Şimdi Ara

Vakıf Üniversiteleri Tercih Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar ben özel üniversiteler konusunda baya bi araştırma yaptım ve kendime göre hem fiyat hemde eğitim açısından üniversiteleri belirledim beni üniversitelerin kampüsü sosyal alanları veya düzenlediği etkinlikler ilgilendirmiyor benim için önemli olan eğitim tercih yaparken hangi sıralamayı kullanmamı tavsiye edersiniz bu üniversiteler arasından.Puanım MF-4 244,128 bu puanla tercih yapıcam açıkta kalma ihtimalim var mı ?

fatih üniversitesi (Türkçe)
    haliç üniversitesi %25
    haliç üniversitesi
    arel üniversitesi %25
    arel üniversitesi
    maltepe üniversitesi (ing ) %25
    fatih Üniversitesi (İngilizce)
    İstanbul kültür üniversitesi %25

Not:Bilgisayar mühendisliği alanında tercihlerimi yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallw0rm -- 23 Temmuz 2011; 13:06:07 >

• paran varsa fatih ingilzce derim.
  • ya aslında 1 yılımı kaybetmek istemiyorum türkçe bilgisayar mühendisliğinde okuyup üniversite 4 iken güzel bi ingilizce kursuna gitmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallw0rm

Meraba arkadaşlar ben özel üniversiteler konusunda baya bi araştırma yaptım ve kendime göre hem fiyat hemde eğitim açısından üniversiteleri belirledim beni üniversitelerin kampüsü sosyal alanları veya düzenlediği etkinlikler ilgilendirmiyor benim için önemli olan eğitim tercih yaparken hangi sıralamayı kullanmamı tavsiye edersiniz bu üniversiteler arasından.Puanım MF-4 244,128 bu puanla tercih yapıcam açıkta kalma ihtimalim var mı ?

fatih üniversitesi (Türkçe)
    haliç üniversitesi %25
    haliç üniversitesi
    arel üniversitesi %25
    arel üniversitesi
    maltepe üniversitesi (ing ) %25
    fatih Üniversitesi (İngilizce)
    İstanbul kültür üniversitesi %25

Not:Bilgisayar mühendisliği alanında tercihlerimi yapıcam.

sıralaman kaç mf4

• MF-4 0309051
  • UP :)
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan101 -- 25 Temmuz 2011; 22:33:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLKENT YURT TAVSİYE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mağlesef öle :) bana yardım edebilicek kimse yok mu ?
  • up
  • bunlar arasında maltepe üniversitesi derim, gerek eğitim gerek olanak gerek kampüs açısından .
  • benım sıralamam 302000 maltepe unıversıtesi işi tamamen tıcarete dokmus. fatih universitesi ise nur cemaatıne baglı arel egıtim olarak yetersız eger burssuz gıdıceksen bahçeşehir, yeditepe ve bilgi universitesi arasında tercıh yap. ben bahcesehır ve yedıtepe arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel93 -- 25 Temmuz 2011; 14:33:59 >
  • Doğuş üniversitesi de var. Sizce o nasıl bende onu düşünüyorum.
  • Doğuş ve İstanbul aydın nasıl üniversiteler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

benım sıralamam 302000 maltepe unıversıtesi işi tamamen tıcarete dokmus. fatih universitesi ise nur cemaatıne baglı arel egıtim olarak yetersız eger burssuz gıdıceksen bahçeşehir, yeditepe ve bilgi universitesi arasında tercıh yap. ben bahcesehır ve yedıtepe arasında kaldım

mühendislikse hedefin bahçeşehire git
    ama tıp veya dişçilik ise yeditepe derim
  • quote:

benım sıralamam 302000 maltepe unıversıtesi işi tamamen tıcarete dokmus. fatih universitesi ise nur cemaatıne baglı arel egıtim olarak yetersız eger burssuz gıdıceksen bahçeşehir, yeditepe ve bilgi universitesi arasında tercıh yap. ben bahcesehır ve yedıtepe arasında kaldım

Bütün vakıf unıversıtelerın ticari boyutu vardır . 5 sene boyunca maltepe üniversitesinde orada okudum işin yönetim boyutu öğrenciyi ilgilendirmez ayrıca dediğim gibi 5 sene içersinde işi ticarete döktüğünü hisedecek bir şey yaşamadım. Gayet yatırım yapan bir üniversite. Öğrenciyi para için bırakmaz bazı vakıf üniversiteleri gibi, ödeme konusunda alternatifler getirir. Taksitlendirmede faiz almaz ki çoğu okul alır vs vs... O yüzden tercih yapıcağınız varsa ''işi tamamen ticarete dökmüş'' diyerek vazgeçmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Bütün vakıf unıversıtelerın ticari boyutu vardır . 5 sene boyunca maltepe üniversitesinde orada okudum işin yönetim boyutu öğrenciyi ilgilendirmez ayrıca dediğim gibi 5 sene içersinde işi ticarete döktüğünü hisedecek bir şey yaşamadım. Gayet yatırım yapan bir üniversite. Öğrenciyi para için bırakmaz bazı vakıf üniversiteleri gibi, ödeme konusunda alternatifler getirir. Taksitlendirmede faiz almaz ki çoğu okul alır vs vs... O yüzden tercih yapıcağınız varsa ''işi tamamen ticarete dökmüş'' diyerek vazgeçmeyin derim.

siz olsanız bahçeşehir mekatronik muhendıslıgı , bahcesehır bılgısayar muhendıslıgı , yedıtepe bılgısayar muhendıslıgı veya maltepe bılgısayar muhendıslıgınden hangısını tercıh edersınız. ben karsta yasıyorum ama istanbul kucuk yalıda evımız var maltepe unıversıtesının ogrencı koyu gercekten cok guzel ve buyuk ıcın de her turlu ımkan var . bahcesehır bırazdaha unıversıte ortamına benzemıyor. ama sahıl kenarında olması cok guzel bır goruntu verıyor. yedıtepe evımıze yakın ve kampus olarak bahcesehırden buyuk. yorumlarınızı beklıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

siz olsanız bahçeşehir mekatronik muhendıslıgı , bahcesehır bılgısayar muhendıslıgı , yedıtepe bılgısayar muhendıslıgı veya maltepe bılgısayar muhendıslıgınden hangısını tercıh edersınız. ben karsta yasıyorum ama istanbul kucuk yalıda evımız var maltepe unıversıtesının ogrencı koyu gercekten cok guzel ve buyuk ıcın de her turlu ımkan var . bahcesehır bırazdaha unıversıte ortamına benzemıyor. ama sahıl kenarında olması cok guzel bır goruntu verıyor. yedıtepe evımıze yakın ve kampus olarak bahcesehırden buyuk. yorumlarınızı beklıyorum

eğer puanın tutyorsa tabii ki bahçeşehir.hemde boğazda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.