Şimdi Ara

Valilik Dtp'lilerin ''Newroz'' Kutlamasını Redetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Valilik Dtp'lilerin ''Newroz'' Kutlamasını Redetti.

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
    Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
    ''Nereden Nereye''

• Umarım Türkçeyi katletmekte hiçbir sakınca görmeyen vatansever (!) insanlar kimlerle aynı safta olduklarını farkederler.

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
    ''Nereden Nereye''

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanoglu.net

Umarım Türkçeyi katletmekte hiçbir sakınca görmeyen vatansever (!) insanlar kimlerle aynı safta olduklarını farkederler.

+1

yani fransızcası>neuve ,italyancası>nuovo ,almancası>neu ,farsçası>nev(kürtçe farsçanın bir kolu olduğu için aynı)

eğer türklerin ergenekon destanı sonucu bayrama çevirdikleri bu geleneğin adını soruyorsanız TEMİRTAVI dır.

''Nereden Nereye''

• Ya Nevruz da yine olaylar cıkacak
    Dtp den ve onun işbirlikçilerinden
    Kısa adıyla PKK yandaşlarından NEFRET EDIYORUM

DEFOLUP GITSINLER BU ÜLKEDEN!!!

Orjinalden alıntı: daturkishulan

newroz türkçe değel ki kürtçe bir sözcük.farsça yeni bahar anlamına mı ne geliyormuş.kürtçe de hint-avrupa dillerine girdiği için new=yeni

yani fransızcası>neuve ,italyancası>nuovo ,almancası>neu ,farsçası>nev(kürtçe farsçanın bir kolu olduğu için aynı)

eğer türklerin ergenekon destanı sonucu bayrama çevirdikleri bu geleneğin adını soruyorsanız TEMİRTAVI dır.

Nevruz ne Türkçe ne başka bi sözcük, nevruz farsça.
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • inşallah hepsi o yaktıkları nevruz ateşinde kavrulurlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.