Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sefa

kargo ücretsiz mi bilgisi olan varmı

indirimlerde kargo ücretsiz olmuyor maalesef en azından vatan da öyle... ben de aksini düşünüyordum ama önceki indirimde yazıcı almıştım ve kargosunu ödedim. tam şikayet mektubu yazıcaktım ki notu gördüm sitede

bir sözdüm de bimekteki indirime karşı çıkanlara var müsaadenizle...
    indirimler hangi ürüne baktığınıza göre değişiyor...mesela ben sony laptop kovalıyorum...
    bu bimekteki fiyatlar...
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1002&kategoriadi=notebook&mid=275&od=Ekran+Boyutu%5b16.4+%22+ve+%c3%bcst%c3%bc+%5d%5b4165.6%2c4394.2%5d%7c%c4%b0%c5%9flemci+Modeli%5bCore%e2%84%a2+i7%5d

bu da vatandaki ;)
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/products.aspx?L2=PC_POR&br=SONY&qs=|19=98

hemen silip atmayın arkadaşlar indirimleri... daha önce de bimeksin indirimlerinden elkt. süpürge almıştım ve piyasanın çok altın almıştım... ürünü takip edin arkadaşlar siteleri değil ;)

• vatan bilgisayar yolunu bulmuş, ürünü sepete ekleyip almaya kalkınca stokta olan ürün stok dışı kalıyor.
  • bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar kimseyide kırıp incitmek değil amacım

şimdi bu kendini uyanın sanan vatanbilgisayar web sitesi üzerinden daha düşük fiyata sattığı ürünleri o daha düşük diye ifade ettiğim fiyatlar zaten normal fiyatlardan da pahalıda neyse... kendi mağazalarında daha yüksek fiyata satıyor bu nasıl bir çelişkidir madem öyle kardeş mağaza açma oraya eleman koyma fiyatlarıda böyle yapma şimdi burda sen mi uyanıksın insanlar mı

lan vatanbilgisayar kapımın önünde web de fiyat normal mağzada uçuk mağza bomboş çalışanlar yatıyor eğlenip şakalaşıyor ben sipariş veriyorum 3-5 günde geliyor mağaza sinek avlıyor bunların iş yönetimlerine şaşırıyorum.

Bir web sitesinde 4 tane farklı fiyat türü oluşturulur mu.

Kimsede çıkıp bu nedir ağa deyip tepki koymuyor ona da şaşırıyorum. Konu ile alakası pek yok ama sadece konu açılmışken sıkıntımı paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Gece samsung 40d6000 3d led tv 1799 liraya düşmüştü.Uykum geldiği için sabah alırım diye düşündüm ama hata etmişim.Ürünü satıştan kaldırmış çakallar.Bir de fotoğraf makineleri indirimli haliyle bile piyasanın inanılmaz üstünde.Vatan da artık işi çakallığa vurmuş.Enayi arıyor.Ancak bazı ürünler indirimli olabiliyor nadir de olsa.

Şu an stokta gözüküyor, bu ürünün normal uydu TV kanalı kalitesi nasıl bilen var mı ??? Şu an gördüğüm en uygun fiyat (benimevim sitesi hariç ama oraya pek güvenemiyorum)
  • Vatanda mağazadada aynı taksit imkanımı var bende bonus var mağazaya gitsek ne farkeder taksit seçenekleri hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Vatanda mağazadada aynı taksit imkanımı var bende bonus var mağazaya gitsek ne farkeder taksit seçenekleri hakkında bilgisi olan varmı

axess ve worldcard dışında %25 indirim uygulanmıyor normal fiyatına alırsın bonus ile.
  • Nakitte %25 indirim geçerli olacak mı?
  • Nakitte geçerlide diğer kartlar ne durumda daha önceki indirimden bilgisi olan varmı
  • kaç gün sürecek bu indirim bilen warmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenSeagal

İnternetten verdiğim sipariş 10 günde teslim edilmemesine rağmen doğru düzgün ilgilenmeyen Vatan Bilgisayar'da, İstanbul Şişli'nin göbeğindeki koskoca plazayı bulamayan UPS'de benden uzak olsun. Gerekirse 250 TL fazla verir Inventus'tan falan alırım ne alacaksam. Ücretlerine bir şey demiyorum evet belki daha ucuz, ama ben böyle özensiz iş yapan bir kuruluş görmedim ömrümde. Topkapı'dan Şişli'ye bir paket 10 günde nasıl gelmez yahu ?

