Şimdi Ara

Vakitsizlik ve uyuyan oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar. İs,güç ve aile sen dolayı oyun oynayacak vakit bulamıyorum. 35 yasindayim. 20 li yaslarimda sabah bir oturup aksam kalktigimi bilirim. Steam hesabimda oynanmayi bekleyen o kadar oyunlar varki skyrim i bile daha oynamadim 2012 de çıktıginda almıştım yahu. Bazen 1 hafta hic acamadigim oluyor PC yi aramızda durumu benim gibi olan vardır mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyüdükçe öncelik sırası başka şeylere geliyor, vakit daralıyor, oyun için geceler gündüzler harcadığın gün teferruat oluyor, güzel olan tarafı ise zamanında sabahtan akşama kadar oynayacak zaman ayırıp oyun keyfini yaşamış olmak var. Onu da yapamamış olan insanlar var, üzülmemek gerek.

Ben artık save dosyasını bir yerden indirip ara bölümlere bakarak tadını çıkartmaya çalışıyorum oyunların, çünkü her oyun en az hafta istiyor insandan, bir filme bile
    2 saat seyir zamanı ayırmak zor olurken oyuna illa ki bu kadar ayırmak mümkün değil. Hatta youtube üzerinden oyunun oynanış videolarını bile seyretmek bazen yeterli oluyor.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Bu aralar bende sadece YouTube daki lets play videoları ile oyun oynama acligimi gideriyorum. Aynen zamanında ultima online, CS, age of empires,baldurs gate,cm serilerileriyle az sabahlamadim

• Senin Yerine Sabahlıyoruz Biz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Senin Yerine Sabahlıyoruz Biz =)

Oynayin oynayin da Fazla abartmayin Annem babam zamanında kafani duvarlara vuracan ilerde diyordu. Kafami vurmuyorum da bazı pismanliklarim var tabi. En azindan sanal olarak vurayim bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.