Şimdi Ara

Vakif Universitesi vs Devlet Universitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim ne derse desin vakif universitesinde okuyorum.Odtu gibi bir yerde oturmadiginiz surece vakif universitede okumasidiginiz surece vakif universitesi daha iyidir.Okulda yok bozkurtculukmus yok biji bijiymis aptal aptal soyasi gorustwn insanlar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlamadım ama odtü terörist yuvası
  • Ona bakarsan ODTU de Dhpk-c ve diğer birçok sol terör örgütlerinin kalesi.
  • çöp vs çöp sonuç berabere

ayrıca ödtü terörist mekanı değil.belli bir yüzdesi o zihniyete sahip diye tüm kurumu yaftalamanız doğru değil
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Genellemek yanlis ama provakatorler yuzunden adam gibi ders islenmiyo. Kucuk turkiye gibi bir yer boyle yerde egitim falan olmaz

• Türkiyede adam gibi eğitim hiçbir yerde yok onu geç, vakıf üniversitesinin de tek avantajı, kafan rahat oluyor fazla sıkı olmuyor dersler, boş zamanlarını kendini geliştirmek için kullanabilirsin.
  • Aynen haklisin barzolarla uğraşmiyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iktisat vs siyaset kamu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi Üni

• Devlet Üniversitelerinin özelleşmesinden yanayım şahsen, vakıf üniversitelerinde hocalar ve öğrenciler eğitim için uğraşır siyasi vs gibi paramı alıp ders anlatayım tarzı şeyler olmaz. Ancak çoğu devlet üniversitesinde siyasi olaylar yüzünden derslerde sıkıntı çıkıyor, hocalar desen sadece ders anlatıyor ama çalışma desen yok sayılır eğer hoca terör örgütünü savunursa ülke çıkarlarına aykırı şeyler olsa bile kolay kolay üniversiteden kovamazlar.

• Kurduğun cümleleri tekrar oku.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.