Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar - Ankara Ümitköy Açılışa Özel %25 İndirim ve Birçok Üründe %40 , %50 %60 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada yaşayan arkadaşlar için Cuma günü Vatan Bilgisayar Ümitköy Şubesi Açılışı var. Birçok üründe kaçırılmayacak indirimler var. Broşürü ben sadece ebrosur sitesinde gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seodtu -- 17 Ocak 2012; 15:05:53 >

• Ürünler hakkında bilgi var mı? e broşür göremedim ben sitesinde de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seodtu

Ankarada yaşayan arkadaşlar için Cuma günü Vatan Bilgisayar Ümitköy Şubesi Açılışı var. Birçok üründe kaçırılmayacak indirimler var. Broşürü ben sadece **** sitesinde gördüm.

reklam
  • 2 tane laptop alıcam fiyatları gösteren broşürü eklerseniz süper olur
  • Nerede açılıyor? Bilen arkadaş yazabilir mi?

Syg & Svg.
  • özellikle eskişehir yolunda bilbordlarda boy boy reklam yapmışlar
  • http://www.ebrosur.com/Ankara

bu linkten fiyatları görebilirsiniz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linkten giremedim
  • neler var acabaaaaaaaaaaa ????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarki24

Linkten giremedim

google **** yaz direk çıkan ilk linke tıkla broşürleri görüceksin...
  • pdf incelemek için:

http://www.e-brosur.com/Ankara/teknoloji-marketler/vatan-bilgisayar/r4-bc319-p2

e-brosur.com (-) kaldır ve gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 17 Ocak 2012; 17:32:59 >
  • ümitköyün neresinde acaba?
  • Sadece broşürdekiler mi yoksa diğer bulunan ürünlerde de indirim olur mu?
  •  Vatan Bilgisayar - Ankara Ümitköy Açılışa Özel %25 İndirim ve Birçok Üründe %40 , %50 %60 İndirim
  • pc parçalarında vs indirim yokmuki
  • dişe dokunur bişi yok?
  • acaba ümitköyün neresine açılıyor ben adresten çok anlamadım da ?
  • Vatan Bilgisayar'ın sitesinde mağazalar bölümüne baktım, yer olarak haritada Mesa Plaza'yı gösteriyor.

Herhalde oraya yakın bir yerde açılacak, oradaki Teknosa misilleme yapar mı acaba?
  • Geçenki %25 indirim başlıklı konuda yeni mağazanın Gordion Avm'nin arkasında kalan petrol ofisinin içerisinde açılacağından bahsedilmiş, petrol ofisinin yerini bilen var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_56538329/mpage_4/f_/key_//tm.htm#56561354
  • Başkent üniversitesi yönünde solda kalır , Kızılay yönünde sağda Gordion'a gelmeden. Petrol ofisinin içinde tam. Küçücük bir yer Vatan ' a göre.

Haritada Anse Mobilya Merkezi olarak görünüyor ama 10 gündür harıl harıl bahsettiğim yer tadilatta. Giderde Mesa Plaza'nın içine açarlarsa bilemem , dedikodu bu sonuçta

Edit : İmla , ek bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisuke -- 17 Ocak 2012; 21:19:44 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.