Şimdi Ara

Varsayılan Ağ Geçidi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten hayli araştırmış olmama rağmen benim sorunuma çözüm olacak bir cevap bulamadım. Belki burda bulabiliriz.

Turkcell 3G bağlantılı notebook ile Windows Live Messenger ve Live Mail uygulamalarını kullanamıyorum. 3G ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. İnternetteki çözümleri denedim ama başarılı sonuç alamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Bir fikri olan var mıdır?

• antivirüsünü ve güvenlik duvarını kapatıp bağlanmayı dene. Güvenlik duvarı engelliyo olabilir.
  • Hepsi kapalı. Ayrıca herhangi bir virus programı ne önceden yüklüydü ne de şimdi yüklü.

Ayrıca Güvenlik Duvarı'ndaki listeye baktığımda Windows'un uygulamaları engellenmemiş.
  • normal kablo ile bağlanınca çalışıyo mu o servisler
  • Evet söylemeyi unutmuşum. Normal kablolu internetle bağlanınca bağlanıyor. Sorunun 3G'den kaynaklandığını düşünmem de bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 23 Kasım 2010; 11:51:05 >
  •  Varsayılan Ağ Geçidi Hatası

resimdeki gibi ip adresini otomatiğe al.
  • Gösterdiğinizi denedim olmadı ne yazık ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanımlanamayan Ağ Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Varsayılan Ağ Geçidi Hatası

resimdeki gibi ip adresini otomatiğe al.

Oldu gibi sanki. Şimdilik sorun yok. Ayarları uyguladığımda yeniden başlatmam gerekiyormuş sanırım. İlk denediğimde olmamıştı.

Du bakalım sorun çıkmaz güzel. Teşekkürler çözüm için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.