|
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Mobil temassız ödeme deprem sebebi ile kapatılmıştı şifre ile kullanım yaptım temassız ödeme açıldı. Kartı temassız ödeme yaparak kullanabiliyorum. Ancak telefon ile temassız mobil ödeme ne yaptıysam olmadı.. Axess kartı mobil ödeme aracı olarak ayarladım ödeme yapıldı. Yani telefonun NFC sinde sorun yok.. Uygulamayı sildim yeniden kurdum durum değişmedi. Dün şikayet kaydı oluşturdum. Bugün şöyle bir cevap gelmiş: Sayın ..................................., Bankamıza ilettiğiniz ................... numaralı başvurunuz incelenmiştir. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, kötü niyetli kişilerce enkaz bölgesinde ele geçirilen kartların temassız işlemlerde kullanılmasının önüne geçilebilmek amacıyla, kredi kartlarımızla yapılacak ilk işlem, kartın çipi okutularak şifreli olarak tamamlanacak, sonraki işlemlerde temassız uygulaması devam edecektir. Fiziki kartınızdan şifreli,çipli işlem gerçekleştirdikten sonra Mobil Temassız Ödeme işleminize devam edebilirsiniz. Mobil uygulamanızı tamamen silip yeniden yüklemenizi rica ederiz. Yükleme yapıldıktan sonra yeniden kartınızı Mobil Temassız Ödeme işlemine tanımlanmanızı ve telefonunuzun ödeme ayarlarında öncelikli kartınızı Vakıfbank olarak seçmenizi rica ederiz. Detaylı bilgi için https://www.vakifkart.com.tr/ayricaliklar/firsatlar/mobil-temassiz-odeme linkimize ziyaret edebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Halbuki bunların hepsini yapmıştım. Başka bir telefona uygulamayı yeniden kuracağım bakalım durum değişecek mi? |
|

Yeni Kayıt

metin0
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android