya doğru gittiler ama düşünelim deyip vazgeçtiler tepkiniz nasıl olur?" gibi sorular sordu. Hobileri, iş tecrübelerini, sorun çözme yeteneğini ölçen ve satışla ilgili küçük sorular sordu. Bilgisayar dünyası ile ilgili de birkaç soru sordu. Ardından oradan çıktım yan tarafta başka bir odaya yönlendirdiler orada da bir görevli cep telefonları ile ilgili sorular sordu. En son hangi telefon çıktı hangisini tercih edersin, neden? filan dedi..

Bu kadar mülakatın hiçbir noktasında zorlanmadan gayet açık şekilde soruları yanıtladım. Mükemmel geçti mülakat ama işe alınmadığım gibi birkaç gün önce gidince gördüm ki bir tane yeni yetme çocuk almışlar ne ürünlerden haberi var, ne fiyatlarından haberi var.. Bir de şiveli konuşuyor ki sormayın.. Abi abi diye dönüyor müşteri arkasından.. Hatır gönül ve torpil ile işe adam aldıklarını düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 30 Ekim 2012; 12:06:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: maymunjojuk

rica ederim.yaklaşık 3 yıldır bu sektördeyim gezmediğim mağaza kalmadı diyebilirim.başka sorularınız olursa sorun.eğer bu tip işe gireceksiniz.kesinlikle yabancı menşeili firmaları seçin.yükselme şansınız daha fazla,çalışma şartlarıda buna paralel daha iyi olur.halbu ki türk şirketlerinde kıdem arttırıldığında sürekli fedakârlık bekleniyor.

Şuan kariyer.net aracılığıyla Vatanbilgisayar' a başvuruda bulunuyorum. Bir tavsiyeniz var mıdır?

seninle aynı durumdayım Aydın da başvuru yaptım ses yok 2 hafta oldu

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• eleman olarak değilde promotör olarak başvur firmalara öyle daha rahat iş bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaban18

vatan basvurusuna katıldım mulakatlarıda gelctım ama lıse dıplomasını alamadıgım ıcın 1 ay vardı gıremedım .bundan 2 sene oncesı cocuk parası cart curt falan 1.000 lırayı buluodu ve sabah 10 aksam 10 calıslıo ve 2 gun calıs bı gun tatıl sıstemı var ama sımdı ne yaptılar nasıl ıslıor bır bılgım yok

Saatleri çok sonuçta ayaktasın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.