Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reasonable

Biraz geç olmuş ama sonunda birinin bunu anlamasına sevindim.Sadece bu değil Yemekteyiz ve bunun türevi bütün yarışmalar düzmece ve bundan öncekiler de tamamen düzmeceydi...Sırf programın kalitesine bakarak bunu anlamanız mümkün.

Ayrıca bence 500.000 sayısı arttıkça 500.000 i kazanma olasılığı azalıyor.İlk başta saçma gelebilir ama biraz kafa yorarsanız siz de benim gibi düşünürsünüz.

+1 500.000 bulma olasılı artıyor.Ama diğer yandan kutusunda olma olasılığıda artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Bugünkü bölümden sonra düzmece olduğuna inanıyorum artık.

Dostum neresi oyun

al bu resmi bir uzmana göster rol mü gerçek mi mimikleri

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo
  • Evet, daha çok ilginç hikayesi olan insanları seçiyorlar da, düzmece olduğunu pek düşünmüyorum,çünkü bir yakınım da katıldı ve 100.000 civarı bir para kazandı. hemen ödemiyorlarmış ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 9 Eylül 2009; 11:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Bugünkü bölümden sonra düzmece olduğuna inanıyorum artık.

Dostum neresi oyun

al bu resmi bir uzmana göster rol mü gerçek mi mimikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_33

Şaka gibi valla
  • Bu ne ya! Teklif kaç geldi, 1,5 tl mi?
  • Varım Diyorrrrrr !

Büyük hissediyorum
    Çok büyük acun bey açmam
    el ele tutuşarak açalım ozaman böylece beynimiz büyüğü küçüğe çeviricek ve öyle açılıcak.
    Yarışmacının karısı seyirciler arasından bağırır.
    Necati sakın yapma

• para konusu biraz muamme, oğlu hasta olan adam hemen almış galiba ama bazı yarışmacılar adına (isimlerini döylemem uygun olmaz) paraların ödenmemesi nedeniyle dava açtık. rol mu, gerçek mi derseniz yarışmacılar gerçek yarışma gerçek, fakat karşılıklı edimleri programın yerine getirmediğini söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

O Acun'un yerinde olsam şimdiye kadar kaç kere bırakmıştım o programı. Program başladığından beri 1 milyon kere ''Yokum Diyor!!!'' demiştir heralde. Yahu monotonlaştı artık, 500.000 alanda yok. Yılbaşında 10 tane 500.000 koydular yine alamadılar. 20 kutunun 19' una 500.000 koysalar giderler Hamdi Bey'in teklifini kabul ederler. Ya bir düşünün şuana kadar 100'e aşkın bölüm olmuştur programda. 500.000'ü hala alan olmadı. Bizleri salak yerine koyuyorlar ve televizyonun başına kitlemeye çalışıyorlar.

Biraz daha devam edersem küfretcem.

Son bölümde hepsi 500.000 olur, anca öyle alırlar.

+1

• Bugün gazetede okudum, son 30 program oldugu için eski yarismacilar kutu açiyor biliyorsunuz, bu yarismacilarin her birine 10 bin tl verilmis. Oyuncu gibi rol yapmalar, hüzünlü ve aglamakli bakislar, bi taraflarini yirtarcasina tezahürat yapmalar vs. hepsi bu yüzdenmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

O tezahürat işin en çok b.kunu çıkaran vatandaş bu:

Bu herife öyle bir gıcığımki anlatamam... Tuttuğu takımdanmıdır nedir anlamadım...

Aynen bulsam öldüresiye dövecem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_33

Şaka gibi valla

photoshop mu bu ?
  • Saçma bi yarışma.İçim sıkılıyo izlerken.
  • Acun'un akşam

Program düzmece diyenlere güzel bir cevap verdiğini umuyorum.
  • Dün geceki program düzmece olduğuna en büyük kanıttır.
    Konu dışında da bir arkadaş yazmış. Bu program smackdown gibi kurgulanmış bir programdır.
  • Ben izleyemedim ama sanırım kadının kızı hastaymış, 100.000 tl teklifi kabul etmeyip kutusuna gitmiş 500.000hayaliyle.. Öyle bir durumdaki bir annenin, bu riski alması bence çok fazlasıyla gerçek dışı! Ya kadın kafayı yedi o sandalyeye oturunca, ya da sahiden bir düzmece bu program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Dün geceki program düzmece olduğuna en büyük kanıttır.
    Konu dışında da bir arkadaş yazmış. Bu program smackdown gibi kurgulanmış bir programdır.

O ailenin yerinde sen olsaydın

engelli çocuğunla çıkarmıydın programa düzmece olduğunu bile bile

o kadının yerinde olup ağlayabilirmiydin

çoğu arkadaş numara diyor ama biraz mimik ve ruh halleri ile ilgilenin arkadaşlar

son kısımda kadının ruh hali farklıydı ne yaptığının farkında değildi kaybetmesi üzücü oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Dün geceki program düzmece olduğuna en büyük kanıttır.

O ailenin yerinde sen olsaydın

engelli çocuğunla çıkarmıydın programa düzmece olduğunu bile bile

o kadının yerinde olup ağlayabilirmiydin

çoğu arkadaş numara diyor ama biraz mimik ve ruh halleri ile ilgilenin arkadaşlar

son kısımda kadının ruh hali farklıydı ne yaptığının farkında değildi kaybetmesi üzücü oldu

hiçte üzücü olmadı,kadın o kadar, engelli çocuğunu düşünüyor olsaydı onu ve kocasını dinler 112 bin lirayı alırdı,ama o ne yaptı, rekor kıracaktı kendince,500 ü alıp,babayı aldı,daha doğrusu aslında hakettiğini aldı,beter olsun böyleleri,112 bini beğenmedi..o yüzden böylelerine acımayacaksın..eline gelmiş şans, para beğenmiyor...

yahu sakat çocuğu kendini yırttı anne al diye diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 14 Eylül 2009; 11:34:22 >

• Orda 750 TL çıkacagı belliydi hep bir mavi bir kırmızı bırakıyorlar sona.Hala düzmece değil diyorsunuz!..
  • Fear Factor gibi yarışmayı sunduktan sonra böylesine heyecansız ve zevksiz bi yarışmayı sunmak Acun Ilıcalıya hiç yakışmadı..ondan daha extrem bi yarışma beklerdim..mesela Wipe aut'u acun sunsaydı daha çok tutardı...varmısın yokmusun ise tamamen boş bir proğram..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.