Şimdi Ara

Vampire - The Masquerade Bloodlines sorunu...!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu kurdum ancak oyunu çalıstırınca monıtor kararıor we istenilen herz'e cıkılamadıına dair bir uyaru alıyorum...SYNC OUT OF RANGE dio monıtorNe alaka bu

Monıtor 1280*1024de 85Herzde çalısıor...ama uyarıda 150herz istior gibisinden bişiler yazıor...böyle bir sorunla karşılaşan warmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 28 Ocak 2005, 18:48:45 >

• Bu cevabım vampires the masqurade monitör problemi olanlara. aşağıdaki adımları teker teker uygulayın, ancak registry ayarları işin içerisinde olduğunda sorumluluk kabul etmiyorum.

1) Start button > Run.
    2) dxdiag yazın
    3) OK yi tıkla.
    4) DirectX Diagnostic Tool açılacak
    5) "More Help" tabına tıklayın
    6) Override ı tıklayın
    7) "Override Value" yü seçin ve 60 yazın ok deyip çıkın.
    8) dxdiag danda exit ile çıkın
    9) ekran ayarlarınızı desktopa tıklayarak 800x600 yapın, monitörün ekran yenileme hızınıda 60 a getirin.

Bunları yaptıktan sonra
    1) Start button > Run.
    2) REGEDIT
    3) HKEY_CURRENT_USER
    4) SOFTWARE
    5) Troika
    6) Vampire
    7) Settings
    8) ScreenHeight i tıklayın ve modify/değiştir deyin
    9) Ondalık seçeneğinin seçili olduğundan emin olun
    10) 600 girin
    11) OK tıklayın
    12) ScreenWidth ı tıklayın ve modify/değiştir deyin
    13) Ondalık seçeneğinin seçili olduğundan emin olun
    14) 800 girin
    15) OK deyin
    16) registry editor den çıkın şimdi. bundan sonra mutlaka çalışması lazım

keyifli oyunlar, ben çalıştırdım ve oyuna da girdim ancak biraz dolaştıktan sonra sistemim çok yavaş geldiği için vazgeçtim oynamaktan. inş sizler oynayabilirsiniz.

AMD Athlon XP 2000, 256 MB DDR 333, Asus V8170 64MB G4, MSI KT400, 40GB Seagate 7200 RPM, Onboard 5.1, Philips 107 E4, FlyVideo 98, LG 24X10X40X

• wayyy çok saol kardeş hemen deniyorum
  • ya bendede bı sorun var elınde 2.cd ve 3.cd olanlar ıclerınde hangı dosyalar var soleyebılırmısınız oyun tabıkıde vampire bloodlines
  • olmadı kardeş...yazının o vampire yazısı falan çıkıyoya yarısı çıktı yarısı çıkmadı şimdide...alttakı menuler falan gozukmuoyr...dediklerini yaptım ama olmadı

Başka bişi olabilirmi...

@liquiddd

bendeki 2 we 3de rarli dosyalar war sadece...data 2 data3 die....
  • pekı data 2 yle 3un ıcınde ne var zahmet olmazsa tebii ooof benımkı farkı torrentten cektıım ıcın bole sorunlar ıste yaa
  • refreshforce gibi programlar falan kullanıyorsan disable et öyle dene birde oyuna girmeyi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarıdaki ayarları uyguladıktan sonra cd den değil, diskten oyna... umarım çalıştırırsın kardeş
  • fasla iyi degil oyun yaaaaa biras sanki dandik gibi geldi bana
  • @sencerkocer

saol zaten bende diskten oynuorum ama hala olmadı...illet etti beni yafs...biraz daha kurcalim bare ben şunu böle olmucak bu iş....

Desktopdan kilitledim refresh rate'i ama bi çare olmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.