Şimdi Ara

Valorant [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
18
Favori
40.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bunu oyuna girerken seçiyoruz değil mi, hesabı açarken bir şey sormadı çünkü.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    hayır, alttaki linkten kayıt ol.
    https://beta.playvalorant.com/en-gb/
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Durup dururken 2 tane Riot hesabım olmuş oldu. İlk açtığımı delink yaptım, diğerini mail üzerinden linkledim fakat oldu mu bilmiyorum. Hangi profil bağlanmış göremiyoruz Steam gibi. Artık şansımıza hangisi düşerse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    başka bir başlığa açıklama gelmişti reddit'te.

    "TL;DR Yes we run a driver at system startup, it doesn't scan anything (unless the game is running), it's designed to take up as few system resources as possible and it doesn't communicate to our servers. You can remove it at anytime.

    Vanguard contains a driver component called vgk.sys (similar to other anti-cheat systems), it's the reason why a reboot is required after installing. Vanguard doesn't consider the computer trusted unless the Vanguard driver is loaded at system startup (this part is less common for anti-cheat systems).

    This is good for stopping cheaters because a common way to bypass anti-cheat systems is to load cheats before the anti-cheat system starts and either modify system components to contain the cheat or to have the cheat tamper with the anti-cheat system as it loads. Running the driver at system startup time makes this significantly more difficult.

    We've tried to be very careful with the security of the driver. We've had multiple external security research teams review it for flaws (we don't want to accidentally decrease the security of the computer like other anti-cheat drivers have done in the past). We're also following a least-privilege approach to the driver where the driver component does as little as possible preferring to let the non-driver component do the majority of work (also the non-driver component doesn't run unless the game is running).

    The Vanguard driver does not collect or send any information about your computer back to us. Any cheat detection scans will be run by the non-driver component only when the game is running.

    The Vanguard driver can be uninstalled at any time (it'll be "Riot Vanguard" in Add/Remove programs) and the driver component does not collect any information from your computer or communicate over the network at all.

    We think this is an important tool in our fight against cheaters but the important part is that we're here so that players can have a good experience with Valorant and if our security tools do more harm than good we will remove them (and try something else). For now we think a run-at-boot time driver is the right choice."
    Burada deniyor ki, oyun açılana kadar bir şey yapmıyor(tarama yapmıyor) . Ancak bunu nereden bilebiliriz? Sonuçta driver kernel'da sürekli aktif. Bu açıklama, şüpheleri olan insanların şüphelerini gidermez çünkü özeti şöyle:
    -Neden 7/24 çalışıyorsun? Bilgisayarımda başka bir şey olmadığını nereden bileyim?
    +Güven bana, o konuda bir şey yapmıyorum


    Kişisel fikrim, böyle olmasına sesimi çıkartmıyorum. Hilesiz fps oyunu olacaksa, sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar malum tr serverı geçen günlerde aktif edildi.

    Küfürsüz oyunu öğrenmeye çalışan +20 saygılı arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz şimdilik kuzenimle birlikte oynuyoruz.

    Öm atanlara dc yolluyacağım teşekkürler.
  • https://discordapp.com/invite/4HWPGGK
    Valorant discord sunucusu açtık sayımız arttıkça turnuvalarımızda olucak Hemde beraber taktiksel şekilde oynarız sizde gelsenize tek sıkar
    https://discordapp.com/invite/4HWPGGK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese,

    Oyunda bulunan sage karakterinin duvarlarının nerelerde kullanabileceğini gösteren bir video hazırladım.



    İlk videom olduğu için kendimi geliştirmem gereken konular var tabi ki




  • ulan 4 gündür pc de twitch yayını açık ama bir türlü hak kazanamadık. millet ne şanslıymış arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmediNesaj

    ulan 4 gündür pc de twitch yayını açık ama bir türlü hak kazanamadık. millet ne şanslıymış arkadaş.
    saçma sapan bir sistem. Bari kaıyt al her gün otomatık key gonder rasgele.
  • şimdi key düştü, casual bi şekilde oynamak isteyen olursa ekleyebilir: yetimbırakan#123

    bi de map seçemiyoruz sanırım kaç map var toplam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gohomeyankeetr

    saçma sapan bir sistem. Bari kaıyt al her gün otomatık key gonder rasgele.

