Şimdi Ara

VakifBank Reserve [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
83
Favori
111.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • x ve ig dan mesaj attım vakıfbanka . başvurunuz alındı diye mail attılar 10 gün önce hiçbir bilgilendirme vs yok .

Temassiz özelliği yok ve ağırlık olarak otuz gram civarı yazıldı Fark olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Temassız özelliği yoksa Troy karttır, o yüzden yoktur temassız diye düşünüyorum. Metal kart mı 30 gram mış? O ne ya? Ne kadar ağırmış öyle? Metal Platin de var ama o da 30 gram mı acaba? Fark sadece bu ise, tamamen fiziksel o zaman, özellik olarak fark olmasında. Lounge özellikli ve aidatsız olsun, kat sayı da aynı olsun yeter.

• Tek fark birisinin tamamen metal olması ve 28 gr olması. Tamamen metal olduğundan içine temassız ödeme yerleştirilemiyor. Diğeri 16 gr bir tarafı metal arkasına plastik yapıştırılmış ve plastik ile metal arasına temassız ödeme çipi yerleştirilmiş. Diğer tüm özellikler aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryolcumisali -- 20 Mart 2025; 23:29:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca reserve kartta troy yok. Troy olursa loungekey kullanılamaz çünkü yurtdışında Troy ödeme seçeneği maalesef yaygınlaşmadı.

Salı günü başvurduğum kart bugün(cuma) teslim edildi. Portföy yöneticiside pazartesi başvuru oluyor demişti ama öyle değilmiş demekki. Mastercard ve temassız özellikli(metailin arkasında plastik var) gönderilmiş. İsteyen herkes alabilirse iyi olur

Orijinalden alıntı: SwoRd90

Salı günü başvurduğum kart bugün(cuma) teslim edildi. Portföy yöneticiside pazartesi başvuru oluyor demişti ama öyle değilmiş demekki. Mastercard ve temassız özellikli(metailin arkasında plastik var) gönderilmiş. İsteyen herkes alabilirse iyi olur

Hocam başvuru için şubeye mi gittiniz tam olarak ne şart söylediler bende platinum plus var buna uğraşmaya değer mi

Portföy yöneticisini aradım. Şartları sağladığımı söyledim ve kart limitimi kontrol etti. Başka birşey sormadı bana. Arayarak veya mail atarak çözebilirsiniz. Önceki mesajlarna portföy yöneticisi bilgisine nasıl ulaşacağınız anlatılmıştı

Kısa sürede nasıl arttırabilirim vakıftaki limiti ne önerirsiniz?

• moustapha129 kullanıcısına yanıt

diğer banka limitlerinde 1.4M da kalıyorum:(

vakıfbank limitimi düşürsem, acaba diğer banka limitleri de artar mı çok emin değilim.  

Orijinalden alıntı: mmavcu

diğer banka limitlerinde 1.4M da kalıyorum:(

vakıfbank limitimi düşürsem, acaba diğer banka limitleri de artar mı çok emin değilim.  

Denendi olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

vakıfbank limit kontrol sistemine bildirim yapmıyor çoğu zaman, bu yüzden de diğer bankalar hala vakıftaki limitinizi yüksekmiş gibi görüyor. vakıf şubeye gidip lks ye bildirmeleri hususunda talepte bulunmanız gerekiyor. başıma geldiği için biliyorum.

Aslında "yüksekmiş gibi" değil Vakıfın limiti, bildiğin yüksek. Bu yıl başlayana kadar kuruş artırmazdı ama şu son 3 ayda ne olduysa artık, bol keseden limit dağıtmaya başladı. Benim kanuni limit sınırım çoktan doldu, çoğu banka artırmıyor veya kart vermiyor artık. Ama Vakıf son 2 ayda 3 kez limitimi yükeltti. Vakıf harici hiçbir bankada olmadı bu yükseliş, tamamen Vakıfa özel. Sky limit de yok bu arada. Bu artış çevremde pek çok insanda oldu, olmayanlar da var tabi ama artanlar çoğunlukta. 3 ayrı kamu bankası var, üçü de ayrı telden çalıyor, limit politikaları birbirinden bağımsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 24 Mart 2025; 13:7:4 >

hocam bankalarda görünen gelirinizle alakalı olabilir. benim bazı bankalarda 120-130k görünüyor, bazı bankalarda 250k görünüyor, ona göre limiti belirliyorlar.

Kredi kartınızın talep ettiğiniz adrese acil randevulu teslim edilmesi konusunda ilgili birimlerimize gerekli bildirim yapılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vakıfta 100k limit eksik. diğer bankalarda da 800k eksik. limit almaya çalışıyorum bakalım ne olacak :) pazar günü uçuşum var yetiştirmeye çalışıyorum ama çok zor gibi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.