Şimdi Ara

Var mı benim gibi düşünen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kadar liseli varsa hepsi bu foruma mı toplanmış arkadaş eskiden böyle miydi be adam akıllı bir konu tartışamıyoruz laf söylersen akıl yaşta değil baştadır muhabbetine getirirler işi

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Katılıyorum, bir şey bildiklerinden değil ya her konuda var bir kaç tane.

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Profilini açta üye olduğun tarihi görelim,

sadece üye olduğum tarih budur Katılım zamanı: 8 Şubat 2008;

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

sadece üye olduğum tarih budur Katılım zamanı: 8 Şubat 2008;

No ss no güven,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

ne kadar liseli varsa hepsi bu foruma mı toplanmış arkadaş eskiden böyle miydi be adam akıllı bir konu tartışamıyoruz laf söylersen akıl yaşta değil baştadır muhabbetine getirirler işi

Akıl yaşta değil baştadır

Orijinalden alıntı: Solunca

quote:

ne kadar liseli varsa hepsi bu foruma mı toplanmış arkadaş eskiden böyle miydi be adam akıllı bir konu tartışamıyoruz laf söylersen akıl yaşta değil baştadır muhabbetine getirirler işi

Akıl yaşta değil baştadır

• Bu konular sıkmadı mı artık?
  • Aynen katılıyorum. Liseli değil ilkokul 5e bile gitse eğer adam gibi konuşabiliyorsa ben günlerce sohbet ederim muhabbet ederim, ama buradakiler çok art niyetli ve ezik insanlar olduklarından soğuyorum bu forumdan bazen.

Ayakkabı aldım görüşlerinizi kırıcı olmadan belirtin diye konu açıyorum, yok iğrenç, berbat, 10 liralık pazar ayakkabılarına benziyor vsvs. Adam gibi aklı, edebi, vicdanı olan insan beğenmese bile düzgün dille dile getirir. Bu kadar afedersiniz gerizekalılık anca çocukta olur mantığıyla çocuk damgasını da koyuyorum tabii.

Gerçek hayatta kimse böyle hıyar tiplerle takılmaz zaten, soluğu burda alıyor zavallılar.

Bu güzeldi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.