|
x ve ig dan mesaj attım vakıfbanka . başvurunuz alındı diye mail attılar 10 gün önce hiçbir bilgilendirme vs yok . |
|

|
x ve ig dan mesaj attım vakıfbanka . başvurunuz alındı diye mail attılar 10 gün önce hiçbir bilgilendirme vs yok . |
|
|
Temassız özelliği yoksa Troy karttır, o yüzden yoktur temassız diye düşünüyorum. Metal kart mı 30 gram mış? O ne ya? Ne kadar ağırmış öyle? Metal Platin de var ama o da 30 gram mı acaba? Fark sadece bu ise, tamamen fiziksel o zaman, özellik olarak fark olmasında. Lounge özellikli ve aidatsız olsun, kat sayı da aynı olsun yeter. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryolcumisali -- 20 Mart 2025; 23:29:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Salı günü başvurduğum kart bugün(cuma) teslim edildi. Portföy yöneticiside pazartesi başvuru oluyor demişti ama öyle değilmiş demekki. Mastercard ve temassız özellikli(metailin arkasında plastik var) gönderilmiş. İsteyen herkes alabilirse iyi olur |
|
Portföy yöneticisini aradım. Şartları sağladığımı söyledim ve kart limitimi kontrol etti. Başka birşey sormadı bana. Arayarak veya mail atarak çözebilirsiniz. Önceki mesajlarna portföy yöneticisi bilgisine nasıl ulaşacağınız anlatılmıştı |
|
diğer banka limitlerinde 1.4M da kalıyorum:( vakıfbank limitimi düşürsem, acaba diğer banka limitleri de artar mı çok emin değilim. |
|
|
vakıfbank limit kontrol sistemine bildirim yapmıyor çoğu zaman, bu yüzden de diğer bankalar hala vakıftaki limitinizi yüksekmiş gibi görüyor. vakıf şubeye gidip lks ye bildirmeleri hususunda talepte bulunmanız gerekiyor. başıma geldiği için biliyorum. |
| _____________________________ |
|
Aslında "yüksekmiş gibi" değil Vakıfın limiti, bildiğin yüksek. Bu yıl başlayana kadar kuruş artırmazdı ama şu son 3 ayda ne olduysa artık, bol keseden limit dağıtmaya başladı. Benim kanuni limit sınırım çoktan doldu, çoğu banka artırmıyor veya kart vermiyor artık. Ama Vakıf son 2 ayda 3 kez limitimi yükeltti. Vakıf harici hiçbir bankada olmadı bu yükseliş, tamamen Vakıfa özel. Sky limit de yok bu arada. Bu artış çevremde pek çok insanda oldu, olmayanlar da var tabi ama artanlar çoğunlukta. 3 ayrı kamu bankası var, üçü de ayrı telden çalıyor, limit politikaları birbirinden bağımsız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 24 Mart 2025; 13:7:4 > |
|
|
hocam bankalarda görünen gelirinizle alakalı olabilir. benim bazı bankalarda 120-130k görünüyor, bazı bankalarda 250k görünüyor, ona göre limiti belirliyorlar. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
vakıfta 100k limit eksik. diğer bankalarda da 800k eksik. limit almaya çalışıyorum bakalım ne olacak :) pazar günü uçuşum var yetiştirmeye çalışıyorum ama çok zor gibi |
|