DARTY ile ATBAŞI olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

kaç gün sürecek bu indirim bilen warmı??

Hafta sonu biter. Sonraki indirim de yılbaşından birkaç bün önce başlayıp 31 Aralık'ta sona erer.

Bu indirimin gerçekten en kral ürünlerini belirteyim:

6850 GPU (Özellikle POWERCOLOR fakat soğutması dandik bu yüzden XFX alınır.)
    OCZ AGİLTY 3 120 GB SSD (372 TL gibi hiç görülmemiş bir fiyat)

Bugün Bostancı Vatan'da sakin bir akşamdı yarın akşam ana baba günü olacağı için (İNDİRİM MAĞAZA İÇİNİ DE KAPSAYACAK) satış sorumluları ile görüşüp yarın akşam yapacağım alışveriş için akıl danıştım. Yardımları için kendilerine teşekkür ediyorum.

YALNIZ PİYASADA PHENOM 900 SERİSİ işlemci kalmadı arkadaşlar.

• Selam,

Bende Vatan'dan bir Çay Makinesi beğendim. Fiyatı %8 indirimle 110 TL idi. %25 indirim gelse de alsam diye bekliyordum. Bu sabah heyecanla siteye girdim. %25 indirimli fiyatı 120 TL olmuş. Sanırım almak için %25 indirimin bitmesini bekleyeciğim
  • Canon 600D de dönen saçmalık nedir allah aşkına birisi açıklasın
    kampanya diyor bi kısımda yüzde 8 indirimle yüzde 25 indirimdeki halinden daha ucuza geliyor
    ve yanında bi kaç bişi almak istediğimdede önce siparişinizi bitirin diyor
    edit link:http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-600d-canon-600d-18-55-is-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 9 Aralık 2011; 21:39:17 >

• 2 gün önce başka yerden 325'e Sapphire 6850 aldım peşin fiyatına, şimdi aynı kartı 10 taksitle 305TL 'ye satıyorlar :)
    Hem ben daha fazla verdim, hem de onlar 1 adet ürün eksik satmış oldular , çok ta umurlarında değildir tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: StevenSeagal

İnternetten verdiğim sipariş 10 günde teslim edilmemesine rağmen doğru düzgün ilgilenmeyen Vatan Bilgisayar'da, İstanbul Şişli'nin göbeğindeki koskoca plazayı bulamayan UPS'de benden uzak olsun. Gerekirse 250 TL fazla verir Inventus'tan falan alırım ne alacaksam. Ücretlerine bir şey demiyorum evet belki daha ucuz, ama ben böyle özensiz iş yapan bir kuruluş görmedim ömrümde. Topkapı'dan Şişli'ye bir paket 10 günde nasıl gelmez yahu ?

DARTY ile ATBAŞI olurlar

İnternetten sipariş için 3 ila 10 gün diyorlar. Sanırım 10. günden önce UPS kargoyu ulaştırmaya çalışmış ama dediğinize göre Plazayı bulamamışlar. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

• beyler mağaza indirimi kesin değilmi sabah boşuna gitmeyelim
  • Genelde bir rahatlık havası mı var nedir ya da acayip mi yoğun distribütörler acaba, hafta başı 3 farklı ürün için 3 farklı yerden sipariş verdiğim ürün gelmeden hafta bitti. İlginç. Biz fazla kasıyoruz herhalde.
    Bu arada 6850'yi hızlıca kargolayıp gönderen bizdehesapli.com 'a teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

beyler mağaza indirimi kesin değilmi sabah boşuna gitmeyelim

Kesin... Çünkü ben bu akşam bizzat Bostancı Vatan'daydım...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.