Şimdi Ara

Çok eski bir film (Sinekler ve Işınlanma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya eski bir film vardi ayrıntılarını hatırlamıyorum .Bilimkurgu-Korku gibi bişeydi. Adamin biri ışınlanmayi icat ediyor ama kendisi ile test yaparken bi tanede sinekle beraber ışınlanıp birleşiyordu. Yavas yavas sinekadama dönüşüyordu. Sahne sahne aklımda,
    -bi adamin elini kırıyodu
    -Beslenmesiyle ilgili video çekiyordu(kusuyo felan)
    -Sevgilsii rüyasında kurt larvası doguruyordu.

Filmi bilen ve adini bilen söyliyebilrimi?

• Manyak Cronenberg'in yine kendisi gibi bir filmi
  • Güzel filmdi.Bir sahnesi var aklımda kalan.Filmde adam hep aynı takım elbiseyi giyiyordu birgün sevgilisini yada iş arkadaşını tam hatırlamıyorum evine getiriyordu.Kadın elbise dolabını açıyordu dolap aynı takımdan dolu bune diyordu adamda hepsi aynı doğal olarak ne giysem diye düşünüp zaman kaybetmiyorum diyordu
  • The Fly.
    Hafif garip biraz enteresan oldukça değişik bir film.
  • Adinin The fly olabileceğini i hic düsünmemiştim sagolun , evet garip bi filmdi yanlsıım yoksa zaten o yüzden aklımda kalmıs
  • Harika filmdir, geçenlerde 720p bulup bir daha izledim. Ne varsa seksenlerde var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok duydum ama bir türlü izleme fırsatı bulamadım, en kısa sürede izleyeyim bari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Güzel filmdi.Bir sahnesi var aklımda kalan.Filmde adam hep aynı takım elbiseyi giyiyordu birgün sevgilisini yada iş arkadaşını tam hatırlamıyorum evine getiriyordu.Kadın elbise dolabını açıyordu dolap aynı takımdan dolu bune diyordu adamda hepsi aynı doğal olarak ne giysem diye düşünüp zaman kaybetmiyorum diyordu

Einstein da aynısını yapıyordu.

• Beyler ana karakter 1 yılda 4-5 yaş yaşlanıyodu,bu film o film mi?
  • yok o değil.
  • The Fly külkt bilimkurguların başında gelir , hemen her sahnesi ile bir çok filme ön ayak olmuştur örneğin District 9 da da baya etkilenme vadı

2. side vardır bunun tarnsformasyon olayını abartmışlardır biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Aralık 2009; 12:52:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.