Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: abuzubu , simetri Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (1 Mobil) - 24 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.571
Cevap
248
Favori
568.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Urun hakkinda bir bilgim yok ama Tum sitelerde sadece birsatici satiyor. Akakceye bakinca nisanin basinda 118 TL imis simdi 299 TL yazmis ama tabiki o fiyat etmeyecektir.



  • Arkadaşlar merabalar,
    Flavel 1690 bugün geldi, kurulumunu yapıp, evdeki rowenta vu5670 ile karşılaştırdım. Flavel elbetteki bir rowenta gücünde değil, ama arada çok bariz bir fark yok. Ama fiyat farkı çok bariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cmulkut C kullanıcısına yanıt
    Ses seviyesi nasıl,Roventa ile karşılaştırırsan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rowenta nın sevmediğim yönü, kumandadan sağa sola salınımı kontrol edememesi, sırf bu nedenle bir daha rowenta almam. Bir de kumanda pili çıkmaması. Bunlar Flavel de var, Arçelik garantisi de bence güzel.
    Flavel 26 kademe, rowenta 5 kademe. Flavel, rowenta nın 4. kademe gücünde gibi duruyor, yani 35 watt a göre güçlü bir vantilatör gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hocam ses seviyesi kademesine bağlı, rowenta nın turbo modu çok daha sesli mesela. Ama ses seviyesi de az gibi, gece daha iyi anlayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmulkut C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biuu

    Bulunduğum ilde bir bayide var. Hiç gitmeyeyim bari.
    Zaten eşim illa siyah istiyor. Flavel 1670 siyah ama kullanıcı yorumları pek yok işte.

    Ne alacağımı şaşırdım. Bir vantilatöre 300-400 vermeyi hiç istemiyorum.

    Alıntıları Göster
    Kumandalı 181 tl nasıl?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: biuu

    Hangi modeli? Birden fazla flavel var. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz?

    Alıntıları Göster


    FLV 1660. Henüz kurmadım. Ama büyük bir beklentim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 22 Mayıs 2020; 20:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cmulkut

    Rowenta nın sevmediğim yönü, kumandadan sağa sola salınımı kontrol edememesi, sırf bu nedenle bir daha rowenta almam. Bir de kumanda pili çıkmaması. Bunlar Flavel de var, Arçelik garantisi de bence güzel.
    Flavel 26 kademe, rowenta 5 kademe. Flavel, rowenta nın 4. kademe gücünde gibi duruyor, yani 35 watt a göre güçlü bir vantilatör gibi görünüyor.
    26 kademe mi? Öyleyse en düşük kademeler cidden sessiz olacaktır diye tahmin ediyorum. Gece tekrar dener misiniz hocam? Bir de bu ürünün siyahı da, ayni mi yoksa başka bir model mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hocam en düşük kademeler sessiz, ancak ne kadar ihtiyacı karşılar ona bişey diyemem. Hız ne kadar artarsa, o kadar ses artıyor. Bu arada hız kademelerinden farklı olarak 4 mod var, mesela sessiz mod, doğal rüzgar modu (esinti artıp azalıyor) vs. Bu modlar düşük hızlarda, hız değişimi yapılamıyor. Ürün benim ihtiyacımı fazlasıyla görür, eşim ve çocuklar çok beğendi. Bu arada ben alırken ürünün siyahına hiç denk gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki gün fakir vc20s modeli hepsiburada dan aldım. visa kampanyasından gelen indirim ile 242tl 'ye gelmiş oldu. şuan fiyat ufak bir yükselmiş. Fakir'in bu modelinin eski versiyonu vardı 7 yıldır filan rahat kullanıyorduk ama artık ayakları kırıldı salınım özelliği rahatsız edici sesler çıkartmaya başladı çocuklar var dikkat etmek gerek vs diye düşünerekten yine fakir marka yeni modelini aldık. Henüz kargoya verilmedi, muhtemelen bayramdan sonra verilir diye düşünüyorum.
    www.hepsiburada.com
    Fakir VC 20 S 16"3 Kademeli Vantilatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/fakir-vc-20-s-16-3-kademeli-vantilator-p-EVFAKVC20S




