Şimdi Ara

Vampir-i Osmani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Behzat Ç."nin yaratıcısı Emrah Serbes, Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsünü konu alan bir dizi yazdı

Yakında Türklerin de bir vampir dizisi olacak.

Türk kültürü ve mitolojisinde vampirlikolmadığı söylense de Osmanlı tarihleri kayıtlarında Bulgaristan'ın Türkyönetimi altında bulunduğu dönemlerde Tırnova kadısı olan Ahmet Şükrü Efendi'nin hükümet merkezine gönderdiği bir resmi yazıda, bir vampirizm vakasından söz edilmekteydi.

Vampir-i Osmani

İşte şimdi "Behzat Ç."nin yaratıcısı Emrah Serbes, Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsünü konu alan bir dizi yazdı.Yeni yayın döneminde Star'da ekrana gelecek olan dizinin adı "Vampir - iOsmani"...

Hazırlıkları başlayan dizi her ne kadar kurmaca da olsa senaryoyu okuyan herkesin anlatılan olayın gerçekten yaşandığına inandığı öğrenildi. İstanbul'da başlayan, animasyon sahnelerle zenginleştirilecek dizibir kasabada devam edecek.

• Türk dizileri için özgün bir konu.Güzel bir şey çıkarabilirler hadi bakalım.
  • Bende tam bundan bahsediyordum çok mutlu oldum.
  • İyi kaleme alınmıssa güzel bir yapım çıkar bence ortaya.İLgi çekici bir konusu var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 23 Mart 2012; 12:33:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herşey oyunculara bakar. iyi bir oyuncu kadrosu gerekiyor. ayrıca makyaj ve yerlerde çok önemli bakalım fiyasko mu çıkacak yoksa bizi şaşırtacak mı görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 28 Ocak 2012; 15:35:24 >
  • Denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: scolt

Türk dizileri için özgün bir konu.Güzel bir şey çıkarabilirler hadi bakalım.

Türkiye'de vampir dizisi afedersiniz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Hiç belli olmaz dostum.En azından bir şans tanılınabilinir

• Daha önce denenmemiş bir şey.Denenmesinden kimseye bir zarar gelmez.
  • Fantastik bi şey olsaydı da vampir olmasaydı keşke.
  • üzülerek söylüyorumki malesef türk yapımı eserler çakma oluyor biraz özgün şeyler olsa izlenilebilir ama yinede ön yargıyı bi kenara koyup merakla bekliyorum
  • kavak yellerinin boyalı hali olur sadece..
  • Zengin vampir, fakir kız aşkını konu alır heralde
  • Simit yiyen bir kızı bir vampir kaçırır.Manavın önünden geçerken kız bağırır beni kaçırıyorlar.Manav esnafı gavura bak kızı kaçırıyorlar bak gavurun dişleri de uzunmuş diyip çat çut dalar.Dizi ilk 10 dakika da biter işte.
  • Bir Vampire Diaries olamaz tabi ama yine de bir göz atarız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

quote:

Alıntıları Göster
    Valla eleştiriniz biraz ağır olmuş.Bu konuda hiç dizi çekilmedi türkiyede belki bu öncü olur.İyi bir iş çıkar çıkmaz onu izleyince göreceğiz.Kaliteli oyunculuk,senaryo ve set ile çok güzel bir dizi ortaya çıkabilir.Böyle birşeyi denemek bile bir cesarettir.Genelde tutucak konu üzerine hep birşey yaparlar ve buda hep ayni konuları görmemize sebep verir.Risk almaları gerek kanalların.

• emrah serbes olmasaydı bunlar reyting yüzünden sıyırmışlar diye düşünürdüm.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.