Şimdi Ara

Vaatan bilgisayar hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben daha önce hiç kasa toplatmadım. size bir sorum var. Şimdi misal tüm bileşenleri topladınız siparişi verdiniz onlar toplayıp yollayacak fakat işletim sistemini kurupta mı yolluyorlar onu merak ediyorum

Eğer işletim sisteminin kurmuyorlarsa size geldiği zaman o işi siz nasıl hallediyorsunuz. Kendiniz mi kuruyorsunuz. ( tüm parçaların driverları filan).

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

arkadaşlar ben daha önce hiç kasa toplatmadım. size bir sorum var. Şimdi misal tüm bileşenleri topladınız siparişi verdiniz onlar toplayıp yollayacak fakat işletim sistemini kurupta mı yolluyorlar onu merak ediyorum

Eğer işletim sisteminin kurmuyorlarsa size geldiği zaman o işi siz nasıl hallediyorsunuz. Kendiniz mi kuruyorsunuz. ( tüm parçaların driverları filan).

Onlar toplayıp yollamıyorlarmış sen mağazaya götürüp faturaları gösteriyorsun ücretsiz montajlıyolarmış. İşletim sisteminide sen kuracaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar sadece montaj, tüm yazılım işlemlerini sen yapıyorsun

• Ben yükleyeceğim Windows sürümünü çekip usbye boot ediyorum, böyle formatlıyorum.
  • eğer orjinal işletim sistemi alırsan windows kurulumunu ve driver yüklemelerini montajdaki arkadaşlar yapar.
  • Hocam demissiniz ya usb ye cekip boot ediyorum diye. Bikac sorum olacak.

Bu boot etmek dediginiz sey ne nasil yapilir.

BIrde misal tamam ben gittim verdim topladilar kasayi tekrar bana verdiler. Ben o driverlari nasil kuracagim peki. Driverlari kurmadan da windows u yukleyebilir miyiz yoksa ilk driverlari mi yukleyeceguz.

Peji ilk driverlari isletim sistemi kurmadan nasil yukleyecegiz

• quote:

Hocam demissiniz ya usb ye cekip boot ediyorum diye. Bikac sorum olacak.

BIrde misal tamam ben gittim verdim topladilar kasayi tekrar bana verdiler. Ben o driverlari nasil kuracagim peki. Driverlari kurmadan da windows u yukleyebilir miyiz yoksa ilk driverlari mi yukleyeceguz.

önce windows kurucaksın ondan sonra driver, driver cd leri zaten aldığın parçaların içinden çıkar gerekli olanlar windows cd sini de boot etmeden format işlemini başlatamazsın hiç format attınmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    5 ay önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam demissiniz ya usb ye cekip boot ediyorum diye. Bikac sorum olacak.

Hocam forumda harici bilesenler kisminda konusu var.usb den format yada windows kurulumu gibi birseydi sabit konu olmasi gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.