Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR %25 İNDİRİM (mağazalara özel) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
0
Favori
32.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    BJK | 1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

ARKADAŞLAR BİRİ ŞU SORUYA CEVAP VERSİN

Benim cardfinans kartım var vatanın sitesinde tek çekime %25 indirim yapmıyor. Acaba mağazada indirim olursa orda tek çekime %25 indirim yapıyorlar mı? Lütfen yardımcı olun.

mağazada oluyor dıye bılıyorum cunku tek cekımde nakıt para gıbı sayıyıorlar,genede emın degılım 1 vatanı ara sor

ÇOK SAOL DOSTUM YA BAŞKA BİLEN YOKMU MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM HEPSİ FARKLI BİŞEY SÖYLÜYOR.

quote:

quote:

Benim cardfinans kartım var vatanın sitesinde tek çekime %25 indirim yapmıyor. Acaba mağazada indirim olursa orda tek çekime %25 indirim yapıyorlar mı? Lütfen yardımcı olun.

mağazada oluyor dıye bılıyorum cunku tek cekımde nakıt para gıbı sayıyıorlar,genede emın degılım 1 vatanı ara sor

ÇOK SAOL DOSTUM YA BAŞKA BİLEN YOKMU MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM HEPSİ FARKLI BİŞEY SÖYLÜYOR.

tek çekime yapmıyorlar daha önce 1 saat uğraştım yaptıramadım illa world ve axess olcakmış onlarada 5 taksitmi ne yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

%8 indirimle 725 lira olan SE Neo V şuan %25 indirimle 725 lira olmuş.
    Yoksa yanılıyor muyum.

799 tlydi hocam. Takip ettigimden biliyorum. Piyasad alabilecegin en iyi fiyat

Bende takip ediyordum, %8 indirimle 725 olarak gördüm.. Ama çok alasım olmadığı için net konuşamıyorum..

Belki Bimeks'te olabilir diye Bimeks'ten fiyata baktım orada da %25 indirim var fiyat yine yukarılara çıkmış..

Ben bu telefonu nerede gördüm bilmiyorum ama %8 indirimle 725 liraya satan vardı..

Hocam vatanda bazen %25 varken ilk fiyat %8 indirimli gorunuyor. Odeme seceneklerine basinca %25 oldugu ortaya cikiyor. Sanirim boyle bir durumdu sizinkide.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

quote:

quote:

tek çekime yapmıyorlar daha önce 1 saat uğraştım yaptıramadım illa world ve axess olcakmış onlarada 5 taksitmi ne yapıyorlar

Çok saol dostum

Not :Allah belalarını versin bu arada...

• ben de havaleyle %25 indirimle 325 tl'ye EPSON STYLUS PX730WD yazıcı kaptım.

Orijinalden alıntı: selmand

dolarla ödeme alamıyoruz derler

Müşteri Hizmetlerini aradımd a 16. kişiymişim az bekledim 4 e düştü sinirlendim

her türlü kaktıracaz diyolar yani doalr kurundan fiyat belirleyip dolar ile satıs yapmıyorlar demek.

neyse belli oldu alamıcaz.

Yarın iyi si mi mağazaya gidip bölüm sorumlusu ile fln kavga edeyim . Anca oyle atarım sinirimi.

çok canım sıkıldıı walla billa
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

SSD siparisimin ustune birde Thermaltake beyaz 2.5 inc hdd kutus siparis verdim.Malum macbookprodan cikacak hdd ye bir ev lazim :)

ssd konusunda fikir verebilir misiniz?

PANASONIC 3D FULL HD 106cm NEOPLAZMA TV,1920x1080, 600 Hz, 4xHDMI, 5mil:1,TX-P42ST30E 1699 TL

Normal ev kullanıcısı için dizi film belki maç izlemek bu TV lerden fiyat performans olarak hangisi alınır veya alınır mı arkadaşlar?
  • Sabah %25 indirimle 228tl olan şeyi 222,82 liraya aldım kargo ücreti falan da göremedim

An itibariyle 1 USD = 1,865TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 13 Ocak 2012; 16:37:03 >

Orijinalden alıntı: ayhan2020

quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-321014-z570-core-i5-2430m-240ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58159

alınır mı ?

aynen bende onu düşünüyorum

valla bende düşünüyorum.yanlış hatırlıyor olabilirim dün gece 1350 miydi fiyatı bana mı öyle geldi.

lenovo çok kaliteli bir marka.bende g560 vardı 2 3 kere sert zemine düşürmüştüm yaklaşık 1 metreden hiç bişey olmamıştı. chip haberlerinde duymuştum sağlamlık testlerini 2 gün üstüne 40 kg koyarak yapıyorlarmış.sonra su altında bekleme testleri felan da varmış.derginin yalancısıyım. artık ben şaşmam lenovodan. ürün de dikkat çekici hani. 2 gb lık gt 540 lık ekran kartı var.benim lenovo g560 ın thoch padi kötüydü sadece. onda da zaten maus kullanıyordum.bilmiyorum bu ürünün öylemi. fakat klavye tuşları felan güzel hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 13 Ocak 2012; 16:36:41 >

• dolar kurunu 1.865 e çektiler ama hala piyasadan yüksek 1.85 olana kadar facebook sayfalarına şikayet mesajları vs yazalım

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Sabah %25 indirimle 228tl olan şeyi 222,82 liraya aldım kargo ücreti falan da göremedim

gelince görürsün

10-20 artık şansına

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Sabah %25 indirimle 228tl olan şeyi 222,82 liraya aldım kargo ücreti falan da göremedim

kargo ücretini kargoyu alırken ödüyorsunuz

Orijinalden alıntı: Qbert1903

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-321014-z570-core-i5-2430m-240ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58159

alınır mı ?

aynısını aldım super cihaz tavsiye ederim ekranın arkası kırmızı yannız ona göre al

• Elemana sordum yarin magazada olacakmis %25 indirim.Duyurulur
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.