Şimdi Ara

Vampir-i Osmani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vampir-i Osmani

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Türkiye dizi çekmek arkadaş ne bu eziklik sanki tüm dizi ve filmlerimiz de boktan gibi elin arapları bayılıyor gidin bir sultan ahmete çıkın asosyal olmayın ne demek istediğimi anlarsınız.

arapların türk dizilerini izlemesinden hoşnut mu oluyorsun sen ? ben ağlıyacak kadar kötü oluyorum.. ayrıca sultan ahmete çıkıp odun gibi dolaşmak asosyalliğin çözümü değildir asosyallik dışarı çıkmamak değildir bunu insanı dışarı çıkararak çözemessin asıl problem kendine güvendir. Bununla ilgili her zaman söylediğim şey vücut geliştirme ile ilgilenmek. tabi bu tek çözüm yolu değil ama iyi bir alternatif ayrıca salonda çok iyi arkadaşlar edinilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan_Drake -- 29 Ocak 2012; 2:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Türkiye dizi çekmek arkadaş ne bu eziklik sanki tüm dizi ve filmlerimiz de boktan gibi elin arapları bayılıyor gidin bir sultan ahmete çıkın asosyal olmayın ne demek istediğimi anlarsınız.

arapların türk dizilerini izlemesinden hoşnut mu oluyorsun sen ? ben ağlıyacak kadar kötü oluyorum.. ayrıca sultan ahmete çıkıp odun gibi dolaşmak asosyalliğin çözümü değildir asosyallik dışarı çıkmamak değildir bunu insanı dışarı çıkararak çözemessin asıl problem kendine güvendir. Bununla ilgili her zaman söylediğim şey vücut geliştirme ile ilgilenmek. tabi bu tek çözüm yolu değil ama iyi bir alternatif ayrıca salonda çok iyi arkadaşlar edinilebilir.

Bodiye gitmek sosyalleşmekse zaten başka bir söze gerek yok.Ben arapların izlemesinden gayet menunum açıkcası benim açımdan sorun yok her anlamda

• quote:

quote:

quote:

Bodiye gitmek sosyalleşmekse zaten başka bir söze gerek yok.Ben arapların izlemesinden gayet menunum açıkcası benim açımdan sorun yok her anlamda

anlatamadım galiba vücut geliştirme kişiye özgüven kazandırır salonda arkadaş ortam çevre edinirsin asosyalliğin en büyük nedeni özgüven eksikliğidir özgüven geri gelince sosyalleşirsin yani. Ayrıca eğer bizim çektiğimiz diziler araplara hitap ediyorsa neden sevineyim ki ? türkiyede kaç tane kaliteli dizi var ? hep aynı hikayeler neden avrupa izlemiyor dizilerimizi ? araplar çok mu gelişmiş bir toplum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Fantastik bi şey olsaydı da vampir olmasaydı keşke.

O değil isme bak Vampir-i Osmani
  • İyi komedi olur
  • Artık Vampir-i Osmani Twilight'ın çakmasıyla yarışır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anlatamadım galiba vücut geliştirme kişiye özgüven kazandırır salonda arkadaş ortam çevre edinirsin asosyalliğin en büyük nedeni özgüven eksikliğidir özgüven geri gelince sosyalleşirsin yani. Ayrıca eğer bizim çektiğimiz diziler araplara hitap ediyorsa neden sevineyim ki ? türkiyede kaç tane kaliteli dizi var ? hep aynı hikayeler neden avrupa izlemiyor dizilerimizi ? araplar çok mu gelişmiş bir toplum ?

Ben seni anladım dostum benim öz güvene ihtiyacım yok çok şükür onu demek istemiştim Türk dizisi çok çok az izlerim bu yüzden kimlerin izlediği beni ilgilendirmez arada 1-2 tanesine bakarım okadar onlarıda çoğunluğun izlediği dizilerden dir.

• Türkiye'deki ilk fantastik dizi olucak çook merak ediyorum.Helal olsun ya Türk dizisinde devrim yakında heroes gibi misfist gibi bişeyler çıkar umarım.Senaryosu orjinal ve maaliyeti düşük olursa çok iyi olur.
  • En azıdan Twiggy'nin senaryoyu çalmamış ve kendilerine özgün bir senaryo geliştirmişler.Fantastik ögeler için Türk Sinamasının biraz daha zamanı var ama bu defa çalıntılamadığımız için bence şans verilebilir.
  • Ezeli düşmanı kurt adam-i
  • Bu ne ya.
  • Osmanlı nı kendini başından sona kadar içeren up uzun dizi yapsınlar, muhteşemi 10 a katlar.
    Bula bula konu olarak ne bulmuşlar ya Vampir fantastik,mistik hepsini geçtik vampir hem de osmanlı zamanın da tevbe tevbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Osmanlı nı kendini başından sona kadar içeren up uzun dizi yapsınlar, muhteşemi 10 a katlar.
    Bula bula konu olarak ne bulmuşlar ya Vampir fantastik,mistik hepsini geçtik vampir hem de osmanlı zamanın da tevbe tevbe.

Onda da olmasa izlemez kimse merak etme.
  • tutmaz
  • Ne diyeceğimi de bilemedim açıkçası.
  • hayir niye osmanli zamanına uyarlama yapiyoruz onu anlamadim ? günümüze uyarlasinlar işte.
    Bide neymiş efendim osmanli döneminde vampirizm vakası bulunmuş. Heyy Allam bide Kendi hayal gücünüzü kullanıp yapın bi kerede..

1-eğer işin içine osmanliyi karıştııp o dönemi anlatacaklarsa hiç yapmasınlar.
    2-diziye zengin-fakir çatışmasını sokacaklarsa yine yapmasınlar.
    3-sırlar / yalanlar / aşklar / entrikalar yine olacaksa bu dizide kusura baksinlar yine yapmasinlar.

haa bide lütfen dizinin adı vampir-i osman olmasin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.