Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
570.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanayi tipi, krom vantilatörlerin tipini beğeniyorum, acaba en düşük seviyede bile çok ses yapar mı diye kimse önermiyor ya da alan görmüyorum?
    koçtaş'taki şu model güzel ama biraz pahalı ve 110w diyor fazla mı elektirik yakar?
    Blyss Metal Yer Tipi Vantilatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boardmarker -- 18 Mayıs 2020; 13:46:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Ben Arzum ar063 ile aldığınız raks arasında kaldım. Raks tercih etmenizin özel bir sebebi var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam bende aynı modeller arasında kaldım. Senin kararın ne yönde hangisini almak daha mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boardmarker kullanıcısına yanıt
    Bizim depoda var bu tarz vantilatör , kademesi yok ama hem gürültülü hemde güçlü üflüyor hasta eder adamı

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Bunun kademesi var ama en iyisi bir koçtaşa gidip sesini kontrol edeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DönmezMustafa

35W makina çok etkisiz olur. Hiç girme o işe
    Hocam Flavel Flv 1690'ın (Arçelik Beko) Amazon da vs değerlendirmelerine baktım, birçok kişi beğenmiş, yurtdışında "klarstein silent storm" olarak geçiyor. Hatta birde 30 watt 9 kanatlısı var(ansio 1055). Alacak arkadaşlar youtube den videolarına bakabilirler.

Geçen sene malum firmadan aldığım raks sf 16 nın kanadının ucu kırıktı, iade etmiştim. Bu sene ise çok zam gelmiş, o nedenle raks tan vazgeçtim. arzum ar063 ile bunun arasında kalmıştım. Bunu 235 TL ye aldım, umarım beğenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmulkut -- 18 Mayıs 2020; 20:4:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

Hocam Flavel Flv 1690'ın (Arçelik Beko) Amazon da vs değerlendirmelerine baktım, birçok kişi beğenmiş, yurtdışında "klarstein silent storm" olarak geçiyor. Hatta birde 30 watt 9 kanatlısı var(ansio 1055). Alacak arkadaşlar youtube den videolarına bakabilirler.

Geçen sene malum firmadan aldığım raks sf 16 nın kanadının ucu kırıktı, iade etmiştim. Bu sene ise çok zam gelmiş, o nedenle raks tan vazgeçtim. arzum ar063 ile bunun arasında kalmıştım. Bunu 235 TL ye aldım, umarım beğenirim.

Alıntıları Göster
    Beko flavel ürünlerine baktım sizden sonra, kumanda ya da zamanlayıcı bilgisine hiç ulaşamadım. Bir de bu modelin siyahı olsa imiş süper olacakmış.

Siz nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 18 Mayıs 2020; 20:19:55 >

• Hocam Türkçe çok az bilgi var, o nedenle Amazon ve youtube a bakın, "klarstein silent storm" olarak geçiyor

• quote:

Hocam Türkçe çok az bilgi var, o nedenle Amazon ve youtube a bakın, "klarstein silent storm" olarak geçiyor
    235tl nerede hocam. 300den aşağı bulamadım.

• biuu kullanıcısına yanıt
    Beyazavm.com'dan aldım,
    Yalnız benim siparişten sonra tükendi yazmışlar.

• Vay anasını be... Tam 10 ay önce raks sf 16 rx modelini 190 liraya almıştım. Şimdi ise 395 tl den aşağıya yok gibi. Gerçekten şaka gibi... Normalde alınan ürünler zaman geçtikçe değersizleşir, ama şimdi dahada değerli hale geliyor.

Ürüne gelince

Kurulumu çok kolay. 10 dakika bile sürmüyor. Parçaları kaliteli. Bunu hissettiriyor. Üstündeki mod seçenekleri kullanışlı. Özellikle rüzgar modu ve sessiz modu. Benim alma amacım gece yatarken serinleme. Yatarken sesi az rahatsız ediyor. Tamamen sessiz denmez. Ama seslide denmez. Mesela geçen sene ben Raks'ın ve Kumtel'in in 100 liralık vantilatörini almıştım. Onlarla yattığım zaman sabah kalkınca başım davul gibi olmuş oluyordu. Bu vantilatör de böyle birşey olmadı. Kumandası çok işlevsel. Her şeyi yapabiliyorsunuz. Son olarak kutunun üstünde Led dokunmatik panel yazıyor ama panel dokunmatik değil. Neden böyle yazmışlar anlayamadım...

