Şimdi Ara

Vahşi Doğa Hakkında Her Şeyi Bilmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim en büyük hayallerimden birisi de profesyonel kameralar ve ekipmanlarla beraber Dünya'nın çeşitli yerlerine gidip belgeseller çekmek. Benim şu anda yapmak istediğim bir şey var. Mesela tüm böcek ve örümcek türlerini, bir hayvanın zehirli olup olmadığını, tehlikeli ve tehlikesiz hayvanları ve bitkileri, vb. öğrenmek istiyorum. Rehber niteliğinde bir kitap, site vb. önerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: öylesinebirad

Arkadaşlar benim en büyük hayallerimden birisi de profesyonel kameralar ve ekipmanlarla beraber Dünya'nın çeşitli yerlerine gidip belgeseller çekmek. Benim şu anda yapmak istediğim bir şey var. Mesela tüm böcek ve örümcek türlerini, bir hayvanın zehirli olup olmadığını, tehlikeli ve tehlikesiz hayvanları ve bitkileri, vb. öğrenmek istiyorum. Rehber niteliğinde bir kitap, site vb. önerebilir misiniz?

National Geopraphic dergileri.
  • bilimum hayvanat bahçeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesinebirad Ö kullanıcısına yanıt
    Bear Grylls'e bi bak.
  • şuan bende oluşum içindeyim vahşi doğa değilde, doğada hayat kurtaran bilgiler gibi bir kanal açmak üzereyim
  • öylesinebirad Ö kullanıcısına yanıt
    Serdar Kılıç'ı takip et mükemmel bir insandır kendisi. Ayrıca gezenbilir.com forumlarında da takıl faydası olur.
  • Vahşi doğa diye birşey kaldı mı yahu Dünya'nın her bir noktasında medeniyetin güçlü bağları var. Everest'e çıkmak istesen, 2000 metre yükselikte bile modern bir kasaba, uçak pisti olan bir kasaba var. Amazonlara gitmek istesen de öyle. Afrika da öyle. Ben de öyle umuyordum ama yok, bisikletle tur sırasında her yerde köyler, petrol istasyonları, marketler vs var. Vahşi doğa nedir yahu Şu an Dünya'da vahşi doğanın hakim olduğu tek bölge Ordadoğu'dur. Siz vahşi insanlara karşı rehberlik yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.