|
Bildirim

|
Günün fıkrası
|
|
Apple yada Huawei den birini transfer etseler bile daha güvenilir olurdu...
|
|
Bir vasfı var mı bari bu adamın?
|
|
Kuruma yazık oldu, nitelikli eleman lazım öyle yerlerde. "babişko asuman bunu beğendi."
|
|
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu birinin Türk Telekom gibi ülkenin haberleşme ağının başında şimdiye kadar olması garabetti, şimdiki ise sanırım tüy dikme aşaması...
Türk Telekom Yatırımcı İlişkileri https://www.ttyatirimciiliskileri.com.tr/tr-tr/kurumsal-yonetim/sayfalar/ust-yonetimAbi memlekette hiç elektronik ve haberleşme mezunu kimse yok mu, ki İTÜ Elektronik ve Haberleşme'den mezun(ÖYS Türkiye 50.si olmuştu) olup da yurtdışında(ABD) parlak işler yapan kişi tanıyorum. Neyse hakettiğimiz bu ki, şu an onların devranı... |
|
kısaca şöyle bir yorum yapmak istiyorum! " ZUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ZAAAAAAAAAAA XD"
|
|
bu zihniyetin gerçekten yerli ve milli savaş teknolojileri üretebileceklerine inanıyorlar :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 24 Ekim 2025; 09:41:24 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
adı üstünde, iletişim fakültesi mezunu daha ne olsun? değerli yöneticimiz bir maaş daha almasın mı yani? amd'nin ceo'su lisa su MIT'den doktoralı elektrik mühendisi, nvidia'nın ceo'su jensen huang stanford'da yüksek yapmış elektrik mühendisi. hadi bunlar özel şirket, dünyada diğer telekomünikasyon şirketlerinin yöneticileri de baktığım kadarıyla mühendislik mezunu değil, üniversiteleri de geçtim, belki değerli yöneticimizin siber güvenlikle ilgili profesyonel seviyede ilgileniyordur, bir çalışması mevcut mu? bunun cevabını hepimiz biliyoruz. neyse, değerli yöneticimizin yeni maaşını pardon atanmasını kutluyorum. |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|