    Alıntıları Göster
    inanmayacaksın ama az önce bugün izlemememe rağren pc açıp twitch bakınca hak kazandığımı öğrendim sistem aşırı saçma gerçekten, bu olaydan sonra artık ben şuna inanıyorum , 2 saat izledikten sonra sisteme adın giriyor ve artık izlesende izlemesende hak kazanabiliyorsun.




  • oyun resmen zulaya benziyor nesini beğeniyorsunuz
  • Şu an oyun açılmıyor. Bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyor hatası veriyor. Riot Vanguard bir nevi anticheat hizmeti ancak çalışmıyor. Dün gece 12'de açılan oyun sabah pcyi açınca açılmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Hatayı alan ve çözen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • Fazla keyi olan varsa sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exclbr

    Fazla keyi olan varsa sevinirim arkadaşlar.
    key olarak düşmüyor riot hesabına tanımlanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    oyun resmen zulaya benziyor nesini beğeniyorsunuz
    Alakası bile yok.

    Oyun benim beklediğimden iyi. CS havasında. Ve büyü mevzusu da açıkçası pek bozmuyor ortamı. Ben ilk gördüğümde garipsemiştim ama dengeyi çok güzel sağlamışlar. Yani illa büyülere odaklanmanıza gerek yok uğraşamam derseniz düz mantık oynamaya devam. Zaten sürekli büyü atılmıyor oyunda. Vuruş hissiyatı çok iyi. Silah düzenini güzel yapmışlar neredeyse her silahın kendine göre avantajları var.

    Sadece şey kötü CS gibi eco kalma, ecoya düşme durumu fazla olmuyor. Yani ekonomi biraz bol, silah çekmediğiniz el sayısı 2-3 falan anca olur maç içerisinde kaybetseniz bile. Yani neredeyse her el roundu verseniz de silah çekecek paranız olabiliyor, ucuz silahlar da gayet iş görüyor.

    Oyun CS'nin bir tık arcade versiyonu gibi olmuş diyebiliriz. Yine CS gibi taktik falan şart her zaman düz yardıramıyorsunuz. 1 tane haritada A-B-C diye 3 tane bölge var bu haritada özellikle savunurken dikkatli olmak lazım.

    Benim oyunla ilgili tek çekincem yarın öbür gün karakterler arası dengesizlik yapmaları nerf-buff getirerek LoL'deki gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Nisan 2020; 18:21:19 >




  • Kaç gündür arka planda 160p olarak yerli ve yabancıları izliyordum ama tık yoktu. Dün gece s1mple'ın csgo yayını izlerken uyuya kalmışım, sabah kalktığımda düşmüştü.
  • drop düştü ama indirmiyor oyunu.nasıl olacak.
    oynamaya yetkiniz yok diyor. mail gelmiş, twitch'de bildirim de var.
  • Dün cod warzone izlerken arada valoranta da açık bıraktım sabaha düşmüş. 3gb olunca bi indireyim dedim. Bu oyun nedir arkadaş ne bir hitbox var adamın tam kafasına atıyorum işlemiyor ayağına doğru sıkıyorum kafasına gidip ölüyor. Tam üstüne atıyorum mermilerin nereye gittiği belli değil. Her silah csdeki ak47den beter smgler bile recoil delisi . Arkadaşların varsa çerezlik 2 3 oyun girersin ama beni pek sarmadı. Oyunda tek hoşuma giden mükemmel serverları cod warzonede bi 70ping bi 160ping almaktan bıkmıştım. Valorantta 20 25 ping sıfır sorun oynatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalhero

    Dün cod warzone izlerken arada valoranta da açık bıraktım sabaha düşmüş. 3gb olunca bi indireyim dedim. Bu oyun nedir arkadaş ne bir hitbox var adamın tam kafasına atıyorum işlemiyor ayağına doğru sıkıyorum kafasına gidip ölüyor. Tam üstüne atıyorum mermilerin nereye gittiği belli değil. Her silah csdeki ak47den beter smgler bile recoil delisi . Arkadaşların varsa çerezlik 2 3 oyun girersin ama beni pek sarmadı. Oyunda tek hoşuma giden mükemmel serverları cod warzonede bi 70ping bi 160ping almaktan bıkmıştım. Valorantta 20 25 ping sıfır sorun oynatıyor.
    Silahların durumundan devler de memnun değil değiştirecekler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.