Şimdi Ara

Vantilatör Hasta Edermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde sadece oturma odasında klima var ve benim odada yok ve benim odada güney cephesine bakıyor haliyle çok sıcak oluyor yani geceleri yatılmıyor sıcaktan Evde eski bi vantilatör var bu gece açık bıraksam odaya beni hasta edermi düşük seviyede hasta oldunuzmu hiç bundan sebeb ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belin tutulur

• ŞİMDİ, ANKARADA OTURUYORSAN EVET EDER ÇÜNKÜ ANKARANIN HAVASI KÖTÜÜÜÜ, ANKARANIN HAVASI GADDARRRR, ANKARANIN HAVASI HASTA EDİCİİİİİİ.
    AMA İZMİRDEYSEN ETMEZ <33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 15 Temmuz 2014; 11:10:35 >
  • Yaz geldiğinden beri odamda yatıyorum vantilatörü kendime sabitleyip 3 te çalıştırıyorum şimdiye akdar bir şey olmadı gerçi pek uyumuyorum
  • Vantilatör sana doğruysa üşütebilirsin(düşük ihtimal), ama odaya genel yapıyor ise bişey olmaz

Vantilatörü aslında ben hep kendime gelicek şekilde kurarım öylede yatarım. Vanto yüzünden nadir hasta olurum açıkçası, bünyeye bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Bizdekindede 3 seviye var uzaktan hareketli olarak ayarlasam sorun olmaz herhalde sonra beli üşütmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

ŞİMDİ, ANKARADA OTURUYORSAN EVET EDER ÇÜNKÜ ANKARANIN HAVASI KÖTÜÜÜÜ, ANKARANIN HAVASI GADDARRRR, ANKARANIN HAVASI HASTA EDİCİİİİİİ.
    AMA İZMİRDEYSEN ETMEZ <33

Kardeş İzmir iyidir güzeldir severim taşınmayı da düşünüyorum da nedir sendeki bu trolleme sevdası anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vantilatör neden çarpar?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.