Uzun uğraşlar sonucu yaptım hocam ama 1 saat uğraştım. Basitmiş aslında. Önce vidayı birleştirip son noktaya kadar gevşettim. Dış çerçeveye taktım orası uğraştıran yer işte. Sonra birleştirip çat diye oturdu. Diğer yorumlara istaneden uzun yıllardır ilk defa vantilatör aldım. Malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorsunuz o konuda birşey diyemem siz bu konulara daha hakimsiniz. Bana göre orta kalite bir ürün. Ve yine bana göre 3. Kademe de bile eski nesil vantilatörlere göre baya sessiz geldi. Üflemesi de iş görür kötü değil. Dediğim gibi bana göre bunlar siz daha iyi bilirsiniz. Ben iade etmeyi düşünmüyorum. Şok daki Sinbo a 101 deki kiwi vantilatörlerinden bence daha iyi. Şöyle bir önerim olabilir bu ürün 900 tl. Beko markasında 1600 tl ye vantilatör var. Beğenmeyen yada alamayan varsa Beko daki ürünüde alabilir. Bir ara düşündüm ama boşluğuma geldi bime girdim aldım çıktım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (231. sayfa)

-
-
Açıkçası bu fiyatlara kumtel alacaktım. Ama çok şikayet okuyunca hem malzeme kalitesi açısından hemde sesli olduğunu söylediler hep. Bakalım sizlerde test edersiniz. İnşallah kumtel den kötü değildir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ürünün kilipsi bile yok conta yapmışlar,ayak üstü ölçtüm 42-43 watt o bile fake malzeme kalitesi kötü ble denemez berbat .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 13:38:26 > -
o contayı nasıl taktınız anlamadım iki kapağı üst üste koyup üstündenmi geçirdin vidalı halle oyle altını oturtsan üstü kayıyor nette gidin nalburdan uzun vida alın demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 13:40:11 > -
Ürünün kurulumu biraz sıkıntılı olduğu için youtubede hemen video yapmışlar linki ;
Ürün yeni üretim olduğu için incelemesi ve satış pazarlarında henüz yorum yok. Merak edenler varsa linkte baya bir yorum var bakabilirsiniz.
TEKNİK MONTAJ DEMONTAJyoutube
FAKİR VANTİLATÖR MONTAJI FAKİR RANGE HOME SF 1655 AYAKLI VANTİLATÖR KUTU AÇILIŞI VE MONTAJI FAKİR VANTİLATÖR KURULUMUhttps://www.youtube.com/watch?si=WJFfh9sfqq9xba2O&v=yMB0NgP3-IA&feature=youtu.beVideo da uzun vida kullanılmış. Ben 1 saat uğraş sonucu kendim yaptım.
Önce lastiği vida ile tutturun halka şeklinde sonra contayı takın ucuna en son noktasına kadar getirin gevşek olsun yoksa kurtarmıyor. Sonra dış mazgalın etrafına dişlerini tek tek halka şeklinde geçirin son kısımda biraz zorlanıyorsunuz orada elinizle lastiği biraz esnetip yerine oturtunca çat diye oturuyor. Birleştirme noktasında lastiğin boşta kalan iç tarafınıda iç mazgala oturdun aynı şekilde çat diye ses geliyor. Son olarak elinizle kontrol edin her yeri oturmuş mu diye sonra vidayı sıkın iyice kitleniyor.
Lastiği elinizle sırayla yuvaya oturtarak yaparsanız rahat yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 28 Haziran 2024; 14:14:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
senin dediğinide denedim 3-5 defa sağdan soldan kayıyordu yine çemberden vida alıcam gibi sağol akşam bakarım.
ufleme gücü fena değil ama 42 watt 55 watt fake.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 14:28:20 > -
İşte ben onu en az 10 15 denemede 1 saat sürede yapabildim. Biraz da inat ettim :D
Genelde zaten yazılan Watt değerleri tutmuyor. Bana fena gelmedi ürün bilmiyorum. Sessiz olması memnun etti. Zaten çok da bir beklenti içine girmeye gerek yok. Bu fiyatlara göre idare edilir. Önemli olan kısa sürede bozulmasın iş görsün yeter bir ürün diye aldım. Bir soru cevapda motor bakır deniliyor satıcı tarafında ne kadar doğrudur bilmiyorum. Yeni ürün olduğu için zamanla ne kadar iyi ne kadar kötü olduğu, parasının hakkını verip vermediği ortaya çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizimkiler nalburdan 5 tl vida masrafı yapıp çözmüşler ilginç cidden klips yok :)))) alanlara duyurulur esmesi standart 1000-1500 tlilkler gibi ama bizimkilere yeter.
hafif ve küçük arıyorlardı raksı o yüzden iade ettik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 14:55:47 > -
bende zamanında 140 tl ye linktekini almıştım hızı düştü kondansatör değiştireceğim uzaktan kumandalı zaman ayarlı performansı da iyidi ses için birşey diyemiyorum.
Master Baleno Sf 16 Brc Kumandalı Ayaklı Vantilatör | Vantilatörler (koctas.com.tr)
-
Bu hanginiz doğru söyleyin :)
-
Benim ürün teslim edilmedi daha 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürünun kurulumunu yaptim. Malzeme olarak kotu degil. Pervane cok buyuk degil ve kafesi plastik. Yere saglam basiyor. Sessizligi fena degil. Kumandali olmasi avantaj. İcinden pil cikmiyor. Vantilator nasil incelenir bilmiyorum ama genel vaziyet bu is gorur yani 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bim Range Vantilatör 899TL
-Pervaneler elinle bükebileceğin kadar yumuşak ince plastik bence bu iyi değil onların sesi var.
-Malzeme kalitesi normal olarak vasat.
-Kılavuz yok, hiç bilmeyene zor, contası sıfıra sıfır geliyor en ufak pürüzde vida yetişmiyor.
-Kafası ufak olduğu için çabuk ısınıyor, çabuk soğumuyor iadeye götürürken baktım o kadar zamanda bile hep sıcak kaldı uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum.
+Ayak ağırlığı normal sallanma yok.
+Boy uzunluğu iyi.
+Düğmeleri iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Haziran 2024; 16:39:12 > -
range aldık malzeme kalitesini iyi bulmadım elimizdeki 40 wattlık emektara göre 1-2 tık daha iyi esiyor.
55 watt fake, gerçek değeri 42 elimde wattmetre var.
klipsi bile yok.
bizimkiler hafif ve küçük olmasını beğendi kalıcak ben olsam ederdim iade orası başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 18:12:23 > -
-
Hayırlı olsun , bende bekliyorum bakalım gelsin de deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karann1905 -- 28 Haziran 2024; 20:38:8 >
elindeki ufo dan aman aman bir esinti farkı farkettinmi son kademede.?
-
Sizin kargo durumu hangi aşamada? Aşağıdaki yere kodunuzu yazarak bakabilirsiniz.
https://esube.kolaygelsin.com/shipments?trackingId=KODUYAZIN&lang=TR
-
Esinti şiddeti olarak bir tık daha iyi. Ama esas sorun ben zaten ufoyu hiç kullanamıyorum. o kadar sesli çalışıyor ki sinirimin bozulmaması için vantilatörü kapatıyordum.
Daha önce de yazmıştım tekrar tekrar söyleyeyim kule vantilatörleri hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum . Yapısı gereği zamanla hepsi benzer ses sorunlarını yaratıyor.
Benim ki daha gözükmüyor sistemde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X