< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam merhaba, Mart ayı kampanyasında setur için 12.500 TL yerine 15.000 TL ve üzerine 925+75 TL WP olmuş. Benim soracağım kısım şu, Vakıfbank Seyahat hattından 15 bin TL'lik kısmı karttan, kalanı avans puan şeklinde bir ödeme yaptığımızda yine setur kampanyasından yararlanmış oluyor muyuz? Kampanya açıklamasında Setur Yetkili Satış Acentelerinden yapılan alışveriş de geçerli denmiş. Vakıfbankın seyahat hattı bu kapsama girer mi? Bu şekilde alışveriş yapan ve puan kazanan arkadaşım varsa bilgilendirirse sevinirim. |
|
Evet oluyor aynen dediğiniz şekilde. Ama bilgi amaçlı söylüyorum. Tatiliniz 25000 tutuyor olsun. 15000 lık kısmını setur site üzerinden alın, kalan tutarı seyehat hattından puanla ödeyin. Site üzerinden 4 gün alin örneğin,puanla 3 gün daha ekleme yaptırın. Daha avantajlı olur. Seyehat hattındaki fiyatlar indirimsix tutarlar oluyor. Ancak site üzerinde türk telekom,kış indirimi vs çeşitli indirimler mevcut.kafaniza takılan olursa yeniden yazın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2 metal kartımız var. gün gün alığ sonra puanlarla siteden mi alalım. yapabilir miyiz? |
|
SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera) |
|
Aşağıya örnek yazıyorum 7 gün tatil yapmak istiyorsunuz, otel geceliği 5000 TL olsun,tarih aralığı 1-8 temmuz 1-4 temmuz 3 gecelik ücreti yani 15000 i siteden ödeyin ve 15000/975+75 puan kazanın 4-8 arası 4 gecelik ücreti yani 20000 i telefondan puanla borçlanın. Rakamlar tarihler farazi. Sitedeki fiyatlar daha uygun indirimlerden dolayı. Puan borclanirken indirimli fiyatı kabul etmiyorlar,standart fiyat üzerinden hesaplanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 2 Mart 2023; 14:26:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Lounge konusunda bilgili olan arkadaşlar bende hem platinyum plus hemde metal kart var. Esimde de platinyumun ek karti var. Ailecek ( 4 kisi) yolculuk yapacagiz. Lounge hizmetinden yararlanmak istiyorum. Ben metal kartla 1 kendim 1 misafir, esimde plus ek kartla ayni sekilde 1 kendi 1 misafir seklinde kullanabilirmiyiz? Sonucta ikisi farklı kart diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayır sadece 1+1 olarak girebilirsiniz. kullanım hakkı müşteri bazında, bundan dolayı 1 günde 1+1 hakkı var tüm kartların. |
|
|
Hocam merhaba, bende de hem platin plus hem de metal var. Senenin ilk yarısında platin nin lounge hakkını kullanırım, o bitince metal card merhaba ın lounge hakkını kullanmaya başlarım diyordum. Böyle oluyor mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hocam peki benim metal kartımı ben olmadan hanımım ve bir arkadaşı lounge için kullanabilir mi? |
|
Yakin zamanda lounge hizmeti kullanmadim. Diger kredi kartlarinda karttan sembolik bi ucret çekiyorlardı. Esenbogada uygulama nasil? Kac hakkiniz kaldigini falan nereden bilebiliyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|