Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade - Bloodlines yeni bir sorun...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines evt arkadaşlar bu oyunu bilen bilir efsane bi oyundur....çok geçmiş bi zamanda çıkmasına rahmen eskiden ingilizcem yetmiyordu şimdi bi şekilde bulup oynamaya basladım ama Society of Leopold görevinin bittiminden oyun hatta verdi ve bu sorunu gidermek için yama yüklemem gerekiyormus...1.2 için vtmb_1_2(15.2 mb) diye bir yama indirdim yüklemeye de basladı ama tmm olarak yükleyemiyor şöyle bi hatta veriyor....setup could not determine the current version of your vtm:bloodlines installition.Pleas verify that the game has been properly installed...Anladıgım kadarı ile beni,m versiyonum ile yüklenemiyor ama ben hiç yama falan yapmadım.... :(
    bu yamayı nasıl yükleyeceğimi bilen varmı ?....

Yeni sorun : bu seferde yenı cd leri buldum 1. cd koydugumda oyunu silmiş olmama rağmen direk play seçeneği cıkıyor ben unist. dememe rağmen silmiyorda her hangi bi şeyi bu sorunu nasıl cöze bilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 10 Şubat 2010; 19:24:18 >

• Oyunu kaldır tekrar kur.Kürek yapma.

Ardından alttaki siteden 1.2 patch'i indir kur.

Ondan sonrada unofficial 6.7 patch'ini kur.

Bak keyfine.

http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Vampire: The Masquerade - Bloodlines evt arkadaşlar bu oyunu bilen bilir efsane bi oyundur....çok geçmiş bi zamanda çıkmasına rahmen eskiden ingilizcem yetmiyordu şimdi bi şekilde bulup oynamaya basladım ama Society of Leopold görevinin bittiminden oyun hatta verdi ve bu sorunu gidermek için yama yüklemem gerekiyormus...1.2 için vtmb_1_2(15.2 mb) diye bir yama indirdim yüklemeye de basladı ama tmm olarak yükleyemiyor şöyle bi hatta veriyor....setup could not determine the current version of your vtm:bloodlines installition.Pleas verify that the game has been properly installed...Anladıgım kadarı ile beni,m versiyonum ile yüklenemiyor ama ben hiç yama falan yapmadım.... :(
    bu yamayı nasıl yükleyeceğimi bilen varmı ?....

Oyunun crackliyse ondan yamayı yüklemiyor olabilir. Savelerini sakla. Oyunu bilgisayarından kaldırıp tekrar yükle. Sonra 1,2 yamasını kur. Sonra da piyasadaki en son unofficial patch hangisi ise onu kur.

• Unofficial 6.7'yi indirirsen 1.2 official'ı kurmana gerek yok.
  • herşey ii güzelde işin kötü olan tarafı oyunun setup ı yok bende :(
    bu şekilde yapa bileceğim bir şey varmı ?
  • quote:

herşey ii güzelde işin kötü olan tarafı oyunun setup ı yok bende :(
    bu şekilde yapa bileceğim bir şey varmı ?

Orjinal exe'yi biryerlerden bulman gerekli o zaman.

Ha birde registry'ede kayıt girmemiştir oyunun registry'e kaydını yapman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 28 Ocak 2010; 18:04:00 >
  • mm orj.exe bi yerden bulurum ama registry dediğini anlamadım açarmısın yanı nasıl yapıcağımı ? :S
    tam oyunun en heycanlı yerinde olucak sey mı bu ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mm orj.exe bi yerden bulurum ama registry dediğini anlamadım açarmısın yanı nasıl yapıcağımı ? :S
    tam oyunun en heycanlı yerinde olucak sey mı bu ya :(

Orjinal exe bulup dene.

Ama registry ayarını nette bulman zor.

Birde kendine göre düzenlemen lazım falan.

Sen oyunun kurulabilir versiyonunu temin etmeye çalış bir yerlerden.

Kur öyle dene.
  • sana receteni yazicam beni takip et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.