< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (230. sayfa)

-
-
Hayatımdaki şans tam olarak bu
-
valla ben beğenmedim o para etmez gibi malzeme kalitesi ham plastik minyon oyuncak gibi duruyor iyki almamışım diyorum şu an.
tabi motor gücünüde görmek lazım avm de incelediğim lite modeliydi.
eğer paraya kıyarsam arçeliği alıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2024; 20:54:39 > -
GREE All Seasons Evaporatif Soğutucu ve Isıtıcı
7.799 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 101 TL daha uyguna gelir.
media markt
GREE All Seasons Evaporatif Soğutucu ve Isıtıcıhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_gree-all-seasons-evaporatif-so%C4%9Futucu-ve-%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1-1237008.html
-
Ürün elinize ulaştı mı memnun musunuz hocam?
-
Mi Smart Standing Fan 2 almak isteyen varsa mi'nin sitesinde tekrar stoğa girmiş bilginize.
Bu arada telefon üstünden vantilatör kontrol etmek ve vantilatörün hız kademesi olarak 0 - 100 arası ayarlayabilmek güzel bir şey. Tam ihtiyacınız olan hissi seçebiliyorsunuz.
-
Bir an gaza gelip aldim dün gece ama bir vantilatöre 4.299 vermek garip geldiği için iade ettim, hemen yatırdılar iadeyi.Bime gelecek ürüne bakacağım yarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 27 Haziran 2024; 9:9:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne geliyor bime
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu gelecek
Mi Smart Standing Fan 2 Lite resmi sitede stokta kuponla 3.299TL ye geliyor.
xiaomi
Mi Akıllı Ayaklı Vantilatör 2 Lite | Xiaomi Türkiyehttps://www.mi.com/tr/product/mi-smart-standing-fan-2-lite/?skupanel=1&gid=4220100010 -
koctas.com.tr
Masa Üstü Vantilatör 28 cmhttps://www.koctas.com.tr/good-home-masa-ustu-vantilator-28-cm/p/2000033611Zamanında 550 TL civarından bir fiyata almıştım. İşimi görüyor çok şükür.
-
marmara ve kuzeyde yaşayanlar acele etmesin zaten doğal klima poyraz uzun süre sürcek gibi fiyatları biraz geri çekmeye başladılar bile .
o sürede iyi araştırırsınız gidin büyük avmlerde kendi gözünüzlede görün derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Haziran 2024; 14:44:48 > -
Valla ben bim markete gelecek ürüne göz diktim piyasası internette 1600 1700 tl. Bimde 900 tl. Fena da durmuyor yakalarsam alacağım. Umarım marketlere gelen ürünlerin piyasa ürünleri ile arasında bir fark yoktur. Ufak tefek imalat hataları vs gibi malları markete ucuzdan vermiyorlardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam henuz ulasmadi. Gelince yorum yaparim ama uzaktan kumandasinin olmasi etkili oldu satin almamda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beko 31650 Av Ayaklı Vantilatör
1,999 TL'ye düştü (İzmir teslimat)
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 39 TL de para iadesi alabiliyorsunuz.
koctas.com.tr
31650 Av Ayaklı Vantilatörhttps://www.koctas.com.tr/beko-31650-av-ayakli-vantilator/p/5000905299 -
Bende sizin gibi düşünüp arayışımı bimdeki Range modelini satın alarak bitirdim. Kumanda olsa iyiydi ama elimdeki emektarda da yoktu o yüzden önemsemedim.
-
Hocam bende şimdi aldım da çerçeveye birleştirmeye yarayan lastik kısa kalıyor nasıl çözdünüz. Garanti belgesinde QR var klavuz için ama sayfa hata veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastik kelepce ile sabitledim ben, öneririm, uğraşmak istemedim şahsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 28 Haziran 2024; 11:47:29 >
Bim e gelen vantilatörden bende aldım fakat malzeme kalitesini pek beğenmedim. O fiyata bu kadar oluyor sanırım ,İade edicem. 40-60 watt arasında baska bir vantilatör önerisi olan varsa çok sevinirim. 65 watt üstü istemiyorum birinci hız kademesinde bile hızlı çalışıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizimkilerde almış şimdi baktım ama oyuncak gibi ben dedim adididir almayın dinlemediler akşam eve gelince daha iyi bakarım.
raks sf 18 almıştık onuda büyük ve ağır diye beğenmediler montajlamadan iade oluşturdum.
ama raks çok daha profdu odadan odaya zırt pırt taşımıycak için iyi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 12:28:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X