Şimdi Ara

Vadesiz TL hesabımı kapatamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vadesiz tl hesaımı kapatmak istiyorum online işlemlerden ama şöyle bir hata alıyorum,

İşleminize devam edilemiyor.
    Kapatmak istediğiniz vadesiz hesap, bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır. Öncelikle bu tanımı değiştirmeniz gerekmektedir.

aldığım hesap ise bu:

lütfen yardım edin arkadaşlar, bu işlemi online işlemlerden denedim böyle bir hata verdi.daha önce başına gelenler varsa lütfen nasıl çözdüklerini anlatabilirlerse çok ama çok sevinirim...

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Öncelikle bu sorundan muzdarip arkadaşlar bu konuya yolu düşer ise nasıl çözdüğümü şöyle anlatayım.

Öncelikle Garanti Bankası İnternet Bankacılığına giriyoruz ve ''Kartlar'' sekmesine tıklıyoruz, bu sekmeden sonra bir alt sekmede 8 buton mevcut. Bunlardan ''Banka Kartları'' butonuna basın ve karşınıza banka kartınız çıkacaktır. Ardından altında butonlarda ''Kart İptali'' yazıyor. Oraya tıklayarak ve onay verdikten sonra artık kartınız kapatılmıştır. Ardından bizim için sorun olan Vadesiz TL Hesabını kapatmaya geldi sıra, bunun içinde öncelikle en üst başlık sekmeleri olan kısımdan ''Hesaplar ve Ürünler'' kısmına tıklayın. Tıkladıktan sonra burda da karşınıza direkt hesabınız çıkacaktır. Daha önce Hesap Kapama butonuna tıkladığınızda aldığınız hatayı almayacaksınız ve Hesap Kapama butonuna basarak ve onay vererek Vadesiz TL hesabınız kapatılacaktır. Umarım herkes kurtulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 24 Mart 2012; 14:12:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vadesiz TL Hesabını Kapatma Sorunu ve Çözümleri

Vadesiz TL hesabını kapatmaya çalışırken sorun yaşıyorsan bunun birkaç nedeni olabilir. Bu nedenlerden biri, kapatmak istediğin hesabın bir banka kartının ana vadesiz hesabı olmasıdır. Bir diğer neden ise hesabına bağlı CepBank uygulamasının bulunmasıdır.

Ana vadesiz hesap kapatma işlemi için bankanın şubesine gitmen gerekebilir. Bazı bankalar, Garanti Bankası gibi, ana vadesiz hesabı Garanti Ana Vadesiz Hesap Değiştirme işlemiyle başka bir hesaba dönüştürme imkanı sunmaktadır. Bu işlem, hesabının kapatılmasını sağlayabilir.

Hesabına bağlı CepBank uygulamasını iptal ettikten sonra tekrar kapatma işlemini deneyebilirsin. CepBank iptal işlemi için bankanın müşteri hizmetlerini arayabilir veya şubesine gidebilirsin.

Yine de hesabını kapatamıyorsan, bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek detaylı bilgi ve destek alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar banka kartını kapattım ama bu hesap kaldı sadece.birde bu hesabı kapatırsam çok iyi olacak.
  • Dilekçe gönderin cevap vereceklerdir. işinize yarar
    http://www.organikmakale.com/yasam/banka-hesap-kapatma-dilekce/ ektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaleciler1 -- 12 Haziran 2013; 19:03:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.