Şimdi Ara

Valve ve Saçmalıklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda bu yazının altına hak etmişsin diye yazı gelicek biliyorum fakat burda bu sefer haklı olan taraf benim bir gün bizim takım toplandı girdik baya oyun attık son oyunumuzda bir takım denk geldi bizim gibi işte konuştuk filan maç başladı karşıda adam vardı biz nereye gitsek duvardan filan vuruyordu e hadi tamam prosunda beni görmeden nasıl biliyorsun benim yerimi neyse işte maçtayken bizim bir arkadaş sinirlenip wall açtı bize yer söyleyip durdu bende hep söylediği yerlerden gidip adam aldım karşı takım beni reportlamış bişey olmaz derken 4-5 gün sonra 5 win silinip rütbem alınmıştı durumu garipseyip bugdır diye üstünde durmadım takım geldi aa ne oldu filan bilmiyorum işte konuşmalar wırt zırt benim çooook eski takım arkadaşım vardı bana ban yediğini söyledi dedim ki galiba bununla oynadığım maçlar gitti derken oynadık ben gene çıldırıyorum oyunda tabi birde takım olunca zaten o maçtan sonrada hack olmadı her neyse oynarken birden oyun durdu beni ana menüye attı VAC steam_ıd 413241234 bişiler yazdı galiba internet dedim gidip modemi rest leyip geldim oynuna girdim ne oldu yazmadan beni ana menüye atıp gene aynı hatayı verdi bende bekledim ve maç bitince beynimden vurulmuşa döndüm overwatch da büyük ölçüde suçlu bulunmuşum ne yapacağımı şaşırdım arkadaşa yazdım 1 hafta geçer dedi internette kalıcıdır diyor peki onca skinler ne oldu sat desem satılmıyor takas desen o da olmuyor Kayıtlarda bir VAC diyor şimdi ne yapmam lazım yeni bir cs aldım onu oynuyorum fakat eski hesabımdaki skinler ne olcak onlar yandı mı şimdi?? VAC kalkar mı?? gerçekten çok merak ediyorum cevap veririseniz sevinirim

• Seni izlemişler ve arkadaşın yer söylediği için hile durumuna düşmüşsün ban kalkmaz itemleri alamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Un4Given35

Soguk su
    Böyle cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim bazıları gibi ana avrad sövmek yerine yeni hesaptan devam edeyim o zaman

Orijinalden alıntı: WhiteNigga™

Böyle cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim bazıları gibi ana avrad sövmek yerine yeni hesaptan devam edeyim o zaman

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam. Dünya malı dünyada kalır dert etme...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: raundel

HEP ARKADAŞ OLUR. VAC yediysen sen kullanmışsın. O sana söyledi diye vac yemessin.

+1
    vac yediysen senden kaynaklanıyordur.overwatchla ilgili değil

Orijinalden alıntı: Senatus

Alşah aşkına hem arkadaş hile açtı yerlerini söyledi diyorsun hemde haklıyız diyosun. İnşallah bütün takımınız banlanır şurda adam gibi oyununu oynaya çalışanların zevkini bok etmeyin
    Girdik baya oyun attık diyorsun.Onca oyunda hile gelmemiş 1 oyunda gelmiş sende sabredip diğer oyuna geçmek yerine sende hack açmışsın.

Şimdi dostum her oyunda hile var maalesef.Bu ne kadar az olursa o kadar keyifli olur.Bazen öyle an gelir hack yüzünden lig düşersin.Bazen son oyunun lig atlıcaksındır atlıyamazsın. Bunlar maalesef bu oyunda olan şeyler bunu en aza indirmek için herkesin farkındalık yaratması ve bu durumlara önlemek adına kendi ve arkadaşlarını uyarması lazım.

Burda insanların tepki vermesi çok normal. Şimdi şöyle düşün o maçta sizde hack olmasaydı ve hiçbirinizin bu işlerle alakası olmasaydı. Emin ol sende burda birisi biz hack açtık yazarsa sende ağır eleştiri yaparsın.

Hesabına yapacak birşey yok.Vac açılmıyor zaten oyunlarını izlediklerinde bariz wh olduğuda anlaşılmış. Tüm itemlerin ve oyun gitti. Yeni hesapla yeni başlangıç yapıp karşına bu durumlar geldiğinde sabırlı olmayı dene. Bu sadece oyun için geçerli değil hile hayatın her anında kötü birşeydir. Bol şans.

