Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
569.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 saat zaman ayarı var yani gece 12'de kuruyorsunuz max. 2 saat sonra kendiliğinden otomatik olarak kapanıyor. 0-120 dakika aralığında zaman ayarı oluyor. Bazı modellerde dediğiniz gibi 12 saat - 24 saat zaman ayarı olabiliyor. Ben alırken aynı ürünün dijital olanına da baktım ve reyon sorumlusu ile konuştum biraz benim aldığım ürün 60w dijital 45w daha güçsüz olduğunu ve tek + yanının kumandalı ve dijital ekran olması dedi arasında 70 TL fiyat farkı vardı bana kalırsa değmez dedi bende ona istinaden bunu aldım, işimi gördü yani. Ertesi gün 1 adet daha aldık. Görerek alma imkanınız varsa daha iyi tabi ki ama ayaksız pervanelere 100 tl isterlerken 170 tl bu ürün bence çok iyi. Dijitsu VN 10 için 140'dan kaçırdım diye üzülüyordum ama alan çoğu kişi iade etmiş kalitesiz malzeme ve kırık vs. çıktı diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri değil biliyorum ama Bu Cuma yani 30 Temmuz 2017 tarihinde aldığım aşağıda linkini belirtmiş olduğum tavan vantilatörü satılıktır. Özel mesaj yolu ile gelen tekliflere açığım. Sadece ürünün kutusu yoktur. İçeriği (bütün kağıtları ve parçaları) tamdır.
    İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.

www.bauhaus.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Bauhaus
    https://www.bauhaus.com.tr/proklima-fabiola-tavan-vantilatoru-kiraz

• Yok mu 50-60liraya bi vantilatör, öğrenciyiz yanıyoz!

• jk21 kullanıcısına yanıt
    Baktım bu ürüne satan arkadaş 40w dedi ürün soğuk vermiyor beni tatmin etmedi birde Koçtaş a bakacağım ayrıca migrosta da varmış touch me adında kule tipi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Yok mu 50-60liraya bi vantilatör, öğrenciyiz yanıyoz!

Hocam kışın o fiyata bulabilirsiniz ancak şimdi herkes yandığı için piyasa yüksek.

• Şu su püskürtenler nasıldır serinletirmi. biraz?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Konuda defalarca söylendiği üzere; hiçbir işe yaramıyor.
  • KİNG 1612 uzaktan kumandalı. çok memnunuz.

+ 170tl-180tl gibi mediamarketten aldık.

+ 4 yıl garanti. adamlar mallarına güveniyor.

+ 55w. güçlü. mağazada fakir rowenta vs hepsini denedik. fakir modelleri kadar güçlüydü. sanayi tipi metal pervaneliler dışında uzağa gayet kuvvetli üfürüyordu. sanayi tipi olanlarda 2 kat daha çok ses çıkarıyor bu unutulmamalı. yani adamı uyutumaz.

+ 148cm yükseklik ayarlı. yeterli iyidir.

+ 7,5 saat zaman ayarlı. 30dk aralıklarla ayarlanabiliyor.

+ uzaktan kumandadan hız ayarı, aç kapa, dönme ayarı yapılıyor. yerinizden kalkmadan sağ sol ayarı yapıp en ideal şekilde havanın size gelmesini sağlıyorsunuz. soğuk geldiyse ayarı kısabilir sıcak geldiyse ayağa kalkmadan gücü artırabiliyorsunuz. uzaktan kumanda gerçekten çok kullanışlı.

+ uzaktan kumandalı olmayan modeli 130 tl ama motor vs farklı. güç ve ses farkıda var. ayrıca uzaktan kumandalıda diğer özelliklerde daha fazla.

+ rengi tipi falan uyduruk durmuyor.

+ yeteri kadar sessiz. uyurken rahatsız etmiyor. bilgisayar başında otururken bilgisayar kasasının sesi daha fazla geliyor. sessiz diye 250-300tl rowentaya para bayılmaya gerek yok.

• Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Şok ve 101de kaldıysa var 60-70tl

• raks sf 16 orx nasıldır?
  • elcas kullanıcısına yanıt
    ben de dediğiniz modelle simfer afd 1680 arasında kaldım. İkisinden birini 1 hafta içinde alacağım.
  • https://www.koctas.com.tr/Kumandali-Ayakli-Vantilator-FS40-11NR/27440-38915/

sıcaktan bunalıp gittim, aldım, geldim. aman aman bi gürültüsü yok bana göre ya da ben gürültüyü çok takmıyorum. bence f/p ürünü.
  • Raks ve Rowenta arasında kaldım arkadaşlar bir fikir verin.

• Raks sf serisi alin arkadaslar uzaktan kumandasi olsun 20 inc olsun enaz pisman olmazsiniz

• Gece de kullanabileceğim çok ses yapmayan modellerden hangisini önerirsiniz? 150-160 TL civarı bütçe var. Aslında bu kadar masrafa gerek yok ama ucuz olanlar gece rahatsız eder diye düşünüyorum.
  • Mümkünse bir mağazada sesini dinleyip öyle alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir odaya klima almıştık ama nem ve sıcak oturtmayacak seviyeye gelince Rowenta VU4110 aldım bakalım dostlar size yorumlayacağım ürün gelince.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Her yere baktım bugün hiçbir yerde yoktu.

Çarşıda buldum bitane güç bela pazarlık 85e indirdim aldım bi rubenis, normalde almazdım ama yanıyorum cidden, yatak kavruluyor resmen kurdum hemen, mis rahatım şimdi :)

• Az önce gidip byliss kule vantilatör aldım şu 169 TL olanı suan salonda çalışıyor arkadaş dijitsu vn10 aldı ondan görüp aldım vantilatör mantığı odayı soğutmak değil anlık ferahlama sağlamakmış kapattıktan 3 dk sonra aynı şekilde terliyorum. Kiracı olduğum için klima alamıyorum mecbur bunla idare edecem ama keşke bu watta kumandalı olsaymış

Merak ettiğim 60 w bi vantilatör ne kadar enerji harcar gece boyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Bir ara araştırmıştım ama hanım istemeyince peşini bıraktım. Westinghouse öneriyorlardı. Yalan olmasın diğer markaların ürünlerinin orjinali bu markaydı sanırım. Siz yine bir araştırma yapın.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.