Şimdi Ara

Valve ve Saçmalıklar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: raundel

HEP ARKADAŞ OLUR. VAC yediysen sen kullanmışsın. O sana söyledi diye vac yemessin.

sana bir tür yalan borcum mu var koçum

Orijinalden alıntı: Senātus

Alşah aşkına hem arkadaş hile açtı yerlerini söyledi diyorsun hemde haklıyız diyosun. İnşallah bütün takımınız banlanır şurda adam gibi oyununu oynaya çalışanların zevkini bok etmeyin

Kardeşim ben sanki d. master guardiana kadar hileyle geldim lütfen hayatımda hiçbir oyunda hile yapmamış ben şurda tek bir maçta yaptıklarımdan dolayı beni ve takımımı yargılıyorsunuz lütfen

Orijinalden alıntı: WhiteNigga™

quote:

HEP ARKADAŞ OLUR. VAC yediysen sen kullanmışsın. O sana söyledi diye vac yemessin.

Kullanmadıysan vac yemeN İMKANSIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

bir bakıma kullanma diyorum çünkü adamların yerini bilerek çıkıyorum anladın mı ?

quote:

quote:

quote:

bir bakıma kullanma diyorum çünkü adamların yerini bilerek çıkıyorum anladın mı ?

Ondan dolayı ban yemen overwatch'dan olur. Vac programdır. Otomatik tespit eder oyununu izlemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ondan dolayı ban yemen overwatch'dan olur. Vac programdır. Otomatik tespit eder oyununu izlemez.

Zaten şu anda VAC yasaklanması demiyor oyun sadece OVERWATCH hatalı bulundunuz diyor

• Kayıtlarda vac falan yazıyor diyorsun ama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kayıtlarda vac falan yazıyor diyorsun ama?

sicil temiz fakat oyunda rek giremiyorum genel bekleme olarak vermiş kapiş

quote:

Kayıtlarda vac falan yazıyor diyorsun ama?

sicil temiz fakat oyunda rek giremiyorum genel bekleme olarak vermiş kapiş

Kapiş falan neyin kafasındasın? İlk mesajını düzelt o zaman ona göre yorum yapalım

Orijinalden alıntı: jASPER1US

Biraz delikanli ol da "hileyi ben actim sonucunda VAC ban yedim g.. gibi de kaldim ekrana bakiyorum suan da FCK THE VALVE" demeden once.

Delikanlı olarak söylüyorum açmadım
  • Bu konuda kimse zorla tutulmuyor yada içeri girip cevap vermesi için zorlanmıyor lütfen eyer hala inanmayanlar varsa gitsin yada blocklasın daha rütbe bilmeden yorum yapılıyor burda başlıkla ilgili sorunlar diyorsunuz valvenin overwatc sistemi olarak dedim konu içindede deyindim fakat hala aynı şeyleri spam olarak yapıyorsunuz belki sizin liginizde o kadar iyi veya hileci yoktur lütfen insanları bilmeden yargılamayın

Orijinalden alıntı: habip72

Hepte arkadaş açar zaten

evt kardeşim ben açtım mutlu musunuz yalan söylettirmeye insanları açmadık diyoruz adamlar hala gelmiş laga luga yapıyor seni burda zorla tutan yok
  • Valve yanlış ban attı diyorsan git ticket at açsınlar. Bana durduk yere market banı atmışlardı, açılcak 2 haftaya, seninki de açılır. - Garip adamlardan ucuza mal getirmenin bedeli olsa gerek diye düşünüyorum.

Hoş, hack'i direk açman ile, arkadaşının sana söylemesi ve senin vurman arasında ne fark var ya da bu hacki açan arkadaşın niye kendi vurmuyor bilemem. Ama sadece 1 oyun yüzünden overwatch ban yemen için imkansız, onu biliyorum. Ya bir kaç maç olmuştur, ya da VAC engelli hileyi indirip açmışsındır bilgisayarında. - Arkadaşınla aynı bilgisayar üzerinden oynuyorsanız onun alt account diye de ban yersin.

At bakalım bu arkadaşının wall açtığı replayi bakalım, hack sende mi arkadaşın mı söylüyor diye. Kendin görmüyorsan zaten duvardan takip edemezsin adamı, milimetrik yer söylücek değil yani kimse. Millete inanmıyorlar diye de kızmana gerek kalmaz o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Valve yanlış ban attı diyorsan git ticket at açsınlar. Bana durduk yere market banı atmışlardı, açılcak 2 haftaya, seninki de açılır. - Garip adamlardan ucuza mal getirmenin bedeli olsa gerek diye düşünüyorum.

Hoş, hack'i direk açman ile, arkadaşının sana söylemesi ve senin vurman arasında ne fark var ya da bu hacki açan arkadaşın niye kendi vurmuyor bilemem. Ama sadece 1 oyun yüzünden overwatch ban yemen için imkansız, onu biliyorum. Ya bir kaç maç olmuştur, ya da VAC engelli hileyi indirip açmışsındır bilgisayarında. - Arkadaşınla aynı bilgisayar üzerinden oynuyorsanız onun alt account diye de ban yersin.

At bakalım bu arkadaşının wall açtığı replayi bakalım, hack sende mi arkadaşın mı söylüyor diye. Kendin görmüyorsan zaten duvardan takip edemezsin adamı, milimetrik yer söylücek değil yani kimse. Millete inanmıyorlar diye de kızmana gerek kalmaz o zaman.

Şu anda keşke burdaki herkes senin gibi konuya yaklaşsa bu arada valve mesaj attım geri döndüler ve en kısa süre içinde bilgi vereceklerini söylediler reportlandığım maçları sordum ve hepsinde cevap verdi bütün maçların replaylarını izledim ve sanki gerçekten hack bendeymiş gibi oynuyordum ve gerçektende tek bir maçtan değil 3 maçtan reporlanmışım (ayrı günlerde) maçlardan 2 sinde ace yapmıştım burda söz ettiğim maç arkadaşımdaki hileli olandan genelde hack demişler diğerlerinde daha az hack cevabı gelmiş ve şu overwatchı keşke daha üst rütbeler yapıyor şu nub novalara veriyorlar özelliği neyse valve dedik ki bizim yapabileceğimiz bir şey yok fakat overwatch banı kalkmaz dedi anlayışla karşıladım hesap eylülde açılcak mış iyi yani cs den başka oyunlarda var hatırlamak lazımdı iyi oldu bi bakıma aslında bu arada bu kadar anlayışlı davrandığın için teşekkür ederim senin gibiler çok bulunmuyor neyse sövenede adam akıllı cevap verende teşekkür ediyorum konuda bulundukları için hepinize iyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.