  • Oha ya fiyatlara bak. Daha 2 sene önce bu zamanlar aldığım Raks şimdi 500 liradan fazla olmuş. 200 liraya almıştım o zaman, sırf 5 yıl garantili diye hem de.
  • Arzum AR063 modelini aldım bugün. İlk defa vantilatör aldığım için ses vb kıyaslayamıyorum. Malzeme olarak bir vantilatörün olması gereken malzeme kalitesini karşılıyor gibi hissettirdi. Neticede vantilatör.
    Kutudan kumanda için pil çıkmadı.
    Garanti 3 yıl, internetten kaydettirince 4 yıla uzuyormuş.
    Ana üniteyi ayaktan gelen boruya montajladığımız yerde civaranın içinden geçeceği bir delik olsa daha stabil olurmuş giib. Şu an sadece cıvatanın ucunun boruya yaptığı baskı ile tutuyor. Belki bir ara kendim delerim boruyu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kule tipi vantilatör arıyorum. Geçen yaz Migros Touch me kule tipi aldım, fiyat 130 TL. Bu sene bu fiyatları zor görürüz gibi geliyor. Önerebileceğiniz f/p kule tipi vantilatör var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 479 tl
    www.teknosa.com
    Dijitsu VN 10 Kule Tipi Vantilatör Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/dijitsu-vn-10-kule-tipi-vantilator-p-115190965




  • prok P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kaça aldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmulkut C kullanıcısına yanıt
    Hocam güç ve ses olarak kıyaslayabilir misiniz?

    İkiside DC Motor ama Kağıt üstünde çok fark var görünüyor?
    Rowenta 70 watt
    Flavel 35 Watt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    299 tl.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • prok P kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazdan memnun musun? Sesiz cihaz diyorlar bayağı sen kaçta kullanıyorsun hızı genelde? Birde doğal rüzgar modu esinti artıp azalıyor diyorlar kullanışlı mı bu mod?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 23 Mayıs 2020; 20:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Daha bugün aldım ve deneme için çalıştırdım sadece. Bulgularım;

    - normal mod zaten normal. Rüzgar modunda hız artıp azalıyor. Uyku modunda bir an için durma noktaısna geliyor ama hemn çok yüksek devire hızlanıyor ve bunu hep tekrar ediyor. Üstelik hız ayarı en azda olmasına rağmen.

    - cihaz stand by durumundayken kontrol panelinden tiz bir ses geliyor. Çalışırken de bu ses devam ediyor. Normal değil gibi geldi bana. Uyku modunun saçma çalışmasını da düşününce.. bir problem olabilir.

    - çalışırken pervanesi rüzgar sesi yapıyor tabi. Normal modda minimum hızda ses gayet az. Başka vantilatör kullanmadığım için kıyas yapamıyorum.

    - uyku modu gerçekten böyleyse bendeki arızalı cihaz değilse bu uyku moduyla bu cihaz kullanılmaz. Nırmal modun minimumunu kullanmak mantıklı olur. Çünkü uyku modunda bir an için duracak oş gibi yavaşlayıp birkaç saniye içinde çok yüksek devire hızlanıyor sürekli bir döngüyle. Ve hız ayarı minimumda olmasına rağmen bunu yapıyor. Uyutmaz bu döngüde çıkan gürültü.


    Ben özdilekten aldım. Çarşamba açıldığı gibi götüreceğim ve kabul ederlerse değişim yapacağım. Yoksa servise götüreceğim iade istemek için. Mağazadan aldığım için ayıplı raporu alamazsam iade edemeyebilirim.

    Standbydaki tiz ses ve uyku modunun saçma çalışması beni tedirgin etti kontrol kartı ve trafosu arızalı olabilir diye.

    Şu an için deneyimim böyle arzum ar063 ile. Başka kullanan varsa benimle aynı şeyleri yaşayıp yaşamadığını söylerse sevinirim.

    Genel malzeme kalitesi güzel bu arada. Dandiklikhissi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.