Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metin0 , Emd.02 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.580
Cevap
627
Favori
1.641.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Giriş
  • selamlar. metal kartımı dün teslim aldım. sormak istediğim bu kart ile hangi kampanyalardan puan topluyorsunuz. püf noktaları var mıdır. örneğim market kampanyası şurda geçer, e-ticaret için şu uygulamalar olur gibi tavsiyeleriniz var mıdır

Hocam cepte kazan kısmındaki tüm kampanyaları takip ediniz. Kampanya şartları hemen her ay değiştiğinden birşey söylemek zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar bu mesajdan sonra kafam karıştı açıkcası. Platinum Plus kartımda sanal kart ile alışverişlerimden gelen ve mobil uygulamada geri alım tarihleri yazan puanlarım var. Tatil için biriktiriyorum. Şimdi harcamazsam geri alım tarihlerinde gidecekler mi net olarak? Yoksa biriktirmeye devam etmem de bir sakınca yok mu? Teşekkür ederim.

Yurtdışı araç kiralama için hangi şirketten yardımcı oluyorlar?

Platinum Plus kredi kartınız ile, Avis, Enterprise , Zeplin ve Grs firmalarından yapacağınız araç kiralamalarında %50’ye varan indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.
    İndirimli araç kiralama hizmetinden yararlanmak için 0 850 222 0 724 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak “Asistans Hizmetleri” diyerek Asistans Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam o arkadaşımızın alıntı yaptığı mesaja bakarsanız metal kartın ilk kullanılmaya başladığındaki 5000 liraya ulaşınca verilen 100 TL hediyeyle alakalı olduğunu göreceksiniz. İster asıl kartınızla ister kartınıza bağlı sanal kartla kazandığınız puanlar birikecektir. Kampanya şartlarını sürekli değiştiriyorlar dolayısıyla kampanya şartlarını dikkatli takip etmekte fayda var.Ayrica bazı üstadlar puanların silindiği ve iyi takibinin yapılması gerektiği yönünde paylaşımda bulundu. En iyisi avans puan kullanarak eksiye düşmek ve puan kazandıkça silinme derdi olmadan ödenmesini sağlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 23 Şubat 2023; 17:48:29 >

Belki Sky limit ile alabilirsiniz.

• Hocam çok teşekkürler cevabınız için. Kafama takılan bir nokta daha var hem size hem arkadaşlara sormuş olayım. Dediğiniz gibi avans puan kullandım diyelim ki 6.000x3= 18.000 TL olacak şekilde. 1 yıl içinde de 2.000 puan toplayabildim. 12.000 TL hesabıma borç olarak geçecek konudan anladığım kadarıyla. Peki bu 12.000 TL yi bizim taksitlendirme imkanımız var mı yoksa direkt ilk ayda peşin olarak isteyecekler mi? Yüklü meblağ - tek ödeme noktasında endişelerimden ötürü soruyorum. Teşekkür ederim.

• Burada şöylede guzel puan kazanılıyor.6000x4 :24.000 avans puan.uzerine sececegin otelin kalan kisimini da 12.500 tl yi geçecek sekilde ayarlatirsan 1.000 tl si setur kampanyasından combo olarak geliyor(925 setur+75 seyahat)hatta ilk alanlar a da 5000 tl üzerine 100 tl wp.iyi tatiller şimdiden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skylimit için aylık ortalama ne kadar bir gelire sahip olmak gerekiyor bilginiz var mı ? Diğer bankalarda yüklü miktarda limitim var ve onları düşürmeden almam zor gibi. Skylimit ile şansımı deneyeceğim.

bu ay hiç bir kampanyaya dahil olamadım nerdeyse. market kampanyasına girdiğimi düşünüyordum ama ya world posundan geçmediğim için yada temassız kullandığım için market harcamalarında harcamam gözükmüyor. kıyafet kampanyası ayın ortasında bitmiş. umarım mart ayında güzel kampanyalar gelir. tek avantajı peşine ücretsiz 3 taksit kampanyaları oldu benim için.

Hocam zannediyorum şuana kadar bunu tecrübe eden olmadı. Fırsatınız varsa metal kart alın kullanım senaryonuza göre x3 ile x4 arasında ciddi fark oluşacaktır.

Hocam harcamayı tamamlar tamamlamaz SMS geliyor 100 puan kazandınız diye. Market kampanyaları bende sorunsuz yansıyor,harcama tutarı gibi bilgileri tekrar kontrol edin isterseniz. NFC kullanıyorsanız doğru karta tanımladığınızdan emin olunuz. Genel olarak Şubat ayı kampanyaları çok kötüydü (akaryakit-e ticaret vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 24 Şubat 2023; 10:25:33 >
  • Merhabalar, mobil ödemede sıkıntı yaşayan var mıdır? Telefonu değiştirdim. Gerekli tanımlamalari yapıyorum ama mobil odeme çalışmıyor. Acaba depremden ötürü kapatılmış olabilir mi güvenlik sebebiyle? Kullanabilen var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bana 5.000 Tl harcamayı geçtkten sonra sms gelmedi. Kart hareketleri ve puan işlemlerinde puan kazanımını gördüm. Sms gelmese bile kontrol edin.

orada da gözükmüyor ama şu an bir kaç ihtimal var. bazı harcamalarım provizyonda bekliyor . onlardan dolayı 5000'i geçmemiş sayıyor olabilir. ikinci ihtimal dönem içi rakamı hala 5000'e ulaşmadı. çünkü taksitli alışverişilerim var. üçüncü ihtimal sanal kart yada mobil ödeme ile harcananları dahil etmiyor. bekleyeyim bir kaç gün. bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 24 Şubat 2023; 15:22:25 >

1. Vakıf bank hesap iletim ücreti alıyor mu?
    2. EFT ve havaleyi nasıl ücretsiz yapabiliriz? Otomatik fatura talimatı falan versek olmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bende sanal işlemleri saymamıştı, fizikileri saymıştı nedense. Fiziki yapmaya özen gösterirseniz daha sağlıklı olur.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.