Şimdi Ara

vantilatör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcaktan bunaldım.Max 70-80 lira gibi bir fiyata vantilatör almak istiyorum...
    Mümkün olduğunca sessiz olmalı gece uyurkende açabilmeliyiz
    bide yeterince güçlü olsun çok abartıya ihtiyacım yok...

Nasıl bir cihaz bakmalıyım nasıl olmalı?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

• deneyerek bak al.. pahalı absurt ufo gibi markalara da bulaşma. parana yazık..
  • Ufonun kule tipi ionizerli zımbırtısından almayı düşünüyorum ben de, fakat nette yorumlar hiç birbirini tutmuyor. Biri çok iyi diyor, diğerii 15TL'lik vantilatörler bile daha iyi diyor

Max 150'ye orta büyüklükte bir salonda kullanmam için (mümkünse kule tipi) bir cihaz önerisi olan var mı? Yoksa bunu alsam beni idare eder mi? Özellikle kullananlardan yorum bekliyorum.
  • Ben de alf ve ufo nun kule tipi vantilatörlerinden alayım diyorum ama kararsız kaldım alf fiyatı dah uygun ama kalite çok farkediyor mu bilmiyorum.
  • UFO ATEAC-01 modelini aldım paraya kıyıp. Mükemmel değil ama vantilatörden bi nebze daha serin hava verdiği kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

UFO ATEAC-01 modelini aldım paraya kıyıp. Mükemmel değil ama vantilatörden bi nebze daha serin hava verdiği kesin.

ne kadara aldınız? fiyatı 235 tl civarı diye biliyorum.
  • 240 x10 taksit
  • bende geçen sene ufonun son modelini almıştım.. bu iyonizerli ve nem üfüreninden.. 190 TL almıştım.. Klimayı aldım yarın boşa çıkacak.. niyetliysen pm atarsın:))

http://www.hepsiburada.com/Liste/ufo-buharli-nemlendiricili-uzaktan-kumadali-vantilator-atsfi-01/ProductDetails.aspx?productId=evufoattsfi01&categoryId=17412

biraz serinlik veriyor hepsi o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 22 Temmuz 2011; 20:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

bende geçen sene ufonun son modelini almıştım.. bu iyonizerli ve nem üfüreninden.. 190 TL almıştım.. Klimayı aldım yarın boşa çıkacak.. niyetliysen pm atarsın:))

http://www.hepsiburada.com/Liste/ufo-buharli-nemlendiricili-uzaktan-kumadali-vantilator-atsfi-01/ProductDetails.aspx?productId=evufoattsfi01&categoryId=17412

biraz serinlik veriyor hepsi o kadar

Bende de var buzlu su koyuyorum ( sadece buz değil su da var ) coşuyor valla :D

• pardon 2 tane atmışım cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 23 Temmuz 2011; 2:14:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.