Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR %25 İNDİRİM (mağazalara özel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
0
Favori
32.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...9...21
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet + özel işler için kullanılacak Oyun düşünülmüyor (kendime almıycam zaten evdekilere lazım)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-c660-2c9-c660-2c9-core-b950-210ghz-4gb-500gb-156-intel-hd-3000-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58227#allImages

• Arkadaşlar RAM aldım 30 TL ye geldi
    kargo ücreti çıkmadı
    kapıda ödeme mi olacak acaba

ilk defa vatan dan sipariş veriyorum işkillendim şimdi bi de kargo şirketi UPS bindirme yaparlar filan şimdi diye düşünmeden edemedim!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ya aslinda i5 + 4 Gb ram + 500 gb hdd = 1000 lira civarinda bulsam kaçırmam

Kimse kaçırmaz onu zaten
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Vatanda XFX 6850, sapphire 6850, powercolor 6850 neredeyse aynı fiyat hangisini alalım?

kutu içerikleri de önemli ama aynıdır diye düşünüyorum.
    ben olsam xfx alırdım

Orijinalden alıntı: andre_

Arkadaşlar RAM aldım 30 TL ye geldi
    kargo ücreti çıkmadı

ilk defa vatan dan sipariş veriyorum işkillendim şimdi bi de kargo şirketi UPS bindirme yaparlar filan şimdi diye düşünmeden edemedim!!

75 üstüne olmuyor genelde
    30 üstüne olur

Orijinalden alıntı: Castiel

Biraz once hepsıburadadan tam alıyordum 388 tl ye 1090T ıslemcıyı sepete ekledım 3 dk ıcınde sepetten cıkartmıslar stokta yok dıye
    cıkartın vatanda 349 tl
    koca bır ban sana hepsıburada musterıyı kaçırdın

hepsiburada iyilik yapmış işte sana

• teşhir olma durumları yoktur umarım....Birde mağazada bu indirim bugün için geçerlimi?

Orijinalden alıntı: andre_

Arkadaşlar RAM aldım 30 TL ye geldi
    kargo ücreti çıkmadı

vatan kargo ücretini siparişe yansıtmıyor, gelince ups alıyor. sitede 10 tl ye kadar tutar dese de, ufak tefek şeylerde 3*4, büyüklerde 15 tl falan oluyor.

GALATASA|RA|Y
  • Cep telefonlarında %25 yapmamışlar ya olcak şey mi arkadaş

Orijinalden alıntı: babeboi

Cep telefonlarında %25 yapmamışlar ya olcak şey mi arkadaş

Yanlışınız var. Tabii bindirimi kastetmiyorsanız... İndirim için fiyat çubuğundaki "Ödeme seçenekleri" başlığını tıklayın.
    Edit: "Bindirim"i daha iyi görün diye öyle yapmışlar. Mesela SGS2 bindirim öncesi 1.847, bindirim sonrası 2.005 üzerinden indirilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 13 Ocak 2012; 1:20:44 >
    PC MÜH.
  • _____________________________
  • Arkadaşlar ındırımlı fıyat gozukuyor lakın sepete atınca eskı %8 ındırımlı fıyatı gozukuyor deneyen varmı?

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

Cep telefonlarında %25 yapmamışlar ya olcak şey mi arkadaş

Yanlışınız var. Tabii bindirimi kastetmiyorsanız... İndirim için fiyat çubuğundaki "Ödeme seçenekleri" başlığını tıklayın.
    Edit: "Bindirim"i daha iyi görün diye öyle yapmışlar. Mesela SGS2 bindirim öncesi 1.847, bindirim sonrası 2.005 üzerinden indirilmiş...

Bindirimi kastediyordum %25 indirimli fiyatlar, anca şişirilmiş fiyatları normal seviyesine çekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiser Soeze -- 13 Ocak 2012; 1:26:43 >

• neden xperia neo yok mağazada bulunur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbulboy -- 13 Ocak 2012; 1:42:40 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.