• quote:

Beyazavm.com'dan aldım,
    Yalnız benim siparişten sonra tükendi yazmışlar.
    İyi günlerde olsun. Kumandası ve fonksiyonları çok kullanışlı gibi.

Ben de kararımı değiştirdim. Flavel kovalamaya karar verdim. Keşke siyahı olsaymış.

• havaların da sıcaklaşmasıyla konunun biraz öne çıkması gerekiyor sanırım. çalışırken ve uyurken arkada döndüğünde rahatsız edici seviyede ses yapmayacak, fiyat olarak da çılgın atmayan bir ürün var mı? 300-400 bandına çıkınca bu tarz ürünler var da, vantilatöre 300-400 vermek de ne bileyim. elim gitmiyor. öneriniz varsa takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Vay anasını be... Tam 10 ay önce raks sf 16 rx modelini 190 liraya almıştım. Şimdi ise 395 tl den aşağıya yok gibi. Gerçekten şaka gibi... Normalde alınan ürünler zaman geçtikçe değersizleşir, ama şimdi dahada değerli hale geliyor.

Ürüne gelince

Kurulumu çok kolay. 10 dakika bile sürmüyor. Parçaları kaliteli. Bunu hissettiriyor. Üstündeki mod seçenekleri kullanışlı. Özellikle rüzgar modu ve sessiz modu. Benim alma amacım gece yatarken serinleme. Yatarken sesi az rahatsız ediyor. Tamamen sessiz denmez. Ama seslide denmez. Mesela geçen sene ben Raks'ın ve Kumtel'in in 100 liralık vantilatörini almıştım. Onlarla yattığım zaman sabah kalkınca başım davul gibi olmuş oluyordu. Bu vantilatör de böyle birşey olmadı. Kumandası çok işlevsel. Her şeyi yapabiliyorsunuz. Son olarak kutunun üstünde Led dokunmatik panel yazıyor ama panel dokunmatik değil. Neden böyle yazmışlar anlayamadım...
    sorsan enflasyon %10 200 liralık şeyin 400 tl olması nedir ya sinirim bozuldu

• musicbanger M kullanıcısına yanıt
    hocam ses takıntınız varsa benim gibi, maalsef en dandik plastik olanlardan almanız lazım. diğerleri gürültülü oluyor

not= oha oha, bu vantilatör fiyatları nedir arkadaş

138.90 tl

akakce.com
    Rubenis RBA-05 Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-rubenis-rba-05-ayakli-fiyati,59822619.html

ya da internetten 2. el 50-60 liraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Sanirim yeni aldiginiz ürün asagida linkini paylastigim ürün.
    Ürün pek stabil durmuyor ayaklari olmadigi icin, calisirken titreme ses yapma olayi nasil acaba?
    Sessiz bir ürün bakiyorum ve sanirim 3 calisma hizi var, 1. hizda ses orani nasildir?
    Internettte arastirdim ama faydali hicbir video bulamadim ürün icin.
    Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.

www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-foldable-usb-arac-arka-koltuk-vantilator-fan-sogutucu-102621

• 3 yıl önce 300 TL'ye aldığım Rowenta VU5670 Turbo Silence vantilatör 900 TL olmuş. Klima parası
  • Vantilatör fiyatlarına bakayım dedim geçen sene 80 lira olanlar bu sene 180, 150 olanlar 300 olmuş. Ben klima fırsatları konusuna gidiyorum.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    3 sene önce 3200 e aldığım lg klima şuanda 6.800tl olmuş yani zamlar sadece vantilatöre gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 19 Mayıs 2020; 17:15:58 >
  • Arkadaşlar kule tipi vantilatörler işe yarıyor mu? Güzel bir Serinletme yapıyorlar mı?

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.