• Ben takımında wall olan bir kişinin komutlarına uydugunda , sende bundan etkileniyorsun diye hatırlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheLoser1

konu başlığı ile içerik alakasız hemen valve saçmalığı gaben allah belank versin falan
    Kendi takımıma hile gelince attırmak için oylama açıyorum, atmazlarsa kendim çıkıyorum. Rakipte olunca direk raporluyorum, çıkıyorum. Hiç aklıma gelmedi bile rakipte hile var bende açayım demek. Dürüstlük ve saygı algınız "karşı taraf açtı bizde açalım" tarzındaysa VAC müstehaktır. Son dönemde Valve gerek hilecilere gerekse Trade ve Market botlarına karşı savaş açtı resmen. Hatta oyun içi item alımında takas banından çok zarar görmüş olsam da destekliyorum. Umarım en büyük adımı bir daha bu oyuna indirim vermeyerek ve hile açan kişilerin o bilgisayardan ilelebet girememelerini sağlayacak bir düzen getirirek yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Kendi takımıma hile gelince attırmak için oylama açıyorum, atmazlarsa kendim çıkıyorum. Rakipte olunca direk raporluyorum, çıkıyorum. Hiç aklıma gelmedi bile rakipte hile var bende açayım demek. Dürüstlük ve saygı algınız "karşı taraf açtı bizde açalım" tarzındaysa VAC müstehaktır. Son dönemde Valve gerek hilecilere gerekse Trade ve Market botlarına karşı savaş açtı resmen. Hatta oyun içi item alımında takas banından çok zarar görmüş olsam da destekliyorum. Umarım en büyük adımı bir daha bu oyuna indirim vermeyerek ve hile açan kişilerin o bilgisayardan ilelebet girememelerini sağlayacak bir düzen getirirek yaparlar.

Son söylediğiniz cümlenin olması imkansız. Valve = paragöz.

• Spycho kullanıcısına yanıt
    Umut dünyası

• Güldürdünüz

• Dmg oldugmz zamanlar bi tane cok beyfendi! Cok guzl oynayan! Bir arkdsla tanistik arkds kendi acmis kendi oynamis rutbem gidene kdr da suphelenmedim acikcasi rutbe gitti demolari izleynce elamanin wall actgni gordm..adama ozel msjdan saglam sovup sildim..gecen bri msj atti loby de wh var gel dedi onada sovdum sildim..sukur kendi emegimizle de bi yerlere gelebildik hile kullanarak kullandirttirarwk oyun zevki mi baltalayamam..he karsiya gelirse napacan reportla macini bitirmeye bak nolck 1 mac kaybediver..

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Dmg oldugmz zamanlar bi tane cok beyfendi! Cok guzl oynayan! Bir arkdsla tanistik arkds kendi acmis kendi oynamis rutbem gidene kdr da suphelenmedim acikcasi rutbe gitti demolari izleynce elamanin wall actgni gordm..adama ozel msjdan saglam sovup sildim..gecen bri msj atti loby de wh var gel dedi onada sovdum sildim..sukur kendi emegimizle de bi yerlere gelebildik hile kullanarak kullandirttirarwk oyun zevki mi baltalayamam..he karsiya gelirse napacan reportla macini bitirmeye bak nolck 1 mac kaybediver..
    VAC yediysen arkadaşın değil sen kullanmıştırsın eğer OVERWATCH kendine güveniyorsan 80 gün sonra açılacak ve valve seni banlamaz.
    ama hack kullandıysan gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

VAC yediysen arkadaşın değil sen kullanmıştırsın eğer OVERWATCH kendine güveniyorsan 80 gün sonra açılacak ve valve seni banlamaz.
    ama hack kullandıysan gitti

Alıntıları Göster
    hak hukuk vs. geçin bunları..
    1- 10 maç oynayın 9unda karşınıza hile gelsin gene de hack kullanmaya hakkınız yoktur.
    2- cs:go da duvardan vurmak o kadar kolay değil tabi gidip her round en ince duvarın arkasında beklemiyorsanız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ccLJ

hak hukuk vs. geçin bunları..
    1- 10 maç oynayın 9unda karşınıza hile gelsin gene de hack kullanmaya hakkınız yoktur.
    2- cs:go da duvardan vurmak o kadar kolay değil tabi gidip her round en ince duvarın arkasında beklemiyorsanız..

Alıntıları Göster
    Vac ban yenildiğinde hileyi %100 senin açmış olaman gerek..

OVERWATCH'a takılıp gerei gelen arkadaş oldumu hiç? Benim hesap var OVERWATCH da takıldı vede acılmadı steam hesap sicil temiz.Adalet heralde yeni hesabımda ben herekeze ban diyip geçiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmo

Vac ban yenildiğinde hileyi %100 senin açmış olaman gerek..

OVERWATCH'a takılıp gerei gelen arkadaş oldumu hiç? Benim hesap var OVERWATCH da takıldı vede acılmadı steam hesap sicil temiz.Adalet heralde yeni hesabımda ben herekeze ban diyip geçiyorum :D

Alıntıları Göster
    İlk başta kafalardaki şu soru işaretini silmek istiyorum VAC yediysen sen açmışsındır arkadaşlar burda söylediğim gibi ben açmadım ama arkadaş yer söyledi geldiğini söyledi o şekilde vurdum ve gerçekten sanki hile ben kullanıyor gibi oldum çünkü adam tünelde olduğunu biliyorum ne zaman çıkıcağını biliyorum o şekilde gerçekten ben açmadım ama mesala kutunun arkasında sessiz gittim adamı vurdum yani overwatch yaparken bende ona hile derdim çünkü yerini bilmediğiniz adamı yavaş yavaş giderek ve nerde olduğunu bilerek vuruyorsunuz yani ben kullanmadım bu arada hala söven arkadaşlar var hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.